Gość: Marta IP: *.chello.pl 24.04.03, 12:28 Mialam sie urodzic 13 w piatek,ale mama poprosila na wstrzymanie i przyszlam na swiat 14 raniutko;)Musze przyznac,ze szczescie mi dopisuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: Urodzeni 14 lipca w sobote IP: 80.48.253.* 25.04.03, 07:54 Witaj, ja tez sie urodzilam 14lipca ale w piatek i tez super sie mam. Jest to swieto narodowe francji ale jakos w Polsce Francuzi nas nie zauwazaja. A jacy sa urodzeni 14lipca? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Urodzeni 14 lipca w sobote IP: *.chello.pl 25.04.03, 15:17 hmm, jacy sa urodzeni 14 lipca?Mysle,ze ta data skazuje ich na to zeby byc zobiakalnymi rakami (skazuje-w pozytywnym slowa tego znaczeniu).ja jestem bardzo szczesliwa i zadowolona z zycia,Czasem mnie zaskakuje niezbyt milymi niespodziankami...ale co tu duzo mowic...nie bede cytowala horoskopu;)Wiem tylko jedno,ze raki sa jedynymi znakami,ktore posiadaja pewna ceche w rodzaju "szostego zmyslu".Ciezko to ocenic,ale intuicyjnie sa niezawodne i ta wrazliwosc... Kika a moge spytac ktory rocznik?Ja 1979.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Urodzeni 14 lipca w sobote IP: 80.48.253.* 28.04.03, 16:40 Hej Marta, napisz do mnie na priv to pogadamy o wspolnych cechach no i koniecznie o tym 6 zmysle bo tez go chyba mam anka67@gazeta.pl pozdrawiam i czekam na wiadomosc od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga Marta ;))) Re: Urodzeni 14 lipca w sobote IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.05.03, 20:58 Jestem Twoją imienniczką i też urodziłam się 14 lipca, ale w niedzielę. Także nie dość, że jestem typowym rakiem to jeszcze strasznym leniem do tego;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś