Gość: aneta
IP: *.btk.net.pl
02.05.12, 16:11
Witam,kilka dni temu dowiedziałam się że zostałam adoptowana razem z młodszym bratem.Po 24 latach,,doznałam wielkiego szoku,,,Ja urodziłam się w Drawsku Pomorskim 09.04.1986r. mam na imię Aneta Urbańska ,,a brat Krzysztof 12.11.1987r.Zostaliśmy adoptowani na początku roku 1988.Zamieszkaliśmy w Łubowie,,tam zostaliśmy ochrzczeni,,,tato adopcyjny pracował tam jako POLICJANT.Z tego co się dowiaduje to mam spore rodzeństwo które też zostało umieszczone w Domach Dziecka.Z tego co mi również wiadomo to rodzice biologiczni bardzo nadużywali alkoholu i większość dzieci została im odebrana.Na pewno było głośno o tej rodzinie w tamtych czasach..Gdyby ktoś coś wiedział na temat dzieci oddanych do domów dziecka,,,ponieważ nie wszyscy trafili do tego samego Domu Dziecka,,,zostaliśmy porozdzielani...Na dzień dzisiejszy tylko usłyszałam że to mogą być okolice Polanowa..Być może że gdzieś tam znajdzie się ktoś kto mógłby coś na ten temat wiedzieć,,,bardzo proszę o pomoc .To dla mnie Bardzo ważne.Mój numer tel.792 564 441 lub e-mail tenka86@wp.pl