Dodaj do ulubionych

Nokia 2610

IP: *.acn.waw.pl 08.03.07, 23:49
w tak taka konkursie można wygrac podobno telefonik nokia 2610
czy ktoś uzywa tego modelu? warto ?
bo ja baaardzo chcialabym go miec!!
Obserwuj wątek
    • blq wole nie pytać, co masz teraz.... 09.03.07, 00:49
      2610. prosty i tani telefon. na plus bateria. długo trzyma, bo i specjalnie nie
      ma co z niej czerpać...
      • duoble Re: wole nie pytać, co masz teraz.... 13.03.07, 17:20
        ha ale przynajemniej obsługuje javove aplikacje w tym z popularną ostania eragg
        zreszta telefon powinien jednak służyć głównie do komunikacji - ma dzownic i
        pisac smsy - od reszty bajerów są laptopy i kamery.
        • Gość: mgg Re: wole nie pytać, co masz teraz.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 17:23
          no tak, ktos kto nie uzywa tego telefonu nie wie ze ma on problem z dzwonkami.
          Nie moga byc ciagle sa tylko narastajace i sprawia to problem bo trudno
          uslyszec taki cichuteńki sygnal smsa. Tego problemu poki co nie da sie usunac.
          ale jesli sprawa dzwiekow ci nie przeszkadza to kupuj, bo poza tym ten model
          jest naprawde ok :)
          • Gość: :/ Re: wole nie pytać, co masz teraz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:19
            Mozesz ustawić dłuższy dzwonek na smsa.
            • Gość: mgg Re: wole nie pytać, co masz teraz.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:47
              powinnam moc miec taki dzwonek jaki mi sie podoba
    • Gość: nowa uzytkowniczka Re: Nokia 2610 IP: *.globalconnect.pl 14.03.07, 16:56
      Od kilku dni mam nokię 2610, ale instrukcja jest napisana bardzo skrótowo.
      Wiem jak zablokować klawiaturę przed przypadkowym nacisnięciem przycisków, ale
      nie ma ani słowa jak ją znów uruchomić;)
      Drugi problem - jak wyłączyć dzwonek, a zostawić tylko drgania??
      Proszę o pomoc:)
      • Gość: :) Re: Nokia 2610 IP: *.enterpol.pl 14.03.07, 18:48
        blokada klawiat...
        musisz wejsc w menu kliknac dzojem bedzie podswietlenie WIADOMOSCI i klikasz na
        gwiazdke i masz zablokowana
        mozesz w ustawieniach ustawic automatyczna blokade :)

2 sposob
        ustawiasz sobie profil w ustawieniach klikasz na niego i przystosuj
        ustawiasz:
        syg przych pol np
        1sygnal lub bez dziwieku
        glosniosc sciszasz na maxa\\

syb wibr
        tak
        syg odb wiadomosci
        1sygnal lub brak dzwieku
        i dalej juz sobie czytaj ale juz ci nie bedzie dzwonil dzwonek tylko vibra i
        jedno "pikniecie" jezeli wybierzesz 1 sygnal :)
        • Gość: nowa ... Re: Nokia 2610 IP: *.globalconnect.pl 14.03.07, 19:02
          Dziękuję:)
          Wiem jak zablokować, ale co zrobić, by ją odblokować?
          • Gość: mgg Re: Nokia 2610 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:42
            blokade klawiatury? matko kochana, przeciez jak nacisniesz dowolny klawisz gdy
            klawiatura jest zablokowana to telefon ci powie jak ja odblokowac pojawi sie
            napis "aby odblkokowac wybierz odblokuj a nastepnie *"
            jezus maria....
            najlepiej rzuc telefonem o sciane...
            • Gość: nowa... Re: Nokia 2610 IP: *.globalconnect.pl 15.03.07, 19:26
              Wbrew pozorom nie jest to oczywiste.
              Wolałam nie próbować włączania blokady nie wiedząc jak ją usunąć:)
              jestem odważna, ale nie mogłam ryzykować odcięcia się od telefonu. Mój
              poprzedni był innej firmy, a mechanizmy włączania były inne.
              • Gość: :) Re: Nokia 2610 IP: *.enterpol.pl 15.03.07, 20:33
                powiem tak ze ta nokia jest najprostrzym modelem bardzo szybko sie w niej mozna
                polapac i to jeszcze szybciej niz w np 3310--ktore obsluzy nawet dziedzko
                6letnie
                • Gość: nowa ... Re: Nokia 2610 IP: *.globalconnect.pl 15.03.07, 21:07
                  :)
                  Na szczęście już poznałam telefon:)
                • Gość: bambino Re: Nokia 2610 IP: *.acn.waw.pl 15.03.07, 21:35
                  ja niestety nie mam tej komóreczki ale mi sie podoba ze jest taka prosta i
                  intuicyjna ale czy taka zaawansowana aplikacja jak era gg to na pewno w niej
                  pojdzie?
            • Gość: :/ Re: Nokia 2610 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:18
              Ech, niektórzy to są antypatyczni. Nie odzywaj się, jeśli tylko jadem pluć
              potrafisz.
    • Gość: ktoś Re: Nokia 2610 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:42
      A wiecie może jak usunąć napis Orange.pl milego dnia? Tkwi niemal na środku
      komórki i zasłania tapetkę;P
      • sweter_kononowicza Re: Nokia 2610 17.03.07, 22:25
        nie można.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka