mag333 27.11.04, 15:26 Już od jakiegos czasu poszukuję Pawła lub Katarzyny Konopka z Krosna, ODEZWIJCIE SIĘ!!!!!wreszcie bo oszaleję magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gunia Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM IP: *.77.classcom.pl 06.12.04, 21:33 a Czy on jest policjantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag333 Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM IP: 212.160.131.* 08.12.04, 13:42 gunia, nie wiem, nie mam pojęcia tyle lat go nie widziałam i nie miałam z nim kontaktu, że zupełnie nie mam pojęcia, a znasz kogoś takiego??? teraz powinien mieć około 28-29 lat , może 30, jak znasz to pisz na priv, czekam mag Odpowiedz Link Zgłoś
agii_75 Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM 08.12.04, 14:05 witam Mag ja nieco niekumata wiec napisz mi adres na Priva Odpowiedz Link Zgłoś
mag333 Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM 10.12.04, 08:14 Gunia, coś mi nie działa poczta, ale mam nadzieje że tu zaglądasz i przeczytasz. Chyba namiary, które mi dałaś pasują i osoba chyba też, wczoraj go nie było ale dzisiaj po południu będe dzwonić i - Boże !!! porozmawiam z nim ( jestem taka ciekawa jak żyje, czy się ożenił, czy ma dzieci...) nie masz pojęcia jak bardzo mi pomogłaś; dzięki serdeczne, będe pisała po południu czy to ta osoba i jak mi poszło, wyobraź sobie że to 17 lat!!! już minęło. pozdrawiam papapa Magda Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM 13.12.04, 05:07 znam konopke pawla ale z jasla, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM IP: 212.160.131.* 13.12.04, 08:23 a gdzie to jest i ile on ma lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM 13.12.04, 10:01 Gość portalu: mag napisał(a): > a gdzie to jest i ile on ma lat?? jaslo zaraz kolo krosna a pawel ma ok 30. wejdz na fora regionalne, do podkarpackiego tam jest forum Krosno i Jaslo - ludzie z Krosna na pewno beda wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM IP: 212.160.131.* 13.12.04, 14:45 Dzięki serdeczne , właśnie go znalazłam!!!!!! ale jestem w szoku!! dzięki za pomoc wszystkim !!!!!! mag Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM 13.12.04, 14:51 no to napisz cos wiecej, tez sie chcemy cieszyc Gość portalu: mag napisał(a): > Dzięki serdeczne , właśnie go znalazłam!!!!!! ale jestem w szoku!! > > dzięki za pomoc wszystkim !!!!!! > > mag Odpowiedz Link Zgłoś
mag333 Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM 13.12.04, 14:59 nie poznał mnie... ale pamięta !!!!, ja go po głosie tez nie poznałam, krótko z nim rozmawiałam bo padła mi komórka ale zadzwonię później jak się naładuje :)))) jest policjantem i ma żonę , oj kurcze więcej napisze jak sie z Nim nagadam . całuski ( ale mi sie buźka cieszy, nie masz pojęcia!) mag Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: KONOPKA PAWEŁ Z KROSNA -SZUKAM 13.12.04, 15:05 napisz napisz, tak malo jest happy endow mag333 napisała: > nie poznał mnie... ale pamięta !!!!, ja go po głosie tez nie poznałam, krótko z > > nim rozmawiałam bo padła mi komórka ale zadzwonię później jak się naładuje :))) > ) > jest policjantem i ma żonę , oj kurcze więcej napisze jak sie z Nim nagadam . > > > całuski ( ale mi sie buźka cieszy, nie masz pojęcia!) > > > > mag Odpowiedz Link Zgłoś