Gość: Małgosia
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
14.03.11, 13:14
Witam serdecznie poszukuje kobiety, która urodziła się 19 marca 1975 roku w Choszcznie . Kobieta ta przed adopcją nazywała się AGNIESZKA KRYSTYNA DRABINA była w domu dziecka nr 2 w STARGARDZIE SZCZECIŃSKIM. BYŁA ADOPTOWANA 12 LIPCA 1976 ROKU I WTEDY ZOSTAŁO JEJ ZMIENIONE IMIĘ I NAZWISKO. IMIENIA NIE ZNAM A NAZWISKO PO ADOPCYJNE TO NOWAK. WIEM TEŻ ŻE W 2002 ROKU WZIĘŁA ŚLUB W POZNANIU. ALE NIC POZA TYM SIĘ NIE DOWIEDZIAŁAM.jeżeli ktokolwiek coś na ten temat wie proszę o kontakt na:
gosiaka1006@wp.pl
Ps. Agusia jeżeli kiedykolwiek to przeczytasz to błagam Cię odezwij się do mnie. Ja mam na imię Małgorzata i jestem twoją przyrodnią siostrą. Błagam daj mi szansę a wszystko Ci wyjaśnię. Tyle czasu Cię już poszukuję i za każdym razem urzędnicy odsyłają mnie z kwitkiem a ja nie wiem dlaczego. Za każdym razem kiedy siadamy do stołu w święta to nasza mama płaczę bo dosyć że zabrali Cię siłą to jeszcze jej własna rodzina ją okłamywała w związku z Twoim pobytem w domu dziecka. Mama z moim tatą poszukują Cię wspólnie już 25 lat a przed tem sama mama Cię szukała ale niestety ślad po Tobie zaginął. Nawet nie wiesz ile bym dała by Cię odnaleźć. Na samą myśl o Tobie mam łzy w oczach. Tak bym chciała Cię poznać.BŁAGAM CIĘ DAJ JAKIŚ ZNAK ŻYCIA ODEZWIJ SIĘ DO MNIE PROSZĘ.