Gość: Jolanta Re: Szostak IP: 195.116.35.* 15.09.09, 19:56 Witam. Ja jestem Szostak. Korzenie ze Skotnik Górnych i Zagości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Szostak IP: 195.116.35.* 15.09.09, 20:04 a! zapomniałam podać kontakt. :-) jolanta.kozak@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Szostak Szostak IP: *.ryb.abpl.pl 13.10.09, 23:00 Ja jestem Szostak, z nazwiska po ojcu. Mieszkam na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
p.szostak Re: Szostak 17.11.09, 12:07 Witam serdecznie, Szukam krewnych Wacława Szostak ur. w Garwolinie / obecnie mazowieckie/ zam. w 1942 w obozie koncentracyjnym Stuthoff żonatego z Ireną Żebrowską zd.Żbikowską ur. w 1919 w Sarnowej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paterka Re: Szostak IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.16, 22:55 Witam, jestem wnuczką Antoniny Szostak z Górzna. Zamężna z Janem Puczyńskim. Obydwoje zmarli bardzo wcześnie (na pocz. II wojny świat.) zostawiając dzieci- Stanisławę. Janka, Zdziśka, Stefana, Janeczkę i Marianne). Rodzina mieszka w Izdebniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szostak Re: Szostak IP: *.broker.com.pl 29.11.09, 21:55 Jo tyż mieszkom na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Szostak Re: Szostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:50 Witam wszystkich Szostaków,i gorąco pozdrawiam. Ja,nazywam się Andrzej Szostak,i pochodzę z Sulęcina(woj.Lubuskie),a Tata pochodził z Rzeszowskiego(Wólka....).Ale po powrocie z niewoli niemieckiej ożenił się z Ukrainką,i zamieszkał na zachodzie Polski,gdzie zmarł. Wiem że jego rodzina mieszka na wschodzie Polski,i z większościa mam kontakt. POZDRAWIAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blondie_661 Re: Szostak 30.11.09, 16:10 Nazywam się Marta i mieszkam w Kanadzie. Z Polski wyjechaliśmy w 1986 roku. Z domu jestem Szostak i mieszkaliśmy w starym województwie legnickim, w Zagrodnie. Mój dziadek Szostak był z Sandomierza jeśli się nie mylę ale z tego co wiem to miał tylko siostry. Mój tato też miał tylko siostrę która mieszka niedaleko Jeleniej Góry. A ja mam dwóch młodszych braci, Przemka i Chris. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipin66 Re: Szostak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.09, 15:36 Cześć nazywam sie Robert Szostak Moja rodzina pochodzi z Białorusi jak trafiłeś na kogoś z tamtąd to może jesteśmy rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: Szostakowie z Białorusi IP: 188.33.13.* 26.12.09, 17:11 Cześć Robert! Serce mi zabiło, bo poszukuję kogoś z Szostaków, kto miałby białoruskie korzenie. Moi przodkowie pochodzili z Białorusi. Mój ojciec urodził się w okolicy Bobrujska, w Mierzonce. Po rewolucji 1917 r. część rodziny przyjechała do Polski, część tam została. Masz więcej wiadomości? Mój e-mail: da.szo@interia.pl Pozdrawiam świątecznie. Dariusz Szostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalwo@tlen.pl Re: Szostakowie z Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 14:01 Witam ! Moja rodzina pochodzi także z Mierzonki ,ktoś z rodziny Szostaków i Tumiłowiczów wizytowali przed laty moją rodzinę w Koluszkach . Włodzimierz Zbieranowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Kon. Re: Szostakowie z Białorusi IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 03.01.12, 15:05 Witam w Nowym Roku. ... chodzilo o Konstantynowiczow. Zapraszam na strone konstantynowicz.info/Deka_Company_1904_-_1918_St_Petersburg/index.html a takze do domeny konstantynowicz.info Dotyczy naszych rodzin ze srodkowej Bialorusi. lub konkretnie do strony o miezonce - najlepiej isc po slowach kluczowych w Googlach. Bogdan Konstantynowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Szostakowie z Białorusi IP: *.bb.sky.com 03.12.12, 13:45 Ponownie zapraszam rodziny Malkiewiczow, Zbieranowskich, Szostakow, Umeckich, Tumilowiczow i Huszczow do odwiedzin okolicy szlacheckiej Miezonka / Miezonki - tym razem na mapach i zdjeciach na stronie konstantynowicz.info/Berezyna/Miezonka_Polish_nobility_village_photos_part_five/index.html Zapraszam rowniez te rodziny do publikowania wszystkich zdjec, listow, rysunkow i map z Miezonki sprzed 1920 lub obecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Szostak IP: *.33.198.77.rev.sfr.net 23.09.11, 10:04 Też nazywam się Robert Szostak, pochodzę z Rzeszowa ale od paru lat mieszkam w Paryżu. Mój ojciec pochodzi spod Krosna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Szostak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 12:31 Burmistrz Pszczyny tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: Szostak IP: 109.243.62.* 11.03.10, 20:44 I swego czasu prezydent Ostrowca Świetokrzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szostak IP: *.uznam.net.pl 31.03.10, 14:16 tak znam uczy mnie w szkole wszelkie inne info:k.tamaka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Szostak IP: 109.243.217.* 02.04.10, 16:31 nazywam się Beata Szostak, mieszkam w Garwolinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Szostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 17:15 Nazywam się Grabowska moja mama Krystyna z domu Szostak urodzona w Parysewie koło Garwolina a jej ojciec Józef Szostak.Może jesteśmy spokrewnione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Szostak Re: Szostak IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.12, 15:18 Witam, Nazywam się Szostak po mamie i po tacie (nie byli spokrewnieni, więc to czysty przypadek) Dziadek józek od strony mamy pochodził z Bełza i uciekł przed UPA do Polski. Babcia to Janina Wygrzywalska też z Bełza. Rodzice taty pochodzili z Tenczynka i Krakowa. Jeżeli ktoś ma jakieś informację na tematy rodzinne proszę o kontakt agnieszka.szost@op.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Szostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 17:26 Szostak to znane nazwisko w Sochaczewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szostak Jacek Re: Szostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 15:47 Nazywam się Szostak .Mieszkam w Wągrowcu -Wielkopolska.Poszukuję krewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Szostak Re: Szostak IP: *.sdn-bng-011.adsl.virginmedia.net 08.11.10, 14:18 Sebastian Szostak , 29 lat,urodzony w Szczecinku(zachodniopomorskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Szostak S.O.S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.11, 15:55 szukam rodziny Szostak z nacława polanów mama z tego co wiem pochodzi z panieskiego Kustosz proszę o jaką kolwiek wiadomosc gg 1933820 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZostak H Re: Szostak IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 11:20 Poszukuję rodziny Szostaków wywodzącej się ze wsi ZASIADAŁY woj. Lubelskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Szostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 12:35 mój dziadek nieżyjący już Piotr Szostak mieszkal w sieroslawiu w wielkopolsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Żybort Re: Szostak IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.11, 20:17 Szostak Krystyna (moja babcia) wyszła za mąż za Ludwika Żyborta w 1896 roku w miasteczku Lipniszki k/Lidy - Bialoruś. Miała dwie siostry. Jedna z nich wyszła za mąż za Kiełdanowicza a druga za Biajgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek szostak Re: Szostak IP: 80.50.235.* 11.10.11, 14:39 Siema jestem jacek szostak mam 11 lat mieszkam w tucholi w kujawsko pomorskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Szostak Re: Szostak IP: *.icpnet.pl 26.10.13, 11:09 nie wiem, kiedy to odczytasz....... ale skoro szukasz Piotra Szostaka z Sierosławia, to jestem jego wnukiem w linii prostej...... miał syna Zdzisława, a ten syna Andrzeja... reszta prive szostak3@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Szostak Re: Szostak IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.11, 17:54 a kogo a raczej z jakiego regionu szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkiboy Re: Szostak 22.07.11, 21:48 DETEKTYWIGrupa Doradcza "RESH" gwarantuje profesjonalne doradztwo w zakresie usług detektywistycznych oraz pełną dyskrecję przy realizacji zadań. Fachowe podejście do wszelkich zagadnień zapewnia wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Znajomość procedur prawnych oraz doświadczenie praktyczne, dają nam przewagę w poszukiwaniu faktów i dowodów w sprawach karnych, cywilnych, rodzinnych i administracyjnych. Zbierzemy dla Państwa dowody w każdej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Szostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 00:54 zalezy skad jesteś, w mieście Garwolin jest ponad 600 osób o nazwisku szostak, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szostak Re: Szostak IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.13, 14:45 poszukuję krewnych .Nazywam się Szostak mieszkam w Wągrowcu wielkopolska.Ojciec urodzil się w Krzywdzie k.Jędrzejowa z matki Czeslawa i ojca Władysława w 1926 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek szostak Re: Szostak IP: *.cdma.centertel.pl 26.08.14, 09:48 witam, jestem Leszek Szostak, syn Tadeusza Szostaka ur. w 1932 roku / koło Garwolina/ ten zaś synem Stefana ur. w 1895r i matki Marianny z domu Młynarczyk /ur.1910-Cyganówka/. Może trafię na wcześniejsze ślady rodziny? Pozdrawiam. leszek.szostak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Szostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.15, 22:26 Mój pradziadek nazywał sie Antoni Szostak i mieszkał w Łagiewnikach - Kraków. Pracował w tamtejszej cegielni. Ożenił sie z Wiktorią Boligłową, Jeśli ktoś coś wie o bliskich i o nim to proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szostak Apolinary poszukuje rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.15, 11:29 Witak serdecznie. Pradziadek to Franciszek Szostak ożeniony z Marią z domu Kowalczyk zmarł podczas I wojny na tyfus. Mój ojciec Jan Szostak pochodził z miejscowości Sętki woj. Lubelskie ożeniony z Zuzanną Jóźwik. Mieszkaliśmy po II wojnie w wsi Stanisławów pow. Łukowski, gmina Ulna, woj. Lubelskie. Miałem dwie siostry Janina po mężu Wolińska i Maria Szostak. Ożeniłem się Barbarą z domu Mątewka z miejscowość Zażelażna woj. mazowieckie. Obecnie mieszkam koło Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorek61 Re: poszukuje rodziny 07.11.15, 09:56 Re:Szostak Bogdan ur,28listopada 1961r pochodzę z Horodyszcza w woj Lubelskim,gm Wisznice.Mieszkam na Śląsku od 84 r.Moim ojcem był Stefan,i wiem ,że miał ojca Jana mieszkał w Wisznicach na ul Fabrycznej u swojej córki z rodziny Matczuk, trochę go pamiętam,jak bylem dzieckiem,mama Franciszka z domu Antoniuk,lecz jakoś tak się złożyło,że zmarł ojciec w 94r.Jak byłem w domu rodzinnym nie rozmawialiśmy o korzeniach i tak to się się rozmyły informacje rodzinne..Rozmawiałem z moim wujkiem,w latach 2011r tuż przed jego śmiercią i powiedział,że pochodzę z rodziny hrabiowskiej,lecz rodzina nie utrzymywała kontaktów i tak się skończyło.Ciekaw jestem mojego pokolenia.Więcej informacji mam od strony mamy.Rodziny od strony mamy mieszkają,między innymi w miejscowości Grudek,Świdwin,lecz szukałem kogoś na portalach takich jak NK,CZ Facebook lecz bez rezultatu.Może ktoś jest ,co wie więcej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makam Re: Szostak IP: *.146.130.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.09.15, 11:56 Hej. Jestem Szostak ur.1961 r. z Lublina. Mój ojciec Tomasz Stefan s. Marcelego ur.1923r. k. Bochni (nie znam dokładnej nazwy miejscowości) Miał dużo rodzeństwa. Matka umarła, jak miał 3 lata. Miał brata stryjecznego w Pierzchowie Franka Szostaka. Jesli ktos wie więcej o moim ojcu albo rodzinie Szostaków spod Bochni proszę o kontakt gochk61@outlook.com. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szostak Re: Szostak IP: *.19-2.cable.virginm.net 28.06.16, 13:44 Witam mam na imię Marta Szostak jestem z Otwocka. Nazwisko jest ze strony Mojego Taty. Mój dziadek Bolesław już nie żyje więc dużo nie wiemy o rodzinnych korzeniach. Pozdrawiam Szostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
marioklaus710 Re: Szostak 11.08.19, 17:56 Szostak Jacek z fotografiaprzestrzenna.eu olt times nieuczciwy. Ostrzegamy Odpowiedz Link Zgłoś