Dodaj do ulubionych

warszawskie podstawówki - kto kończył?

• mroovka3 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 04.12.03, 16:31
      152 im. Marii Dąbrowskiej na Ochocie

pzdr
      • Gość: mamka Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 05:52
        Witam, a który jestes rocznik?? Ja tez kończyłam tę szkołę:-)
        • mroovka3 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 23.12.03, 12:48
          kończyłam ją w '93 roku, a Ty??
          • Gość: mamka Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 02:52
            ja konczylam w 92, do ktorej klasy chodzilas, kto byl twoim wychowawca?
            • mroovka3 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 08.01.04, 11:30
              do A, ta z piłką ręczną, wychowawczyni - H.Owczarek,

a Ty??
              • Gość: mamka Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:56
                ja tez do "a" moja wychowawczyni to byla p.oginska(ta od fizyki). Tez
                trenowalam p.reczna.:-)
                • mroovka3 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 19.01.04, 16:15
                  z Sosnowskim?????
                  no proszę bardzo, to może nawet byłyśmy razem na obozie sportowym w Chata
                  Ostre??

pzdr:-))))))
                  • Gość: mamka Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 16:52
                    witam, no pewnie ze tak!!!!! Swietny oboz. Masz jakies zdjecia, bo ja niestety
                    ani jednego, wiesz nie byla to "epoka aparatowa", z tego co pamietam to aparat
                    mial jeden chlopak, ....kurcze jak on sie nazywal...?????Piotrek Dziewoński.????
                    albo mi sie nazwisko pokrecilo. Pozdrawiam
                    • mroovka3 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 20.01.04, 14:31
                      ale jazda!!!!!! to był mój pierwszy obóz, a co za tym idzie tam przechodziłam
                      chrzest....mam gdzieś jeszcze nawet kartkę z imieniem jakie zostało mi nadane.
                      zdjęć niestety nie mam żadnych :-((( nazwisko Ci się nie pokręciło, Piotrek
                      chodził do równorzędnej klasy ze mną, do "c" i trenował koszykówkę.

Chodziłaś do klasy z Edytą D.??

pzdr
                      • Gość: mamka Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 00:35
                        No tak........malo pamietam osob z Twojej klasy, ale skoro sie pytasz o
                        Edyte.D:-) to pewnie jestes jej siostra:-) Jesli chcesz pogadac ( i sie
                        dogadac:-) ) to moje gg6345441. Pozdrawiam

Ps.tak, chodzilam do klasy z Edyta.D.:-)
                        • Gość: Kiniorella Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:17
                          Chodziłam do 102 przy ul. Tarnowieckiej ( wspaniała szkoła, zaryzukuję nawet
                          stwierdzenie, że to najlepsze lata w moim życie), potem NIESTETY, przeniosłam
                          się do 113 na ul. Chełmskiej Koszmar, szczególnie nauczyciele, złośc do
                          dzieciaków z biegiem lat mi przeszła
            • 2misk Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 14.12.04, 21:47
              273 im. A Lindego przy Balcerzaka w 1988
              Pozdrawiam innych z tej szkoły!
        • Gość: Asia Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.adsl.xtra.co.nz 05.01.05, 04:34
          Nr 227 (o ile dobrze pamietam) na Hynka, ukonczona w 68r. Chetnie nawiaze
          kontakt z osobami z "tamtych lat" :)
    • Gość: dg Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: 62.233.164.* 06.12.03, 13:25
      1979 53 szkoła na Bielanach
    • Gość: Skalar 69 na Wiktorskiej IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.12.03, 11:24
    • Gość: Barbakan Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.aol.com 27.12.03, 08:04
      A kto moze chodzil albo pamieta Szkole Podstawowa Nr.19 .......przy ul.
      Zakroczymskiej. Miescila sie w jednym ze skrzydel starych koszarow Czwartakow.
      Moi nauczyciele probowali byc z tego bardzo dumni. Nie na wiele im sie to
      przydalo bo szkole w koncu rozparcelowano pomiedzy dwie nowe podstawowki. Ale
      to bylo juz wtedy, kiedy ja ja juz zaszczytnie ukonczylem. Dzieki Bogu nie
      zakonczylem edukacji na tym etapie jak wielu moich kolegow, szczegolnie tch z
      pobliskiego domu dziecka, ktorzy tez nadawali ton szkole. Ale tez pamietam, ze
      do tej szkoly chodzily ze mna Ewa Grzesiuk i Bronka Olsza, majace rodzicow
      skumanych ze swiatkiem artystycznym Stolicy. Co najmilej wspominam? Stoly do
      ping ponga na korytarzach. Ale byly to dawne czasy.
      Pozdrowienia dla tych nielicznych ktorzy chodzili w Warszawie do podstawowek.
    • Gość: gschab Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 13:30
      Niesamowite, nie okazał się tu żaden absolwent SP Nr 12 na Górnośląskiej.
      Ludzie gdzie jesteście?
      • Gość: PannaX Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:35
        Gość portalu: gschab napisał(a):

> Niesamowite, nie okazał się tu żaden absolwent SP Nr 12 na Górnośląskiej.
        > Ludzie gdzie jesteście?

heh :) a ja z SP Nr 29 na Fabrycznej. Pamiętam że nasze szkoły tzn. 29 i 12
        zawsze rywalizowały.. ogólna nienawiść :)
      • ewa.ola Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 23.08.04, 14:38
        ja chodziłam do elementarnej nr 303 ( ul. Koncertowa ), potem przerzutka do 309
        ( też Koncertowa ), skończyłam w 1986
    • Gość: bolus Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 17:51
      SP 164 im.Krajowej Rady Narodowej na ul.Twardej.Teraz tam jest gimnazjum.
      • Gość: Skaalar Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.04, 09:08
        a w którym roku kończyłeś?
        • saluti Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 12.07.04, 12:13
          Szkola podstawowa no 23 na Ochocie, skonczylam ja w 1978.
          • Gość: andros@op.pl Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.4kroki.pl 25.07.04, 10:48
            Szkoła podstawowa nr 58,Praga,Targówek przemysłowy ul.Mieszka I nr7,no niedało
            się jakoś ukonczyć bomn wiecie .... świat był ciekawszy niż nauka czegoś co
            było nudne.Teraz mam maturę , dwoje dzieci , ukochaną mamę Jadwigę i żonę
            Barbarę ( przepraszam że nmoże nie w tej kolejności ).1970-........1981
            • czterydychy Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 28.03.05, 00:17
              Gość portalu: andros@op.pl napisał(a):

> Szkoła podstawowa nr 58,Praga,Targówek przemysłowy ul.Mieszka I nr7,no niedało
              > się jakoś ukonczyć bomn wiecie .... świat był ciekawszy niż nauka czegoś co
              > było nudne.Teraz mam maturę , dwoje dzieci , ukochaną mamę Jadwigę i żonę
              > Barbarę ( przepraszam że nmoże nie w tej kolejności ).1970-........1981

Skończyłam w 1977 roku.
      • swanilda Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 14.06.04, 10:26
        Kończyłam tę szkołę w 1989 roku, w klasie pani Plewako. Mam wrażenie, że to był
        łabędzi śpiew tej placówki (jeszcze załapałam się na matematykę z panią Zdunek,
        co mi się potem bardzo przydało). Słyszałam o dalszych losach (i to w zarysie)
        tylko dwóch, trzech osób. Ciekawe, co z resztą klasy? Może ktoś z naszej
        gromadki przegląda to forum? Pozdrawiam, Marysia
        • klarisa 272 ul.Piaseczyńska 17.06.04, 16:18
          Kto jeszcze??
          • Gość: Realny Re: 272 ul.Piaseczyńska IP: *.vc.shawcable.net 17.06.04, 22:22
            Nie ZAWRACAJCIE DUPY-Nudziarze-
      • Gość: iza Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.lucent.com 15.07.04, 09:44
        Ja też na Twardej, rocznik 93.
      • Gość: Jola Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.brtvp.pl / *.brtvp.pl 29.07.04, 10:38
        Skończyłam szkołę podstawową Nr.32 im.Waryńskiego na
        Muranowskiej.Wychowawczynią I klasy była Gałaj.Może ktoś się znajdzie z mojej
        klasy.
    • bozenik1 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 05.01.04, 12:32
      A ja kończyłam w 1981 roku podstawówke nr 190 na ul. Zwierzynieckiej i jak
      widze nikt ze znajomych z mojej szkoły tutaj nie zaglada
      • jola80 190 na Zwierzynieckiej 14.12.04, 16:33
        Uczeszczałam od 1987r. do '95.Wtedy była im.Stanisława Budzynskiego,potem
        zmieniona,ale niestety nie wiem jaki jest teraz patron. Wychowawczyni uczyła
        biologii-Hanna Krysik.Pamietam też Panią od ZPT w klasach 1-3- p.Bombe:)
        Pozdrowienia dla bozenik1 i może znajdzie sie nas więcej??
        • karolcia38 Re: 190 na Zwierzynieckiej 16.12.04, 14:28
          Ja troszeczke wcześniej bo w 1973 zaczęłam naukę. Właśnie p. Bomba była w
          klasach 1-3 moją wychowawczynią. P. Krysik była wychowawczynią mojej ćórki
          jeszcze przed wakacjami.
    • bozenik1 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 13.01.04, 11:36
      .....
      • Gość: ksenia Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:44
        267 przy Braci Załuskich. Moj syn rowniez :)
    • fufka Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 13.01.04, 22:54
      ja 211 na Nowym Świecie
      • klarisa Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 14.01.04, 08:46
        272 na Piaseczyńskiej.
        Kto jeszcze?
      • anahella Ja tez!!! 16.12.04, 18:29
        fufka napisała:

> ja 211 na Nowym Świecie

211 im Janusza Korczaka skonczylam w 1981 roku, moja wychowawczynia byla
        matematyczka Marianna Profecka. Kto jeszcze z mojej starej budy bywa na forum?
    • Gość: Jowisz Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: 213.77.7.* 14.01.04, 14:44
      Ja skończyłem w 1990 SP nr 10 im Grzegorza Piramowicza przy Jasielskiej 49/50
      Warszawa
      • Gość: Miras Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.vc.shawcable.net 15.01.04, 22:40
        Co Nas OBCHODZA wasze PODSTAWOWKI-OLAC JE-
        • Gość: Jas Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.aol.com 28.01.04, 08:15
          To lej. nikt ci chyba nie przeszkadza(?) Nie musisz sie tez tym chwalic
          • Gość: mikis 106 im Suskiego na Bielanach IP: *.acn.pl 30.01.04, 12:11
    • Gość: ...... Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.mpips.gov.pl 12.02.04, 14:40
      :-)
    • marcela11 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 20.02.04, 08:24
      I co, czy juz nikt nie jest z Wa-wy ?????
      • martula78 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 26.02.04, 19:49
        Ja kończyłam SP nr 301 przy ulicy Sucharskiego (Jelonki). Czy znajdę kogoś z
        tej podstawówki??
        Pozdrawiam
    • szaraj 248 im Baczynskiego rocznik 71/78 29.02.04, 00:15
      • Gość: 248 Re: 248 im Baczynskiego rocznik 71/78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 20:52
        pozdrawiam
        • megan1963 Re: 248 im Baczynskiego rocznik 71/78 16.09.05, 14:20
          ja też tam chodziłam,było super-rocznik1969-76
    • Gość: ggg Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.mpips.gov.pl 10.03.04, 07:44
      .
    • Gość: Barbakan Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.aol.com 13.03.04, 08:31
    • Gość: Barbakan Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.aol.com 13.03.04, 08:32
      19 na Zakroczymskiej. Pozne lata 50-te. Czy ktos pamieta te czasy??
    • Gość: zuzia 333 na ursynowie!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.03.04, 13:41
      piekne czasy... chodzilam do klasy e. niestety teraz jest tam kolejna nedzna
      wyzsza szkola biznesu i sukcesu chyba. buziaki
      aha,jesli ktos z was tez konczyl 333 to niech sie odezwie na gg 5195773
      • Gość: monia Re: 333 na ursynowie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:53
        Ja tez 333 !!!!
    • karolcia38 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 30.03.04, 08:51
      190 w Warszawie im. S.Budzyńskiego, obecnie Orła Białego
    • jolate Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 01.04.04, 17:55
      ja kończyłam 233 na Konwiktorskiej lat temu dużo , chodziłam do klasy (chyba
      pierwszej w tej szkole ) do której chodzli pływacy trenujący na warszawskiej
      Polonii.Moją wychowawczanią była pani Baran uczyła matematyki,a pani
      Szabłowska - rosyjskiego,pani Przędzakowska-polskiego.Szkołę skończyłam w
      1969.Podstawówka już nie istnieje(wiadomo reforma)w szkole jest gimnazjum bez
      patrona,oraz liceum im .Andersa.
      • Gość: Barbakan Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.aol.com 01.05.04, 16:21
        Witam kolezanke malolata. Ta szkole #19 z Zakroczymskiej, o ktorej wspomnialem
        wczesniej, przeniesiono wlasnie na Konwiktorska. Ale to bylo wtedy, jak ja
        dawno ta szkole skonczylem, czyli bardzo duzo lat temu . Polskiego uczyla mnie
        p. Wosik (genialny nauczyciel) a chemii p. Szwajkowska. Pamietam je, bo p.
        Wosik w ciagu 1 roku nauczyla mnie pisac po polsku, a p. Szwajkowaka
        przeprowadzila kiedys ciekawy eksperyment chemiczny z siarka. Wziela troche
        sproszkowanej siarki na plaska lyzeczke i zaczela ja palic . Byla zima i zimno
        w klasie, wiec ona przyszla na lekcje w nowym sztucznym futrze, ktore wtedy
        bylo wielka nowoscia i kosztowalo fortune. No i ta plonaca siarka pociekla na
        to sliczne nowe futerko..... Szwajkowska wyskoczyla z klasy z krzykiem, no i
        wiecej jej w futerku nie widzialem. Jak dzisiaj pamietam ten krzyk i plonace
        krople siarki splywajace po futrze.
        W 1969 , kiedy ty konczylas podstawowke, to ja oddawalem prace dyplomowa na
        Uniwerku.
        • jolate Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 01.05.04, 17:12
          Tak się składa że pamiętam szkołę na Zakroczymskiej miałam tam koleżanki i
          kolegów,obecnie mieści się tam szkoła dla dzieci niedosłyszących. Dzięki za
          komplement! Pozdrawiam
          • Gość: Barbakan Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 08:06

Ze swoich wspomnien dodam, ze ten budynek szkoly na Zakroczymskiej byl bardzo
            ladny. Mial porzadne, debowe parkiety, duze boisko i...sale gimnastyczna
            wspolna ze skola dla wychowawczyn przedszkoli, ktora miescila sie w sasiednim
            skrzydle. Z okien naszej klasy ktora byla na parterze mozna bylo wyskoczyc
            prosto na ulice, i niektorzy "lepsi" uczniowie robili to w czasie lekcji.
            Zawsze mielismy w klasie kilku "lepszych", bo szkola byla blisko Domu Dziecka
            ktory miescil sie kolo Rynku Nowego Miasta. Na wagary i wolne lekcje chodzilo
            sie na Gorke Panny Marii, dziko porosnieta krzewami. Pozniej wybudowano na
            niej "Ochabowke". Chodzac wzdloz skarpy wislanej albo na wislanych mieliznach
            mozna bylo jeszcze znalezc w tamtych czasach pociski i inne pozostalosci wojny.
            Byly to przedmioty cenione przez uczniow w szkole. Ale to byly dawne czasy,
            ktorych pewnie juz nie pamietasz.
            Dziekuje za pozdrowienia i rowniez pozdrawiam z Zachodniego Wybrzeza innego
            kontynentu. Tak sie jakos sklada, ze przecietnie raz w roku wpadam do Warszawy
            na pare dni albo godzin. Zdarza mi sie wtedy przechodzic czasami Zakroczymska.
            Cheers.
            • jolate Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 02.05.04, 10:46
              Dzięki za wspomnienia,masz rację tych czasów nie pamiętam ( to chyba dobrze ? )
              pamiętam jedynie stary rozwalający się przedwojenny budynek poniżej
              skarpy.Twoja szkoła jest nadal taka piękna jak była , wprawdzie nie wiem jak
              ona wyglądała w środku ,na zewnątrz jest ładnie.Ja kocham Stare Miasto i
              właśnie dlatego w latach 80-tych nie opuściłam mojego miasta , być moze to był
              błąd,może moim dzieciom żyłoby się lepiej,choć w zasadzie nie mam powodu do
              narzekań.Bardzo często chodzę na skarpę wiślaną na górkę Panny Marii , mam
              sunię wyżełkę i bywamy tam na spacerkach ,lubię chodzić po wąskich uliczkach
              naszej Starówki - mam masę cudownych wspomnień związanych z tym miejscem....
              Jak znowu wpadniesz do Warszawy idż na Stare Miasto i pomyśl ile wspomnień tu
              zostało , powróć pamięcią do lat szczęśliwej ( było nie było ) młodości - dla
              takich chwil chce się żyć.

Pozdrawiam Cię serdecznie ze "starego kraju"
              • Gość: Barbakan Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.aol.com 03.10.04, 14:59
                Bylem w Warszawie we wrzesniu (przez trzy dni, pezejazem z Wiednia). Wpadlem na
                Starowke. Niewiele sie zmienilo. Te same tlumy wycieczkowiczow i turystow, te
                same kolorowe domy. A jednak, gdzies miedzy nimi placza sie wspomnienia
                dziecinstwa, szkola, podworko z piaskownica i widokiem na Wisle, nieistniejace
                domy. Twarze, ktore nigdy juz tu nie wroca...
                • jolate Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 25.10.04, 07:18
                  Cieszę się ogromnie że udało Ci się przyjechać choć na chwilkę do Warszawy
                  poczuć klimat Starówki , mam nadzieję że napawałeś się widokiem
                  kamieniczek ,obydwu rynków, skarpą nad Wisłą...takie ładowanie akumulatorów ,
                  choć przez krótką chwilkę,wierzę że wystarczy do następnego razu.
    • Gość: Mondzia Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.tor.axxent.ca 23.04.04, 15:41
      148 im Hugo Kollataja na Woli
      • Gość: irek Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: 213.17.181.* 02.07.04, 19:29
        chodziłem do Kołłątaja (148) od 1 do 5 w latach 66-71. ale były jaja jak się
        zawalił jeden strop - a była to 1000-czna tysiąclatka, podobno.
    • karolcia38 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 11.05.04, 08:38
      190 ul. Zwierzyniecka
      • dobo4 Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 17.11.05, 11:39

-Amojej to nikt chyba że niemają internetu .Może jest jednak ktoś kto chodził
        do 258 im Jakuba Jasińskiego na rehta i jeszcze do tego skończył w 1987 lub
        1986-
        dobo4
    • joan.ka Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? 15.05.04, 19:39
      105 na Brodnie - juz jakis czas temu
      • Gość: Monika Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.chsh.plt.georgfischer.com / 193.135.21.* 26.07.04, 14:31
        Jak miło, nareszcie ktoś z mojej szkoły.
    • Gość: Barbakan Re: warszawskie podstawówki - kto kończył? IP: *.proxy.aol.com 09.06.04, 08:03
      I co?. Tylko tylu forumowiczow konczylo podstawowke w W-wie??? A reszta to
      element naplywowy , ze tak to ujme??
    • anank 321 Bemowo w 1989r. (210 Muranów klasy I-III ) 22.06.04, 21:58
      321 na Bemowie w 1989r. (210 na Muranowie - klasy I-III )
      Pozdrawiam :)
      • spinkaa 121 i 222 22.06.04, 22:47
        121 na Mokotowie (Różana)
        i 222 na Muranowie (Esperanto)
        • ma_ruda2 Re: 121 i 222 11.10.05, 09:55
          ja też 222 :) ale 100 lat temu ...
      • Gość: ania Re: 321 Bemowo w 1989r. (210 Muranów klasy I-III IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 03.09.05, 04:52
        JA CHODZILAM DO 210 1 KLASA BYL TO ROK 58
    • Gość: Boomerang 253 na Fundamentowej! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 00:11
      SP nr 253 im. Janiny Porazinskiej! Fundamentowa.. Teraz juz gimnazjum nr 26..
      niewielu znajomych nauczycieli tam jeszcze bywa.. :(
      • Gość: Moni SP 93 ul. Nowowiejska, XIV LO im. St. Staszica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:28
        Chodził ktoś do którejś z tych szkół? Do podstawówki chodziłam za "rządów" dyr
        Janickiej, a później dyr Klimczak. W 1991 poszłam do LO im Staszica, które
        znajdowało się za ścianą owej podstawówki.
        • joan.ka Re: SP 93 ul. Nowowiejska, XIV LO im. St. Staszic 17.07.04, 21:37
          ja też mialam przyjemnosc chodzic do wymienionego liceum. ale troche wcześnie
          bo jeszcze nazywalo sie LO im Gottwalda a w 4 klasie zmienili na Staszica.
          • Gość: Moni Re: SP 93 ul. Nowowiejska, XIV LO im. St. Staszic IP: *.stacje.agora.pl 20.07.04, 09:05
            Owszem, tak było. Moja znajoma też kończyła to liceum w tym czasie. Niektórzy
            wogóle nie kojarzą Staszica, a kojarzą Gottwalda :)
      • Gość: RUDA Re: 253 na Fundamentowej! IP: *.cebet.waw.pl 19.07.04, 13:40
        Ja też, ja też:))Skończyłam 253, nie pamiętam w którym roku i nie chce mi się
        liczyć, ale jestem rocznik 76.Chodziłam do klasy "A" i moją wychowawczynią była
        Pani Zofia Nawrocka, wtedy wydawała nam się bardzo ostra, a tak naprawde to
        przeukochana była wychowawczyni, tylko musiala jakos nad nami zapanowac. Np
        kazała nam w autokarze siedzieć na baczność hihi;)))
        • Gość: Columbus Re: 253 na Fundamentowej! IP: *.client.cypresscom.net 24.07.04, 21:34
          No ladnie! Zbiera sie stara paczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka