irish_english_working_girl 29.12.05, 00:46 czy ktos slyszal o rodzinie o tym nazwiksu na Gornym Slasku, Chorzow, Katowice, Swietocholowice, albo jakies inne miasto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znam Re: G. Chaber IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 06:11 Ja znam z Katowic - zestaw matka ,ojciec i dwóch synów. Odpowiedz Link Zgłoś
irish_english_working_girl Re: G. Chaber 29.12.05, 10:34 a czy ojciec ma na imie Grzegorz, ma ok. 60-65 lat, a jeden z synow ma na imie Pawel? dziekuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: G. Chaber IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:35 irish_english_working_girl napisała: > a czy ojciec ma na imie Grzegorz, ma ok. 60-65 lat, a jeden z synow ma na imie > Pawel? > > dziekuje za wszelkie informacje. Wiek by sie zgadzał,imienia nie znam, a co do synów to jeden na pewno Piotrek ,a drugi Paweł na 90 % Odpowiedz Link Zgłoś
irish_english_working_girl Re: G. Chaber 29.12.05, 12:39 dziekuje bardzo. czy ma Pan/Pani mozliwosc podania mi numeru telefonu/adresu tej rodziny lub jakiejs rady co co ich znalezienia. przebywam obecnie za granica, wiec moje mozliwosci sa dosyc ograniczone. z gory bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: G. Chaber IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:07 rzuce na mejla Odpowiedz Link Zgłoś
irish_english_working_girl Re: G. Chaber 29.12.05, 16:29 dzieki stokrotne, to bardzo dla mnie wazne. Prosz wyslac na adres: rududu10@gazeta.pl lub strictosensu@wanadoo.fr Odpowiedz Link Zgłoś
rududu10 Re: G. Chaber 30.12.05, 17:30 czy mamy jakies problemy techniczne? jesli wyslal Pan/Pani mejla to jeszcze nie doszedl niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: G. Chaber IP: *.org 30.12.05, 18:11 Wydaje mi się, zanim podasz namiary na pp. Chabrów, powinieneś ich spytać, czy życzą sobie tego aby ich dane udostępniać obcej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: G. Chaber IP: *.w86-201.abo.wanadoo.fr 30.12.05, 18:19 a skad ta pewnosc ze jestem obca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: G. Chaber IP: 80.51.36.* 30.12.05, 21:03 Skoro są w książce telefonicznej,należy domniemywać ,że sobie życzą. Sorry zapomniałam o tym ,przed chwilą Ci wysłałam na ten fr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Skołd Re: G. Chaber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.13, 03:18 Moja babcia była z domu Chaber i pochodziła z Bobrowca pow. Rawa Mazowiecka. Częśc odnogi tej rodziny mieszka w Łodzi, Rawie Mazowieckiej częśc w ww. Bobrowcu no i w Konstancinie-Jeziornie. Odpowiedz Link Zgłoś