ona17061 15.01.15, 04:02 czy wiecie, ze wrescie mamy zaklad w ZG do cięcia i obróbki płytek ceramicznych - sama korzystalam polecam bardzo . italiangroup.pl/oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Kafelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.15, 14:32 Wreszcie ? takie bzdety to na byle DEDRZE można zrobić, szlifowanie narożników ? to już w szałasie robiono 100 lat temu. Prawdziwa obróbka glazury wyłącznie wodą pod wysokim ciśnieniem. Strona przykładowa a nie krypto reklama jak w Twoim wykonaniu obróbka glazury. Wreszcie mamy....z szałasu wyszłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ona17061 Re: Kafelki 15.01.15, 15:00 nie szalasu Piotrze tylko chodzi od dobre i solidne wykonanie ...i dobra obsluge ...kazdy moze robic ale czy dobrze ...znam fachowcow ale do d ..... a co do reklamy .......jak jestem zadowolona to ...nie chwalic Panie Piotrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Kafelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.15, 16:54 Wolny wybór, ale po pierwsze forum to nie słup ogłoszeniowy, a po drugie jak już wskazałem w linku usługi wskazanej przez Panią firmy są nijakie przy tym, co można i dzisiaj robi się z płytkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ona17061 Re: Kafelki 15.01.15, 17:22 Zgadzam sie z Panem forum nie jest slup ogloszeniowy ale dzielenie sie opiniami i doswiadczeniami . A w dzisiejszych czas kiedy jest tak duzo firm dobrze wiedziec o dobrej i sumiennej pracy i dobrym wykonaniu. a nie ocenianu co robia Panie Piotrze. Ale dziekuje za pana opinie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Kafelki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.15, 21:02 Jeżeli pytasz o opinie, to mi ta ruska moda na ostre narożniki szlifowane pod kątem 45 stopni jednakowo się nie podoba jak i te polskie narożniki z tworzywa sztucznego. Na zachodzie takiej roboty nikt nie odbierze. Po to są na każdą okoliczność profile ze stali nierdzewnej w dużym wyborze kształtu i wykończenia powierzchni aby płytki w narożniku się nie uszkadzały i nie kaleczyły. Są całe systemy i nie trzeba na nowo odkrywać Ameryki. Na przykład Schlüter o. glw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kafelki IP: *.231-225-24.mc.videotron.ca 16.01.15, 01:45 kazdy ma swoja opinie ja mysle , ze na listwach obojetnie jakich ( plastikowych czy ze stali nierdzewnej osadza sie wiecej kurzu i co wiecej widac szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś