Gość: tio Re: maile SE T-230 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:33 najbardziej fachowo doradzi Ci konsultant pod 2601. ja mialem w swoim t230 problem z konfiguracja mms-ow. zadzwonilem pod 2601 (oczywiscie z innego telefonu) i gosc krok po kroku powiedzial co mam zrobic - i oczywiscie czekal na efekt bez rozlaczenia sie. tak wiec polecam Ci te metode - bo jesli nawet ktos cos tu Ci doradzi, a cos Ci nie wyjdzie - to znow bedziesz pytac, czekac na odpowiedz etc. a od konsultanta masz "od reki" - poza tym taka Ich praca - trzeba wiec wykorzystywac to, co niejako Ci sie nalezy - czyli PELNA POMOC :) pzdr/ Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: maile SE T-230 30.01.05, 23:29 O ile mnie pamięć nie myli to posty zazwyczaj pisze się ponad sygnaturką... Wracając do sedna sprawy. Nie napisałaś w jakiej sieci masz fona. W Erze możesz wejść w simextra i stamtąd wysyłać maile. Koszt 50gr. Maile mogą składać się chyba z 500 znaków (nie pamiętam dokładnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tio Re: maile SE T-230 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:39 no tak.........ja - majac telefon w plusie - odruchowo podalem Ci numer do konsultanta w plusie. dopiero poprzedni post mi przypomnial, ze Ty nie musisz miec telefonu w plusie...sorrki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.g9910 Re: maile SE T-230 IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:04 Tak,zgadza się mam telefon w erze,ws punkcie zakupu telefonu powiedziano mi że mogę ściągnąć konfiguratora ze strony> Robiłam to wielokrotnie i nic. Nie migę przesyłać maili,zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smert Re: maile SE T-230 IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:50 napiszcie coś jeszcze,bo mnie też to ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tio Re: maile SE T-230 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:54 nigdy nie mialem telefonu w erze - czyzby zakres obowiazkow konsultantow z ery nie obejmuje takiej pomocy???? pytam, bo gdy ja - jak wspomnialem - mialem problem z konfiguracja Netu (ogolnie mowiac) w swoim se - to konsultant "za reke" mnie przeprowadzil przez ten proces - ja robilem co trzeba w telefonie, on u siebie i wszystko jest oki. moze wiec sprobujcie w ten spsob - czyli zadzwonic do konsultanta (oczywiscie z innego aparatu) i niech mowi Wam, co i gdzie trzeba ustawic - w koncu to ONI sa dla Was, a nie Wy dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVE Re: maile SE T-230 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:42 Witam, wszystko ladnie, ja mma SE T630 i ten sam problem, konfiguracja ze stronki , automatyczna jest shit, nie laczy mi czesto, komunikaty wyskakuja, ze trzeba ponowic probe itd.Konsultant to samo,poradzil, ze dokladnie sie nie zna, ale moge sobie pomoc stronka.W tym wszystkich jest male ALE, za niefortunne polaczenia z netem czy to java czy wapm , czy gprs, trzeba bulic, przyszedl mi rachuneczek w tym 40 zl za same proby konfiguracji fona, tyle z tego mam, na razie rece mi opadly, w salonie w ogole umywaja rece.. wrrrrrrrrrrr, albo ja za glupia, albo cosik nie tak..:P .Glupiego MMS-a nie moge wyslac..:P Odpowiedz Link Zgłoś