Gość: Janusz632 IP: *.CNet2.Gawex.PL 21.08.07, 09:55 Szukam braci Krzysia i Zbyszka Subkowskich urodzonych w Szczecinku w 1974 i 1975 roku.Zabranych do domu Dziecka i oddanych do adopcji w latach 1977-78 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masonka Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- IP: *.pools.arcor-ip.net 23.08.07, 09:20 Zycze abyscie sie szczesliwie odnalezli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- IP: *.almel1.ov.home.nl 11.12.08, 22:31 Ja rowniesz poszukuje swojego brata ktory zostal adoptowany w wieku 3 lat. W 1985 roku przebywal domu malego dziecka w Stargadzie- Szczecinskim .Ur.31-01-1983 w Gorlicach .Imie przed adopcja Leszek. Poszukuje go siostra.Moze ktos wie . Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio748 Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- 11.01.09, 18:54 jak się można z tobą z kontaktować podaj moze gg albo numer telefonu moze ci jakoś pomogę to mój numer tel 66o335826 a to jest numer gg 516736 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariel87@o2.pl Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- IP: *.play-internet.pl 12.07.14, 22:02 Nariel87@o2.pl 883-598-728. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia68 Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- IP: *.alpha.pl 13.02.08, 10:28 Witam,rowniez szukam rodzenstwa oddanego do adopcji,czy podasz mi jakies namiary,gdzie szukac?Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- IP: *.uznam.net.pl 13.02.08, 20:32 Szukajcie.Mam w rodzinie osoby adoptowane, które tez nie znają swego rodzeństwa,a moim zdaniem powinny.To przeciez nie dzieci są winne rozłące.Rodzice adopcyjni są innego zdania ale wydaje mi sie,iż nie mają racji.Jeśli stworzyli prawdziwy dom dzieciom nie powinni się obawiać,że ktoś im je odbierze.Bardzo podobał mi sie program Zerwane wiezi.Szkoda że juz go nie ma. Dużo osób się odnalazło i poznało swoje pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jandrzejewskaster Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- 15.02.08, 11:13 Ja też szukam braci. Sławka i Marka Wachowiaków - kiedyś tak się nazywali. Teraz niestety nie wiem jak mają na nazwisko. Jestem ich młodszą siostrą. Bardzo za nimi tęsknię. Jeżeli ktoś zna takich braci (nie wiem ile mają lat podejżewam że Sławek ma 37 a Marek ok 34). Wiem, że urodzili się w Gorzowie Wlkp. i tam mieszkali jeszcze jak chodzili do podstawówki. Ja byłam oddana do adopcji w 1986 roku. Oni albo w tym samym albo rok później. Proszę pomóżcie mi ich znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo833 Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- IP: 82.160.239.* 15.02.08, 12:12 witam! ja szukam rodzeństwa mojego przyrodniego brata. spróbuj poszukać na www.nasza-klasa.pl. od czegoś trzeba zacząć. tam jest tyle ludzi ze moze akurat sie uda pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Siewnik Poszukuje siostry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:41 Witam.Nazywam sie Katarzyna Siewnik. poszukuje siostry,która przebywała ze mną oraz z moim rodzenstwem w domu dziecka a Sarnowie koło Bedzina w roku 1987-1988. W tych latach została adoptowana. O ile imie i nazwisko zostały zmienione nazywała sie DOROTA URSZULA SIEWNIK. URODZONA 14 MARCA 1984 R. w Zawierciu. z wiadomosci,które posiadam znajduje sie w Charsznicy koło Krakowa. Za wszystkie podane informacje bedę bardzo wdzięczna. Podaje swój adres mailowy: katarzyn5252@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Poszukuje siostry... IP: *.uznam.net.pl 25.08.08, 22:21 Popieram wszystkich którzy szukają.Program Zerwane więzi był wspaniały.Moja siostra ma trójkę adoptowanych dzieci.One są już dorosłe.Nie znają swoich biologicznych rodzin,a moim zdaniem powinny.Może byłyby wtedy szczęśliwsze........Prawda jest taka,że nie każda adopcja jest dobra dla dzieci....Przykro mi o tym pisać,ale dzieci te nie były traktowane tak jak najmłodsza, biologiczna córka mojej siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masonka Re: Poszukuje siostry... IP: *.pools.arcor-ip.net 26.08.08, 18:59 Moze zalozcie forum doroslych z adopcji, gdzie sie bedziecie wspierac i szukac? A Ty Ewa zawsze mozesz "dzieciom" siostry pomoc jako dorosla i rozumiejaca ich trudne zycie i nie chodzi o materialny wysilek czy podjudzanie. Czesto w takich trudnych jak wspomnialas, sytuacjach, dzieci czuja sie za nie winne i bardzo, bardzo oczekuja takiego wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana Re: Poszukuje siostry... IP: *.one2one.net 10.11.08, 12:34 moze to dla was zle zabrzmi ale ja szukam kontaktu z rodzina ktora adoptowala dziecko ktore urodzilam w 2000roku 1 lipca nic wiecej nie pisze nie chce wiem jak mnie teraz osadzicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorkaa Re: Poszukuje siostry... IP: *.spray.net.pl 11.12.08, 20:56 Nikt Cie nie bedzie osądzał ani potepiał... widocznie miałas powody by podjąć tak trudną i bolesną decyzję. Potepiac nalezy te rodzicielki, które rodza a potem np. wyrzucają na śmietnik swoje dzieci, a nie te, które pragna zapewnić im lepszy dom i oddają je innym, którzy pragną mieć dziecko, by stali sie dla nich kochającymi rodzicami. Ale czy teraz jest odpowiedni moment, byś odnalazła dziecko... ono ma 8 lat??? Jesli nie wie, że było przysposobione, może to bardzo przeżyć, jeśli tak nagle wkroczysz w jego życie. No chyba, że szukasz kontaktu wyłącznie z jego rodzicami... ale pytanie, czy na tym poprzestaniesz? Trudna sytuacja. Wymaga wielkiej rozwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Poszukuje siostry... IP: 188.33.119.* 06.01.10, 19:58 Witam ponownie wszystkich poszukuje 3 przyrodnich sióstr Ojciec Mirosław Iwański imiona Iza (najstarsza 1982r listopad lub październik) Ania(1983)Agnieszka (1985) były w domu dziecka pierw w Polanowie później w Darłowie jeśli Ktoś mógłby pomoc to proszę o kontakt ze natalka1616@o2.pl ostatnio dodałam ogłoszenie na stronie www.milosierdzie-boze.com/ogloszenia/poszukuje.php tam rowniez sporo osob pisze podobne ogłoszenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Poszukuje siostry... IP: 188.33.119.* 06.01.10, 19:52 Witam zgadzam się program zerwane więzi był wspaniały.Pomógł wielu osobom odnaleźć bliskich. Ja szukam 3 starszych sióstr które zostały zaadoptowane w domu dziecka w Darłowie... Musze przyznać ze ciężko jest odnaleźć bliskie osoby ja próbuje już od kilku miesięcy może ktoś wie gdzie mogłabym się zgłosić pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Re: Poszukuje siostry... IP: 188.33.162.* 24.04.10, 23:06 OJCIEC MIROSŁAW IWAŃSKI imiona IZABELA (najstarsza z moich sióstr 1982r listopad lub październik) ANNA(1983)AGNIESZKA (1985) były w domu dziecka pierw w POLANOWIE później w DARŁOWIE.Nie wiedzą o moim istnieniu..Najprawdopodobniej zostały zaadoptowane w 1989 roku z Domu Dziecka w DARŁO im.Janusza Korczaka.Przed zabraniem do Domu dziecka mieszkały w KOSZALINIE wraz z matka Jeśli Ktoś mógłby pomoc to proszę o kontakt ze natalka1616@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izys551 Re: Poszukuje siostry... 11.04.11, 15:26 Witam. Ja natomiast poszukuje brata; Jacek Szczęsny syn Aliny,Marii Szczęsny z domu Konopka i Czesława Szczęsnego.Urodzony 15.06.1976 w Poznaniu.Przebywał w Domu Małego Dziecka i Matki na ul .Mostowej 6 w Poznaniu. Do adopcji poszedł na przełomie grudnia 1976 i stycznia1977. Jeżeli ktoś coś wie ,lub zna mojego brata ,to bardzo proszę o pomoc.Mój GG 33899436 Pozdrawiam i wszystkim życzę wytrwałości w poszukiwaniach i szczęścia,bo to chwilę trwa.Sama znalazłam cześć rodzeństwa i wiem,że to nie jest łatwe i są to długie mozolne poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariel87@o2.pl Re: Poszukuje siostry... IP: *.play-internet.pl 12.07.14, 22:04 Nariel87@o2.pl 883-598-728. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariel87 Re: Poszukuje siostry... IP: *.play-internet.pl 26.06.14, 02:06 Witam nazywam się Barbara Siewnik proszę o kontakt na numer 883-598-728. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny6 Re: Poszukuje siostry... IP: *.centertel.pl 03.07.15, 05:09 Witaj Basiu jak samopoczucie u Ciebie bo u mnie nie jest dobrze ze zdrowiem Przemyslalem pewne kwestie i stwierdzilem ze i tak umieram to opowiem ci o paru sekretach o ktorych wie tylko garstka ludzi Przrpraszam ale wczesniej nie moglem tego wyjawic Teraz i tak nie zostalo mi zaduzo czasu Chcialbym sie z Toba umowic na spotkanie Czy wyrazasz wogole chec by ze mna porozmawiac Najpierw odpisz nie przychodz do mnie bez umowienia to bardzo wazne Sa ludzie ktorzy za wszelka cene nie chca abys sie tego dowiedziala Odpisz jaknajszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
fergiez Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- 12.01.09, 01:13 To polecam sie zalogować na gomze.pl czyli portal odwiedzany dziennie przez tysiące osob szukajacych osob, ktore widzialy lub chca poznac. DO szukania krewnyc hidealne - duzo osob dodaje tam takie ogloszenia. Dodajesz ogloszenie i gotowe. Zawsze dodatkowe miejsce, więc nie szkodzi próbować. Gość portalu: Janusz632 napisał(a): > Szukam braci Krzysia i Zbyszka Subkowskich urodzonych w Szczecinku w 1974 i > 1975 roku.Zabranych do domu Dziecka i oddanych do adopcji w latach 1977-78 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Szukam braci oddanych do adopcji w latach 76- IP: 82.72.119.* 06.01.10, 22:03 Moze sprobujcie napisac do biura co tym sie zajmuje. dozobaczenia.com.pl To jest adres Odpowiedz Link Zgłoś