Dodaj do ulubionych

Poszukuję potomków Franciszka Majdy

04.01.11, 12:42
Poszukuję potomków Majdy , brata mojego Dziadka Józefa , pochodzącego z Okalewa ,pow. Wieluń , woj. łódzkie . Z tego co pamiętam to odłam rodziny mieszkał na Śląsku ,może to być Świerklaniec , Brzeziny , Piekary Śląskie lub coś w tej okolicy. Mój Ojciec Władek miał Brata Olka zam. w Piekarach na os.Wieczorka , siostrę Marysię zam. w Okalewie , brata Stanisława zam.Okalewie . Córka Marysi , Halina Grajf mieszka w Bytomiu a także syn Ryszard . Pamiętam , z potomków Wuja , ciotkę Helę i jej Dzieci -Halinę , Basię i Antosia a także Stenię. Ojciec mój , gdy byłem małym "bajtlem" pracował przez jakiś czas na kopalni Andaluzja oraz w zakładzie fryzjerskim gdzieś w tych okolicach . Aha , moim "Chrzestnym " był nieżyjący już Olek . Jak przypomnę sobie imię Wuja to dopiszę .
Grzegorz Majda
Obserwuj wątek
    • przeprosiny Re: Poszukuję potomków Franciszka Majdy 11.07.11, 12:37
      Dzień dobry,

przeczytałam Pańskie ogłoszenie i zapraszam do udziału w nowym programie TV o zerwanych więzach, utraconych kontaktach, powikłanych ludzkich losach.

Będziemy odszukiwali dawno nie widziane osoby, krewnych czy przyjaciół, z którymi ktoś nie ma kontaktu i (jeżeli obie strony będą sobie tego życzyły) organizowali im spotkania.

Jestem profesjonalnym poszukiwaczem - i chętnie podejmę się odszukania rodziny p. Franciszka Majdy jeżeli zgodzi się Pan na udział w naszym programie.

Pozdrawiam i podaję kontakt:
      iwona.konieczna@endemol.pl
      tel. 504 083 757 (prosze o krótki telefon a oddzwonię)
    • pinkiboy Re: Poszukuję potomków Franciszka Majdy 21.07.11, 18:15
      Witam serdecznie!
      Pozwalamy sobie skierować niniejszą korespondencję, ponieważ znaleźliśmy post na forum gazeta.pl.
      Jesteśmy specjalistami w poszukiwaniach osób i jeśli nastąpi taka potrzeba jesteśmy gotowi pomóc.
      więcej na:
      www.resh.home.pl

Pozdrawiam
    • Gość: karol Re: Poszukuję potomków Franciszka Majdy IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.12, 21:15
      jestem wnuczkiem Franciszka Majda. mail do mnie: karolmajda@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka