papapapa.poker.face 18.06.10, 15:18 www.youtube.com/watch?v=KChOefHi_xY Jakie znacie zakatki świata warte odwiedzenia, a niepopularne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simply_z Re: baśniowa Mongolia czyli drogi rzadko uczeszcz 18.06.10, 15:22 patagonia Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: baśniowa Mongolia czyli drogi rzadko uczeszcz 18.06.10, 15:31 Jest wiele takich miejsc, jedne mniej inne troche bardziej popularne: Transylwania Wietnam Tanzania Tajwan tropikalne wyspy Japonii Korsyka Slowenia Islandia Laponia Grenlandia Brugia (Belgia) Macedonia Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: baśniowa Mongolia czyli drogi rzadko uczeszcz 18.06.10, 15:40 Moje marzenie: Sokotra. Jestem zakochana w drzewach butelkowych, a tam rosną najpiękniejsze okazy na Ziemi chyba: Draceny też niczego sobie: I, żeby nie było, że tylko dla natury mnie tam ciągnie: Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: baśniowa Mongolia czyli drogi rzadko uczeszcz 18.06.10, 15:43 jakie piekne te zdjecia! dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś