Gość: emilia IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.05, 16:57 Co myślicie o telefonach tej marki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia_23 Re: .....::::::::SIEMENS::::::::..... . 20.11.05, 17:27 www.mobile.inspiracja.com/index,siemens,marka.html a co my sadzimy znajdziesz w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu najlepsze ze wszystkich IP: *.plock.mm.pl 20.11.05, 23:53 prawdopodobnie najbardziej wytrzymałe ze wszystkich obecnie produkowanych i jedne z ostatnich, które nie są Made in China albo Finished in Malesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 00:57 > prawdopodobnie najbardziej wytrzymałe ze wszystkich obecnie produkowanych i je > dne z ostatnich, które nie są Made in China albo Finished in Malesia Nie zapominaj, ze został wykupiony przez Tajwanczykow. Zreszta łudzenie się, że w całości produkowany jest w Niemczech, to już szczyt naiwności. (moja motorola też była "made in germany" a oznacza to tylko wykończenie; to jest globalizacja, której nie zatrzymasz, ani nawet Siemens jej nie zatrzyma - już dawno sie jej poddał). PS. Telefony Siemens - chyba wszystko idzie ku lepszemu, mają pare udanych modeli (SX1 c65 c75 cx75) i pare totalnych pomyłek. Sądze że marka rozwojowa, podobnie jak Sagem, Sharp, czy LG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: najlepsze ze wszystkich IP: 62.233.155.* 21.11.05, 06:02 marka zwojowa - kiedys ladne telefony, teraz popatrzcie na c75 - jakie to kanciaste brzydactwo, ksztalt mniej nowoczesny niz c25. Poza tym siemensy sa czesto teraz wieksze o centymetr niz wczesniejsze. Uwstecznili się! Zreszta widac,jak cena c75 spadla na rynku. Bo wiekszosc ludzi patrzy na WYGLĄD telefonu, m.in.stad tak popularne sa nokie,w ktorych mozna zmienic obudowę,a wiec masz kolor do wyboru. Chcielibyscie nie móc wybrac koloru samochodu? Przykro mi,blq, ze wiekszosc ludzie sie nie zna na telefonach i to oni decyduja o tym ze nokia jest tak popularna, ale takie sa uroki rynku i demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy siemki są fajne, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 08:56 Lubię SIemensy, podoba mi się w nich pewna stateczność , konserwatywność nawet. Jednak pod względem bajerów Nokia i SE jednak przewyższają na poziomie średnich modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: siemki są fajne, ale... IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.05, 08:58 zgadzam sie,ze siemensy kiedys byly lepsze. Zajmowaly pod wzgl.popularnosci w Polsce 2.-ie miejsce po nokii, teraz ich miejsce zajal se. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.05, 14:20 No przepraszam, jak można porównywać SIEMENS z SAGEM :/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.05, 14:23 a czemu nie mozna? Sagemy sa coraz lepsze ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keton Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 02:46 Wg mnie Sagem przewyższa Siemensa;) Spójrzcie na MY-X6-2... Siemens produkował dobre telefony, ale od serii 45/50/55 ich jakość znaaacznie spadła. C25,S25,C35,M35,S35,S40, to były telefony.... takie już nie wrócą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:46 Mam sagema myX6-2 i żaden siemens do pięt mu nie dorasta, a nokia dopiero od modelu 6230i; taka jest prawda.. siemensy to padaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
milka112 Re: najlepsze ze wszystkich 26.11.05, 10:16 Mi się bardzo podobają siemensy. Uważam, że są 100 razy lepsze niż sagemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:00 Hehe, wystarczy tylko spojrzeć na opinie użytkowników, na ogół każdy, kto miał kiedykolwiek do czynienia z siemensem omija później tę markę szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:54 NIe piernicz emu, bo wcale tak nie jest źle z tymi siemensami! Jak to w życiu: raz trafiasz lepiej,a raz gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:54 Ale jak spojrzysz na liczbę negatywnych opinii o siemensach na przykład na www.mobile.inspiracja.com to trzeba przyznać, że jest ich zaskakująco dużo... ato się wieszają, a to słaba bateria itp.itd. nie jest to więc chyba do końca przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.05, 20:35 A ja się zgadzam z "Crazy", siemensy bez kolorowych wyświetlaczy są bardzo trwałe, a te nowsze mniej ale zależy które... No a co do tego czy wszyscy mają o nich negatywne zdanie to nie jestem przekonana, bo nawet w tym wątku znajdują się osoby, które nie mają złego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis_nie_zyje Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:09 Siemensy nie są takie złe, parę starych i nowych modeli jest całkiem dobrych, ale osobiście wole wspomniane Sagemy - dla mnie są proste w obsłudze, mają ciekawe bajery i nie są aż takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.05, 14:13 Każdy ma swoje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: najlepsze ze wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:18 Orange zaktualizowało swoją stronę - są nowe telefony i nowe ceny... Sagem myX6- 2 nie potaniał, ale za to SE700i owszem, jest teraz tańszy od sagema, a był o 100 złotych droższy. To chyba o czymś świadczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
pptaku Re: .....::::::::SIEMENS::::::::..... . 25.12.05, 23:16 najlepsze telefony na rynku Odpowiedz Link Zgłoś