Gość: Wiesiek IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 08:20 Poszukuję ludzi o nazwisku Wasilewski, chciałbym "odtworzyć" dzieje swojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniutek Re: Wasilewski IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.12.01, 01:23 Wasilewski Mirek, wspolwlasciel Restauracji Polskiej w warszawie przy Nowym swiecie, i nastepnej na saskiej kep[ie- chyba Dom Polski /?/, maz Kasi Wasilewskiej kobiety , ktora pieknie gotuje. Gos´c´ portalu: Wiesiek napisa?(a): > Poszukuje˛ ludzi o nazwisku Wasilewski, chcia?bym "odtworzyc´" dzieje swojej > rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Wasilewski IP: *.gazeta.pl 23.01.02, 18:53 Wiesiek, w swojej rodzinie miałem Wasilewskich... nie wiem czy Cię to zainteresuje (Wielkopolska okolice Leszna) Pozdrawiam geraschp@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna Re: Wasilewski IP: *.ipt.aol.com 12.02.03, 22:10 szukaj w ksiazce telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liz Re: Wasilewski IP: *.new-york-61-62rs.ny.dial-access.att.net 22.08.02, 01:11 nazywam sie Elzbieta Wasilewska, z Malopolski, obecnie mieszkam w USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponury Re: Wasilewski IP: *.new-york-03rh16rt-ny.dial-access.att.net 22.01.03, 01:31 Po pierwsze,ile bedziesz chcial za akces do tej Twojej Ksiegi Rodu,bo to cazsy ciezkie i podatki,i koszta nieprzewidziane.......Ja jestem z tego Rodu po kadzieli- dawne woj.stoleczne warawskie.Jesli udowodnisz koligacje,tos kuzyn,jesli szukasz leszcza tos smierdziel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenomeno Re: Wasilewski IP: *.its.it 15.02.03, 10:42 dziadek byl wasilewski, mieszkal w Lublinie do 55 r. na Lubartowskiej, był szewcem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wasilewski IP: 62.233.185.* 03.08.03, 21:03 U mnie na osiedlu, w tym samym bloku, w jednej klatce mieszkają dwie rodziny Wasilewskich, z tego co wiem, nie spokrewnione ze sobą, Katowice Giszowiec ul. Miła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Wasilewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 20:02 Ja urodziłam sie w 1955r w Lądku Zdroju. Moja matka była Wasilewska,podobno nauczycielka, zostawiła mnie, szkoda.Przyjechała tam aby mnie urodzic. Wszelki słuch po niej zaginął.Przygarnęła mnie inna rodzina i mieszkam we Wrocławiu ale jesli jest gdzies niech sie odezwie. Moze mam gdzies siostre lub brata? moje email kryskuc_102@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wasilewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 18:10 To takie popularne nazwisko a mało wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Wasilewski 25.10.03, 11:41 ja mialam nauczyciela fizyki w LO w Grudziadzu ,ktory sie tak nazywal.Wydaje mia sie ,ze Franciszek Wasilewski. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wasilewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 11:58 Wasilewscy wystąp! Odpowiedz Link Zgłoś