maretina Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 13.04.07, 21:23 czecha nie znam. piatkowski jest ludzki, ma poczucie humoru. wbrew pozorom to istotne. Odpowiedz Link
meryli Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 02.05.07, 22:55 dr Piątkowski jest ok lecz mam wrażenie, że dr Czech stara się bardziej, wszystko spokojnie tłumaczy, przejmuje się, pamięta pacjentów a dr P. mam wrażenie ma za dużo pacjentek i tak troszke "olewa" sprawe jest raczej oschły ... no ale to moje zdanie ... Odpowiedz Link
Gość: marianek Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:06 Dr.Pi@tkowski nikomu nie polecamy tego doktorka wstrętny nadenty i zarozumialy doktorek powiedzial nam na pierwszej wizycie ze niestety nie możemy mieć dzieci jedyny sposób to invitro a najlepiej zebyśmy poszli i wplacili pieniązki na konto kliniki . A tu doktorku jest super mylileś się . Znam wielu ludzi co niemają dobrego zdania o nim NIE POLECAM Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 23:59 ja tez niemam o nim najlepszego zdania lekarz który wszystko olewa Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 00:04 leczyłam się u niego 5 lat co jakiś czas wymyślał coś nowego twierdził że tak ogólnie niepowinno być problemów ale..nigdy nieumiał mi wytłumaczyć czemu faktycznie niemogę mnieć dzieci beznadziejny lekarz teraz po roku przerwy chcę spróbować invi u dr.Ł Odpowiedz Link
Gość: ksenia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.kwidzyn.mm.pl 27.04.08, 08:31 Ogólne wrażenie po kilku wizytach u dr P.jest jak najbardziej negatywne.Jest zadufany w sobie,przypisuje sobie zasługi z którymi nie ma nic wspólnego,mało komunikatywny,na jakiekolwiek pytania z mojej strony reaguje tak jakbym podważała jego kompetencje lub conajmniej próbowała go obrazić,ma hopla na punkcie swego ego,a po ostatniej wizycie(dosłownie z mojej strony)stwierdzam,że jest bezczelny!Poza serią badań,którą zlecił,nawet omówił i na kolejnej wizycie kazal robic to samo,bo zapomnial wklepac do swojego magicznego komputerka, nie wyniosłam nic optymistycznego!Naturalnie zaszłam w ciążę i przypisywanie sobie tej zasługi jest daleko nie na miejscu ze strony pana dr! Odpowiedz Link
barabara80 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 16.06.08, 19:11 wiesz co u mnie było tak samo Odpowiedz Link
fiszunia01 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 02.05.07, 23:02 chodzimy do doktora Czecha i zgadzam się z poprzednia wypowiedzią - tłumaczy, "wszystko" na spokój i z usmiechem, bez zniecierpliwienia i zawsze powtarza, ze będzie dobrze i że głowa do góry (choc jestem pesymistką ale po wyjsciu z gabinetu jakoś widze światełko w tunelu pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: monika oczywiscie ze dr Czech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 03:29 od 3 tygodni mam w domu córeczke) pomogł nam dr Czech ( 3 wizyty) .Wczesniej przez 2 lata chodzilismi miedzy innymi do dr.Piatkowskiego i nic i nic - kompletnie olewał wyniki mojego meza .Polecam wiec dr.Czecha Odpowiedz Link
alex74 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 11.05.07, 08:40 Ja już też mogę się wypowiedzieć w tej sprawie.Wczoraj byłam u Dr.Czecha i zgadzam sie w poprzedniczkami jeśli chodzi właśnie o tego lekarza.Jest BARDZO miły i spokojny.Wszystko tłumaczy.Uśmiechnięty od ucha do ucha ,wesoły i młody -nie żaden staruch... A i jeszcze co mogę o nim powiedzieć to NIENAWIDZI PAPIEROSóW.Wczoraj mi tyle nagadał o paleniu ,ze później stwierdził ,że jak będę chciała zapalić to On będzie mi się pokazywał przed oczami przy każdym wyjętym z paczki papierosie Ot taki z Niego wesołek .Polecam więc z czystym sumieniem Dr.Czecha. alex Odpowiedz Link
Gość: abcd Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:05 to zalezy jaki ma sie problem! Piatkowski nie bardzo zna sie na diagnozowaniu poronien! Poza tym wydaje mu sie, ze wszystkie rozumy swiata zjadl! a wiedze ma kiepska! pozdrawiam Odpowiedz Link
ania20071 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 31.05.07, 16:26 bylam leczona przez lekarzy z invicty przez 3 lata, nic nie wychodzilo! m. in przez "dr" piatkowskiego. po 3 latach pojechalam do bialegostoku. Jak szamotowicz zobaczyl czym mnie faszerowali i co mi zrobili to sie zalamal! powiedzial ze zadzwoni do lukaszuka powiedziec co wyprawia piatkowski! malo sie nie przekrecilam! po miesacu leczenia w bialymstoku, bylam w ciazy!!!!! i to szczesliwej!!! moze to zbieg okolicznosci, ale w invikcie faszeruja kobiety hormonami ile wlezie i najgorsze ze bez skutkow! pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: melcia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.09.07, 12:11 dr Czech śmiech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 01.10.07, 12:46 Co to ma oznaczac "Smiech !!!!!"?? A moze troche konkretow??? Odpowiedz Link
Gość: melcia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.10.07, 13:12 A jak można to rozumieć, brak konkretów, przyklejony sztuczny uśmiech,głupie pocieszanie bez efektu, szkoda gadać.NIE POLECAM! Odpowiedz Link
makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 05.10.07, 20:46 Gość portalu: melcia napisał(a): > A jak można to rozumieć, brak konkretów, przyklejony sztuczny uśmiech,głupie > pocieszanie bez efektu, szkoda gadać.NIE POLECAM! Czy mozemy porozmawiac na priva? Jezely tak, daj znac na "gazetowy" email pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: melcia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.10.07, 13:31 Dziwna propozycja, ja tylko wyraziłam swoją opinię na forum, Ty możesz z niej korzystać lub nie, nie wiem co Cię tak poruszyło. Ludzie mają różne odczucia, nie tylko pozytywne i nie ma potrzeby, żebym wdawała się w szczegóły swojego leczenia.Ja tak myślę i już.NIE POLECAM!I na tym koniec!Osobiste doświadczenie.Sprawy zdrowia, są zbyt poważne, żeby sobie żartować, a także tracić czas i pieniądze. pozdrawiam Odpowiedz Link
makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 07.10.07, 00:17 Nic mnie nie poruszylo.....dzieki serdecznie za wycerpujaca odpowiedz i powodzenia!! Odpowiedz Link
Gość: melcia Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.10.07, 11:48 Ja też życzę naprawdę szczerzę powodzenia. Moja opinia też była szczera, oparta na doświadczeniu, ja bym do, dr Czecha już nie poszła! NIE POLECAM! Trzeba wybrać lekarza mądrego, z doświadczeniem, który przede wszystkim budzi zaufanie i się na niego zdać, stronę leczenia pozostawić temu lekarzowi, sobie odpuścić.Za dużo nie czytać, czasami efekty przychodzą niespodziewanie. Co do lekarza - grunt to wywiad od innych kobiet. Serdecznie Pozdrawiam Odpowiedz Link
makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 07.10.07, 19:17 Otoz mam pewne watpliwosci dotyczace doktora Czecha i powaznie sie zastanawiam czy jest sens tracic czas ktorego niestety nie jest za wiele, bo latka leca bardzo szybko.Z drugej strony nie chce rezygnowac z Invicty poniewaz maja bardzo dobra reputacja. I teraz nie wiem wlasciwie czy moge ,i czy wypada by pojsc do innego lekarza w Invicty? Wiem ze kazdy ma swoje zdanie i nie lubie obagadywac publicznie. Pozdrawaim Odpowiedz Link
zabcia3030 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 07.10.07, 21:26 Hej, ja tez trafiłam do dr Czecha w zeszłym miesiącu. Jestesmy po pierwszej inseminacji - niestety nieudanej nastepną wizytę mamy w najbliższa sobotę,i kolejny zabieg. Lekarz miły, sympatyczny, ale co do Jego fachowości to trudno jest mi sie na razie wypowiadać... Myslę, że pacjentki, które dzięki Niemu zaszły w ciążę - wyrażaja sie o Nim pozytywnie, natomiast te, którym sie nie udało... cóż, mam nadzieje, że wkrótce zaliczes ie do grona tych pierwszych... A tak na przyszłość - kogo mogłybyście polecić z Invicty? Odpowiedz Link
makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 08.10.07, 10:19 Naprawde mam mieszane uciucia ...Otoz,za kazdym razem kiedy mam umowiona wizyte to wszystkie panie przed gabinetu doktora sa w ciazy!!Byc moze to zbieg okolicznosci, ale to mnie troche podnosi na duchu.Wiem ze nie mozna generalizowac i kazdy ma swoja opinie.Tylko ze cazsamy mam ucucie ze trace cennego czasu ktorego nie ma za wiele bo juz 35 latka na karku i ciagle niepowodzenia bez powodu dla ktorego nie ma wytlumaczenia Odpowiedz Link
Gość: Anutek Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.enbud.slupsk.pl 17.10.07, 09:49 Zdecydowanie dr Piątkowski, cudowny, ciepły, pełen humoru i sympatycznego uśmiechu człowiek. Panie doktorze - DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link
marti.78 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 22.10.07, 16:43 Ja polecam dr Piątkowskiego: fachowiec z poczuciem humoru! A co najważniejsze mam do niego zaufanie! Odpowiedz Link
kategra40 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 27.10.07, 08:07 Też stoję przed dylematem wyboru lekarza w Invicie. Słyszałam że jest jeszcze jeden - dr Siwulski. Czy leczyłyście sie u niego? Jakieś opinie? Odpowiedz Link
makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 27.10.07, 20:33 Tak naprawde nie chodzi o to czy lekarz jest usmiechniety czy slucha itd....Chodzy o konkrety i efekty leczenia!!!!Mam to gdzies gleboko, czy lekarz sie usmiecha do mnie skoro nie potrafi nic poradzic a tylko czas i pieniadze marnuje!!!!Jak na razie nikt nie pisze o FACHOWOSC doktora Czecha!!!Mnie interesuje opinia-czy potrafi okreslic dokladnie powod nieplodnosci i sposoby leczenia. Dlugo szukalam i nigdzie nie moge znalesc odpowiedz,dlaczego???? Odpowiedz Link
Gość: szarlotka Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.chello.pl 14.05.08, 15:56 Wiem, że minęło już pół roku ale jestem ciekawa bardzo czy czegoś się dowiedziałaś o dr Czechu. Ja chodzę do niego od 10 m-cy i nic! Mam podobne odczucia do ciebie sprzed pół roku i tracę już ierpliwość. Co zrobiłas? wybrałaś innego lekarza? pomogło? Czy inni mają podobne doświadczenia jak my? Pozdr Odpowiedz Link
makowiec3 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 18.05.08, 23:02 Gość portalu: szarlotka napisał(a): > Wiem, że minęło już pół roku ale jestem ciekawa bardzo czy czegoś się > dowiedziałaś o dr Czechu. Ja chodzę do niego od 10 m-cy i nic! Mam podobne > odczucia do ciebie sprzed pół roku i tracę już ierpliwość. Co zrobiłas? wybrała > ś > innego lekarza? pomogło? Czy inni mają podobne doświadczenia jak my? > Pozdr Szarlotka, nie wiem do kogo tak naprawdę skierowane jest twoje pytanie...Ja po 10 miesiącach zrezygnowałam z usług Dr.Czecha na dobre..Więcej dowiedziałam się na Forum niepłodność niż od niego.Do dzisiaj zastanawiam się dlaczego nigdy nie zlecił wykonania test na wrogość śluzu, ale to raczej się nie dowiem.. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link
Gość: kwiatuszek Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:56 Dziweczyny, powiem wam tak chodze do inviccty do dr. Śliwińskiego!! Bardzo sympatyczny człowiek, usmiechniety i fachowiec! Ten według mnie jest NAJLEPSZY!!!! Oczywiście zlecił mi szereg badan, w tym test po stosunku na wykrycie wrogiego śluzu, miałam też badaną drozność jajowodów wkoncu zdecydowaliśmy się na IUI były 3 i niestety nieudane tak się zołożyło że każda IUI miałam u innego lekarza, powód? Poprostu wypadało w niedziele a wtedy oni mają dyzury no trafiłam za kazdym razem na innego lekarza. Dr. Piatkowski no cóż mnie się nie spodobał i to bardzo! Dr. Czech tu juz lepiej odpowiadał na moje pytania, i przede wszystkim czułam się bezpiecznie! Później też jeszcze trafiłam na dr. Czecha przy punkcji komórek do INV i również złego słowa nie powiem. Musze wam tylko powiedzieć że ja sobie troszke poczytałam i jak ide do nich to zawsze mam cała liste pytań!! Więc nie ma się co zastanawiać bierzcie sprawy w swoje rece molestujecie ich pytaniami a napewno przyniesie to odpowiednie skutki!!! Te upragnione skutki!! trzymam za was kciuki ja czekam rezultaty do konca maja ) pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: kp Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 14:25 i jaki wynik? udało się??? a jeżeli chodzi o dr Śliwińskiego to podzielam twoje zdanie. Super lekarz! Odpowiedz Link
Gość: Kategra40 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.stg.pl 23.05.08, 16:11 a tez od okolo 10 miesi?cy z przerwami lecze sie w u dr Czecha. Jesli chodzi o dr Piatkowskiego mialam 2 wizyty (gdy dr Czech byl nieobecny) i jego sposob bycia tez nie za bardzo przypadl mi do gustu... ale to moje osobiste odczucie. Jesli chodzi o dr Czecha - to jak na razie jestem zadowolona z leczenia. Zlecil mi wszystkie badania ktore wykonuje sie standardowo (w tym badanie na wrogosc sluzu). Efektow leczenia jak na razie brak (czekam na rezultat czwartej IUI)- ale wiem ze nie specjalnie zalezy to juz od jego wiedzy... bo po prostu gdzie koncza sie mozliwosci naukowego wytlumaczenia... a tak jest chyba u mnie - wszystko na pozor jest w porzadku, a ciazy jak nie bylo tak nie ma. Niczego w moim przypadku za bardzo poza standardowym schematem postepowania wymyslic juz nie mozna - do 6 prob IUI (pierwsze stymulacja clo, 2 ostatnie gonadotropinami), a potem moge tylko myslec o in vitro... Zgadzam sie z Kwiatuszkiem - trzeba samemu troszke sie doszkolic i pytac, pytac i pytac... Odpowiedz Link
Gość: Starająca Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:33 Cześć dziewczyny... to prawda, że każdy lekarz ma swoje podejście do pacjenta. Jeżeli chodzi o dr Piątkowskiego to powiem szczerze, że chodząc do niego na wizyty zawsze byłam zadowolona i uspokojona, choć rezultatów zajścia w ciążę nie ma (moze zbyt krótki okres leczenia? a może nie ta metoda?). Teraz z tego co wiem doktor kończy pracę w klinice, a ja mam dylemat - który lekarz, a bardzo zależy mi na byciu mamą. Ktoś potrafi mi doradzić dobrego lekarza? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
mario70.1 Re: invicta - dr.Czech czy dr.Piątkowski 09.07.08, 22:34 Niniejszym, kończąc pracę w Invikcie dziękuję zespołowi Kliniki za lata owocnej współpracy. Wszystkim Państwu, a szczególnie tym z Was, którym nie udało się pomóc składam serdeczne życzenia wytrwałości w dążeniu do celu. Tym z Państwa, którym udało sie pomóc, życzę wiele radości czerpanej z upragnionego rodzicielstwa. Ze szczególnym szacunkiem odnoszę sie do osób, które przedstawiły swój niezbyt pochlebny pogląd. Szkoda tylko, że anonimowo, a nie w sytuacji gdy sie spotykaliśmy. Nie znam lekarza, który z założenia chciałby być niekompetentny, niemiły czy nieuczciwy w swoim podejściu do wykonywanych obowiązków. Wszystkim Państwu z czystym sumieniem rekomenduję kontynuowanie leczenia niepłodności w Invikcie. Bardzo cenię współpracę z dr Łukaszukiem, dr Śliwińskim, dr Czechem. Kontynuując leczenie pod ich opieką jesteście Państwo pod dobrą opieką. Z wyrazami szacunku MP Z punktu widzenia medycznego Odpowiedz Link
Gość: mario70 do niezadowolonych IP: *.chello.pl 08.02.09, 21:17 Od 7 miesięcy nie pracuję w Invicta. Dla wielu z Państwa, szczególnie tych niezadowolonych to ulga, dla części z Państwa to zachwianie w zaplanowanej i wcześniej omówionej taktyce leczenia życiowego nieszczęścia, które może trafić się każdemu. Wyczytane w powyższych postach zarzuty pychy traktuję bardzo osobiście, jako raniące moje uczucia, wobec zaangażowania w leczenie wszystkich, z którymi miałem sposobność się spotkać. Mam nadzieję, ze kontynuacja leczenia przez kolegów z kliniki spełniła Państwa oczekiwania. Tym z Państwa, którzy żywią osobiste urazy do mnie, czy czują niespełnienie i pragną uzupełniającej informacji udostępniam mój telefon. Nikomu nie odmówię wyjaśnień co do strategii postępowania w okresie, gdy byliście pod moją opieką, jednocześnie czując wyrażane z aż taką intensywnością niezadowolenie. Służę wyjaśnieniami 506 64 46 66 Nie znoszę niedomówień, kalumni, czy pomówień na własny temat. Z wyrazami szacunku, oczekujący na kontakt z niezadowolonymi Mariusz Piątkowski Odpowiedz Link
Gość: crazy101 RE.CZECH!!! IP: *.chello.pl 28.04.09, 17:39 jestem w 7tyg ciązy dzieki szczegułowym badaniom i co mies. wizytacz u dr Czecha udało mi sie zajsc w ciaże mimo policystycznych jajnikow. dr Czech tak dlugo mnie leczył, dokladal lekow, badal, az sie udało bede mama. Polecam tego lekarza delikatny dokladny miły. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agatj Re: RE.CZECH!!! 06.05.09, 09:39 Miałaś może robioną inseminację u tego lekarza? Pytam, bo byłam ostatnio u niego i zaproponował mi właśnie inseminację. pozdrawiam Odpowiedz Link