Dodaj do ulubionych

invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski

13.04.07, 15:27
kogo wybrać?
Obserwuj wątek
    • maretina Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 13.04.07, 21:23
      czecha nie znam. piatkowski jest ludzki, ma poczucie humoru. wbrew pozorom to
      istotne.
    • meryli Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 02.05.07, 22:55
      dr Piątkowski jest ok lecz mam wrażenie, że dr Czech stara się bardziej,
      wszystko spokojnie tłumaczy, przejmuje się, pamięta pacjentów a dr P. mam
      wrażenie ma za dużo pacjentek i tak troszke "olewa" sprawe jest raczej
      oschły ... no ale to moje zdanie ...
      • Gość: marianek Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:06
        Dr.Pi@tkowski nikomu nie polecamy tego doktorka wstrętny nadenty i zarozumialy
        doktorek powiedzial nam na pierwszej wizycie ze niestety nie możemy mieć dzieci
        jedyny sposób to invitro a najlepiej zebyśmy poszli i wplacili pieniązki na
        konto kliniki . A tu doktorku jest super mylileś się . Znam wielu ludzi co
        niemają dobrego zdania o nim NIE POLECAM
        • Gość: gosc Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 23:59
          ja tez niemam o nim najlepszego zdania lekarz który wszystko olewa
          • Gość: gosc Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 00:04
            leczyłam się u niego 5 lat co jakiś czas wymyślał coś nowego
            twierdził że tak ogólnie niepowinno być problemów ale..nigdy
            nieumiał mi wytłumaczyć czemu faktycznie niemogę mnieć dzieci
            beznadziejny lekarz teraz po roku przerwy chcę spróbować invi u dr.Ł
            • Gość: ksenia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.kwidzyn.mm.pl 27.04.08, 08:31
              Ogólne wrażenie po kilku wizytach u dr P.jest jak najbardziej
              negatywne.Jest zadufany w sobie,przypisuje sobie zasługi z którymi
              nie ma nic wspólnego,mało komunikatywny,na jakiekolwiek pytania z
              mojej strony reaguje tak jakbym podważała jego kompetencje lub
              conajmniej próbowała go obrazić,ma hopla na punkcie swego ego,a po
              ostatniej wizycie(dosłownie z mojej strony)stwierdzam,że jest
              bezczelny!Poza serią badań,którą zlecił,nawet omówił i na kolejnej
              wizycie kazal robic to samo,bo zapomnial wklepac do swojego
              magicznego komputerka, nie wyniosłam nic optymistycznego!Naturalnie
              zaszłam w ciążęsmile i przypisywanie sobie tej zasługi jest daleko nie
              na miejscu ze strony pana dr!
            • barabara80 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 16.06.08, 19:11
              wiesz co u mnie było tak samo
    • fiszunia01 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 02.05.07, 23:02
      chodzimy do doktora Czecha i zgadzam się z poprzednia wypowiedzią - tłumaczy, "wszystko" na spokój i z usmiechem, bez zniecierpliwienia i zawsze powtarza, ze będzie dobrze i że głowa do góry (choc jestem pesymistką ale po wyjsciu z gabinetu jakoś widze światełko w tuneluwink

pozdrawiam
    • Gość: monika oczywiscie ze dr Czech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 03:29
      od 3 tygodni mam w domu córeczkesmile) pomogł nam dr Czech ( 3 wizyty) .Wczesniej przez 2 lata chodzilismi miedzy innymi do dr.Piatkowskiego i nic i nic - kompletnie olewał wyniki mojego meza .Polecam wiec dr.Czecha
      • Gość: ola wszyscy oprocz piatkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:43
    • alex74 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 11.05.07, 08:40
      Ja już też mogę się wypowiedzieć w tej sprawie.Wczoraj byłam u Dr.Czecha i
      zgadzam sie w poprzedniczkami jeśli chodzi właśnie o tego lekarza.Jest BARDZO
      miły i spokojny.Wszystko tłumaczy.Uśmiechnięty od ucha do ucha ,wesoły i młody
      -nie żaden staruch... A i jeszcze co mogę o nim powiedzieć to NIENAWIDZI
      PAPIEROSóW.Wczoraj mi tyle nagadał o paleniu ,ze później stwierdził ,że jak
      będę chciała zapalić to On będzie mi się pokazywał przed oczami przy każdym
      wyjętym z paczki papierosie wink Ot taki z Niego wesołek .Polecam więc z czystym
      sumieniem Dr.Czecha. alex
      • Gość: abcd Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:05
        to zalezy jaki ma sie problem! Piatkowski nie bardzo zna sie na diagnozowaniu
        poronien! Poza tym wydaje mu sie, ze wszystkie rozumy swiata zjadl! a wiedze ma
        kiepska!
        pozdrawiam
    • ania20071 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 31.05.07, 16:26
      bylam leczona przez lekarzy z invicty przez 3 lata, nic nie wychodzilo! m. in
      przez "dr" piatkowskiego. po 3 latach pojechalam do bialegostoku. Jak
      szamotowicz zobaczyl czym mnie faszerowali i co mi zrobili to sie zalamal!
      powiedzial ze zadzwoni do lukaszuka powiedziec co wyprawia piatkowski! malo sie
      nie przekrecilam! po miesacu leczenia w bialymstoku, bylam w ciazy!!!!! i to
      szczesliwej!!!
      moze to zbieg okolicznosci, ale w invikcie faszeruja kobiety hormonami ile
      wlezie i najgorsze ze bez skutkow!
      pozdrawiam
    • Gość: melcia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.09.07, 12:11
      dr Czech śmiech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 01.10.07, 12:46
        Co to ma oznaczac "Smiech !!!!!"?? A moze troche konkretow???
        • Gość: melcia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.10.07, 13:12
          A jak można to rozumieć, brak konkretów, przyklejony sztuczny uśmiech,głupie
          pocieszanie bez efektu, szkoda gadać.NIE POLECAM!
          • makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 05.10.07, 20:46
            Gość portalu: melcia napisał(a):

> A jak można to rozumieć, brak konkretów, przyklejony sztuczny
            uśmiech,głupie
            > pocieszanie bez efektu, szkoda gadać.NIE POLECAM!

Czy mozemy porozmawiac na priva? Jezely tak, daj znac na "gazetowy"
            email
            pozdrawiam
            • Gość: melcia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.10.07, 13:31
              Dziwna propozycja, ja tylko wyraziłam swoją opinię na forum, Ty możesz z niej
              korzystać lub nie, nie wiem co Cię tak poruszyło. Ludzie mają różne odczucia,
              nie tylko pozytywne i nie ma potrzeby, żebym wdawała się w szczegóły swojego
              leczenia.Ja tak myślę i już.NIE POLECAM!I na tym koniec!Osobiste
              doświadczenie.Sprawy zdrowia, są zbyt poważne, żeby sobie żartować, a także
              tracić czas i pieniądze.
              pozdrawiam
              • makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 07.10.07, 00:17
                Nic mnie nie poruszylo.....dzieki serdecznie za wycerpujaca
                odpowiedz i powodzenia!!
                • Gość: melcia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.10.07, 11:48
                  Ja też życzę naprawdę szczerzę powodzenia. Moja opinia też była szczera, oparta
                  na doświadczeniu, ja bym do, dr Czecha już nie poszła!
                  NIE POLECAM! Trzeba wybrać lekarza mądrego, z doświadczeniem, który przede
                  wszystkim budzi zaufanie i się na niego zdać, stronę leczenia pozostawić temu
                  lekarzowi, sobie odpuścić.Za dużo nie czytać, czasami efekty przychodzą
                  niespodziewanie. Co do lekarza - grunt to wywiad od innych kobiet.
                  Serdecznie Pozdrawiam
                  • makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 07.10.07, 19:17
                    Otoz mam pewne watpliwosci dotyczace doktora Czecha i powaznie sie
                    zastanawiam czy jest sens tracic czas ktorego niestety nie jest za
                    wiele, bo latka leca bardzo szybko.Z drugej strony nie chce
                    rezygnowac z Invicty poniewaz maja bardzo dobra reputacja. I teraz
                    nie wiem wlasciwie czy moge ,i czy wypada by pojsc do innego lekarza
                    w Invicty? Wiem ze kazdy ma swoje zdanie i nie lubie obagadywac
                    publicznie.
                    Pozdrawaimsmile
                    • zabcia3030 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 07.10.07, 21:26
                      Hej,

ja tez trafiłam do dr Czecha w zeszłym miesiącu. Jestesmy po
                      pierwszej inseminacji - niestety nieudanej sad nastepną wizytę mamy
                      w najbliższa sobotę,i kolejny zabieg. Lekarz miły, sympatyczny, ale
                      co do Jego fachowości to trudno jest mi sie na razie wypowiadać...
                      Myslę, że pacjentki, które dzięki Niemu zaszły w ciążę - wyrażaja
                      sie o Nim pozytywnie, natomiast te, którym sie nie udało... cóż, mam
                      nadzieje, że wkrótce zaliczes ie do grona tych pierwszych... A tak
                      na przyszłość - kogo mogłybyście polecić z Invicty?
                      • makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 08.10.07, 10:19
                        Naprawde mam mieszane uciucia ...Otoz,za kazdym razem kiedy mam
                        umowiona wizyte to wszystkie panie przed gabinetu doktora sa w
                        ciazy!!Byc moze to zbieg okolicznosci, ale to mnie troche podnosi na
                        duchu.Wiem ze nie mozna generalizowac i kazdy ma swoja opinie.Tylko
                        ze cazsamy mam ucucie ze trace cennego czasu ktorego nie ma za wiele
                        bo juz 35 latka na karku i ciagle niepowodzenia bez powodu dla
                        ktorego nie ma wytlumaczeniasad
                        • Gość: Anutek Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.enbud.slupsk.pl 17.10.07, 09:49
                          Zdecydowanie dr Piątkowski, cudowny, ciepły, pełen humoru i
                          sympatycznego uśmiechu człowiek.smile Panie doktorze - DZIĘKUJĘsmile
                          • marti.78 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 22.10.07, 16:43
                            Ja polecam dr Piątkowskiego: fachowiec z poczuciem humoru! A co
                            najważniejsze mam do niego zaufanie!
    • kategra40 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 27.10.07, 08:07
      Też stoję przed dylematem wyboru lekarza w Invicie. Słyszałam że jest jeszcze
      jeden - dr Siwulski. Czy leczyłyście sie u niego? Jakieś opinie?
      • makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 27.10.07, 20:33
        Tak naprawde nie chodzi o to czy lekarz jest usmiechniety czy slucha
        itd....Chodzy o konkrety i efekty leczenia!!!!Mam to gdzies gleboko,
        czy lekarz sie usmiecha do mnie skoro nie potrafi nic poradzic a
        tylko czas i pieniadze marnuje!!!!Jak na razie nikt nie pisze o
        FACHOWOSC doktora Czecha!!!Mnie interesuje opinia-czy potrafi
        okreslic dokladnie powod nieplodnosci i sposoby leczenia. Dlugo
        szukalam i nigdzie nie moge znalesc odpowiedz,dlaczego????
        • Gość: szarlotka Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.chello.pl 14.05.08, 15:56
          Wiem, że minęło już pół roku ale jestem ciekawa bardzo czy czegoś się
          dowiedziałaś o dr Czechu. Ja chodzę do niego od 10 m-cy i nic! Mam podobne
          odczucia do ciebie sprzed pół roku i tracę już ierpliwość. Co zrobiłas? wybrałaś
          innego lekarza? pomogło? Czy inni mają podobne doświadczenia jak my?
          Pozdr
          • makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 18.05.08, 23:02
            Gość portalu: szarlotka napisał(a):

> Wiem, że minęło już pół roku ale jestem ciekawa bardzo czy czegoś się
            > dowiedziałaś o dr Czechu. Ja chodzę do niego od 10 m-cy i nic! Mam podobne
            > odczucia do ciebie sprzed pół roku i tracę już ierpliwość. Co zrobiłas? wybrała
            > ś
            > innego lekarza? pomogło? Czy inni mają podobne doświadczenia jak my?
            > Pozdr

Szarlotka, nie wiem do kogo tak naprawdę skierowane jest twoje pytanie...Ja po
            10 miesiącach zrezygnowałam z usług Dr.Czecha na dobre..Więcej dowiedziałam się
            na Forum niepłodność niż od niego.Do dzisiaj zastanawiam się dlaczego nigdy nie
            zlecił wykonania test na wrogość śluzu, ale to raczej się nie dowiem..
            Pozdrawiam i życzę powodzeniasmile
    • Gość: kwiatuszek Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:56
      Dziweczyny, powiem wam tak
      chodze do inviccty do dr. Śliwińskiego!!
      Bardzo sympatyczny człowiek, usmiechniety
      i fachowiec! Ten według mnie jest NAJLEPSZY!!!!
      Oczywiście zlecił mi szereg badan,
      w tym test po stosunku na wykrycie
      wrogiego śluzu, miałam też badaną drozność jajowodów
      wkoncu zdecydowaliśmy się na IUI
      były 3 i niestety nieudane sad
      tak się zołożyło że każda IUI miałam
      u innego lekarza, powód?
      Poprostu wypadało w niedziele a wtedy oni mają dyzury
      no trafiłam za kazdym razem na innego lekarza.
      Dr. Piatkowski no cóż mnie się nie spodobał i to bardzo!
      Dr. Czech tu juz lepiej odpowiadał na moje pytania,
      i przede wszystkim czułam się bezpiecznie!
      Później też jeszcze trafiłam na dr. Czecha
      przy punkcji komórek do INV i również złego słowa nie powiem.
      Musze wam tylko powiedzieć że ja sobie troszke poczytałam
      i jak ide do nich to zawsze mam cała liste pytań!!
      Więc nie ma się co zastanawiać
      bierzcie sprawy w swoje rece
      molestujecie ich pytaniami a napewno przyniesie to
      odpowiednie skutki!!!
      Te upragnione skutki!!
      trzymam za was kciuki ja czekam rezultaty do konca maja wink)

pozdrawiam
      • Gość: kp Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 14:25
        i jaki wynik? udało się???
        a jeżeli chodzi o dr Śliwińskiego to podzielam twoje zdanie. Super
        lekarz!
    • Gość: Kategra40 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.stg.pl 23.05.08, 16:11
      a tez od okolo 10 miesi?cy z przerwami lecze sie w u dr Czecha.
      Jesli chodzi o dr Piatkowskiego mialam 2 wizyty (gdy dr Czech byl
      nieobecny) i jego sposob bycia tez nie za bardzo przypadl mi do
      gustu... ale to moje osobiste odczucie. Jesli chodzi o dr Czecha -
      to jak na razie jestem zadowolona z leczenia. Zlecil mi wszystkie
      badania ktore wykonuje sie standardowo (w tym badanie na wrogosc
      sluzu). Efektow leczenia jak na razie brak (czekam na rezultat
      czwartej IUI)- ale wiem ze nie specjalnie zalezy to juz od jego
      wiedzy... bo po prostu gdzie koncza sie mozliwosci naukowego
      wytlumaczenia... a tak jest chyba u mnie - wszystko na pozor jest w
      porzadku, a ciazy jak nie bylo tak nie ma. Niczego w moim przypadku
      za bardzo poza standardowym schematem postepowania wymyslic juz nie
      mozna - do 6 prob IUI (pierwsze stymulacja clo, 2 ostatnie
      gonadotropinami), a potem moge tylko myslec o in vitro...
      Zgadzam sie z Kwiatuszkiem - trzeba samemu troszke sie doszkolic i
      pytac, pytac i pytac...
      • Gość: Starająca Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:33
        Cześć dziewczyny...
        to prawda, że każdy lekarz ma swoje podejście do pacjenta. Jeżeli
        chodzi o dr Piątkowskiego to powiem szczerze, że chodząc do niego na
        wizyty zawsze byłam zadowolona i uspokojona, choć rezultatów zajścia
        w ciążę nie ma (moze zbyt krótki okres leczenia? a może nie ta
        metoda?). Teraz z tego co wiem doktor kończy pracę w klinice, a ja
        mam dylemat - który lekarz, a bardzo zależy mi na byciu mamą. Ktoś
        potrafi mi doradzić dobrego lekarza? Pozdrawiam serdecznie
    • mario70.1 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 09.07.08, 22:34
      Niniejszym, kończąc pracę w Invikcie dziękuję zespołowi Kliniki za lata owocnej
      współpracy.
      Wszystkim Państwu, a szczególnie tym z Was, którym nie udało się pomóc składam
      serdeczne życzenia wytrwałości w dążeniu do celu.
      Tym z Państwa, którym udało sie pomóc, życzę wiele radości czerpanej z
      upragnionego rodzicielstwa.
      Ze szczególnym szacunkiem odnoszę sie do osób, które przedstawiły swój niezbyt
      pochlebny pogląd. Szkoda tylko, że anonimowo, a nie w sytuacji gdy sie
      spotykaliśmy. Nie znam lekarza, który z założenia chciałby być niekompetentny,
      niemiły czy nieuczciwy w swoim podejściu do wykonywanych obowiązków.
      Wszystkim Państwu z czystym sumieniem rekomenduję kontynuowanie leczenia
      niepłodności w Invikcie. Bardzo cenię współpracę z dr Łukaszukiem, dr
      Śliwińskim, dr Czechem. Kontynuując leczenie pod ich opieką jesteście Państwo
      pod dobrą opieką.
      Z wyrazami szacunku
      MP

Z punktu widzenia medycznego
      • Gość: mario70 do niezadowolonych IP: *.chello.pl 08.02.09, 21:17
        Od 7 miesięcy nie pracuję w Invicta. Dla wielu z Państwa, szczególnie tych
        niezadowolonych to ulga, dla części z Państwa to zachwianie w zaplanowanej i
        wcześniej omówionej taktyce leczenia życiowego nieszczęścia, które może trafić
        się każdemu.
        Wyczytane w powyższych postach zarzuty pychy traktuję bardzo osobiście, jako
        raniące moje uczucia, wobec zaangażowania w leczenie wszystkich, z którymi
        miałem sposobność się spotkać. Mam nadzieję, ze kontynuacja leczenia przez
        kolegów z kliniki spełniła Państwa oczekiwania. Tym z Państwa, którzy żywią
        osobiste urazy do mnie, czy czują niespełnienie i pragną uzupełniającej
        informacji udostępniam mój telefon. Nikomu nie odmówię wyjaśnień co do strategii
        postępowania w okresie, gdy byliście pod moją opieką, jednocześnie czując
        wyrażane z aż taką intensywnością niezadowolenie.
        Służę wyjaśnieniami 506 64 46 66

Nie znoszę niedomówień, kalumni, czy pomówień na własny temat.

Z wyrazami szacunku, oczekujący na kontakt z niezadowolonymi

Mariusz Piątkowski

• Gość: crazy101 RE.CZECH!!! IP: *.chello.pl 28.04.09, 17:39
          jestem w 7tyg ciązy smile dzieki szczegułowym badaniom i co mies. wizytacz u dr
          Czecha udało mi sie zajsc w ciaże mimo policystycznych jajnikow. dr Czech tak
          dlugo mnie leczył, dokladal lekow, badal, az sie udało bede mama. Polecam tego
          lekarza delikatny dokladny miły. Pozdrawiam
          • agatj Re: RE.CZECH!!! 06.05.09, 09:39
            Miałaś może robioną inseminację u tego lekarza? Pytam, bo byłam
            ostatnio u niego i zaproponował mi właśnie inseminację.
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka