barbarbarka 16.04.04, 18:25 hej! nazywam sie basia mrowiec, moze znajdę tu jakąs daleką rodzinkę?:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.dmbsk.pl 24.04.04, 06:42 W Białymstoku mieszka Pani Janina Mrowiec + syowie (2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 22:23 na Dolnym Śląsku jest gałąź rodziny która wywodzi się z okolic Kołomyi, myślę że w 3 pokoleniu nazwisko nosi około 200-250 osób... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaMrowiec Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:35 Jest cała rodzina Mrowców w Gdańsku i Ostródzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbarbarka Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) 07.05.04, 01:07 hej Aniu:) chyba więc jesteś wszędzie, bo ja mieszkam na południu w okolicach wadowic. Może i do Gdańska zawitam niedługo:) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed MROWIEC - Rybnik IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 13:27 Starosta Powiatu Rybnickiego nazywa się Mrowiec oraz Krzysztof Mrowiec - były żużlowiec ( nawet się rymuje :-) ) z RKM-u Rybnik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.lublin.mm.pl 06.05.04, 14:41 Basiu Mrowiec. Z Twoim nazwiskiem spotkałam sie w roku szkolnym 1937/38 w pierwszej klasie Gimnazjum im Stefana Batorego w Mikołowie. W dzienniku klasowym obok mego nazwiska zaczynajacego się na literę L figurowaly nazwiska kolegów : Kiecka i Mrowiec. Może mój kolega był, ąlbo jeszcze jest Twoim dziadkiem? Imienia nie pamietam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbarbarka Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) 07.05.04, 01:06 hej! niestety to nie mój dziadek. ja mieszkam w okolicach Wadowic:) dzięki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: photoart Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 12:52 nauczycielką chemii w LO na Ossuchowskiego w Bielsku-Białej pod koniec lat 70. była Pani Mrowiec, chyba z Andrychowa. Dyrektorką jest Pani, która wykładała w tym czasie, więc na pewno Ją pamięta i wie co się z nauczycielką chemii dzieje. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: MROWIEC - szukam ludzi o takim nazwisku:) 23.05.04, 15:55 barbarbarka napisała: > hej! > nazywam sie basia mrowiec, moze znajdę tu jakąs daleką rodzinkę?:) pozdrawiam w Zbrosławicach, powiat Tarnowskie Góry w szkole uczą trzy panie: mama i dwie córki o takim nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś