Dodaj do ulubionych

MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:)

16.04.04, 18:25
hej!
nazywam sie basia mrowiec, moze znajdę tu jakąs daleką rodzinkę?:) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.dmbsk.pl 24.04.04, 06:42
      W Białymstoku mieszka Pani Janina Mrowiec + syowie (2)
    • Gość: Krzysiek Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 22:23
      na Dolnym Śląsku jest gałąź rodziny która wywodzi się z okolic Kołomyi, myślę
      że w 3 pokoleniu nazwisko nosi około 200-250 osób...
      pozdrawiam
    • Gość: AniaMrowiec Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:35
      Jest cała rodzina Mrowców w Gdańsku i Ostródzie :)
      • barbarbarka Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) 07.05.04, 01:07
        hej Aniu:) chyba więc jesteś wszędzie, bo ja mieszkam na południu w okolicach
        wadowic. Może i do Gdańska zawitam niedługo:) Pozdrawiam!!
        • Gość: speed MROWIEC - Rybnik IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 13:27
          Starosta Powiatu Rybnickiego nazywa się Mrowiec oraz Krzysztof Mrowiec - były
          żużlowiec ( nawet się rymuje :-) ) z RKM-u Rybnik :-)
    • Gość: Krystyna Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.lublin.mm.pl 06.05.04, 14:41
      Basiu Mrowiec. Z Twoim nazwiskiem spotkałam sie w roku szkolnym 1937/38 w
      pierwszej klasie Gimnazjum im Stefana Batorego w Mikołowie. W dzienniku
      klasowym obok mego nazwiska zaczynajacego się na literę L figurowaly nazwiska
      kolegów : Kiecka i Mrowiec. Może mój kolega był, ąlbo jeszcze jest Twoim
      dziadkiem? Imienia nie pamietam. Pozdrawiam
      • barbarbarka Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) 07.05.04, 01:06
        hej! niestety to nie mój dziadek. ja mieszkam w okolicach Wadowic:) dzięki za
        info:)
    • Gość: photoart Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 12:52
      nauczycielką chemii w LO na Ossuchowskiego w Bielsku-Białej pod koniec lat 70.
      była Pani Mrowiec, chyba z Andrychowa. Dyrektorką jest Pani, która wykładała w
      tym czasie, więc na pewno Ją pamięta i wie co się z nauczycielką chemii dzieje.
      Pozdrawiam,
    • d_aga Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) 23.05.04, 15:55
      barbarbarka napisała:

> hej!
      > nazywam sie basia mrowiec, moze znajdę tu jakąs daleką rodzinkę?:) pozdrawiam

w Zbrosławicach, powiat Tarnowskie Góry w szkole uczą trzy panie: mama i dwie
      córki o takim nazwisku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka