Dodaj do ulubionych

Poszukuję-OLAFA SZEWCZYKA lat okolo 36?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:43
Poszukuje Olafa Szewczyka mieszka teraz prawdopodobnie w Warszawie a urodził
sie w Elblągu.Jesli ktos wie gdzie On jest prosze o jakas podpowiedz!!
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Poszukuję-OLAFA SZEWCZYKA lat okolo 36? IP: *.chello.pl 14.08.04, 17:19
      No, ja znam Olafa... Mieszka w Warszawie. Zgadza sie.
      • romilka do *** 20.08.04, 16:51
        Chciałabym sie czegos o nim dowiedziec,On jest moim bratem przyrodnim.pewnie
        nie wie o mom istnieniu ale bardzo bym chciała kiedys go zobaczyc chociaz na
        sekunde!!Mieszkam pod warszawa,mam 25 lat.Prosze o jakis kontakt!!bardzo!!!!
        • ada68 Re: do *** 26.08.04, 05:24
          sprobuj w Gazecie Wyborczej, kiedys tam pracowal w dziale kultury, potem pisal
          recenzje gier komputerowych, a teraz to nie wiem...poza tym, ze sie ozenil i ma
          coreczke Kaje :-)
          a!...on chyba tez juz mieszka pod Warszawa, bo zdaje sie dom zbudowal...
          w kazdym razie powodzenia :-)
          • Gość: Mika Do Ady68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:44
            dzieki Ada,słyszałam ze pracuje w jakiejs gazecie!!nie wiem czy bedzie chciała
            sie ze mna spotkac,ale moze???jestem strasznie ciekawa jak wyglada,jaki jest!!
            Ciekawa tez jetem czy ty go znasz osobiscie.pozdrawiam!!!wielkie dzieki za
            informacje!!!!
            • ada68 Re: Do Ady68 27.08.04, 05:54
              a czytalas mojego maila? wyslalam ci na adres mailowy gazety...
              • Gość: mika Re: Do Ady68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:05
                nie czytałam bo przyznam sie nawet jeszcze nie byłam na swojej poczcie!!ale
                zaraz postaram sie przeczytac.dzieki wielkie!! nie wiem jak mam to teraz
                rozegrac?? czy Olaf wogole bedzie chciał mnie poznac. Z naszym wspolnym ojcem
                nie utrzymuje kontaktu juz 30 lat!! pozdrawaim!
    • Gość: kryl Re: Poszukuję-OLAFA SZEWCZYKA lat okolo 36? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 14:56
      sprawdź w książce telefonicznej, w warszawie jest tylko jedna osoba o tym
      imieniu i nazwisku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka