Gość: Gosia IP: *.proxnet.pl 12.09.07, 18:40 Witam szukam siostry i to wszystko co o Niej wiem :Barbara Ptak (panieńskie nazwisko) ma 37lat i wiem że mieszkała w Piszu na Mazurach jeśli ktoś cokolwiek wie o Niej będę bardzo wdzięczna!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Szukam siostry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:53 www.szukam-siostry.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danonka4 Re: Szukam siostry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 23:40 mam znajomą na naszej klasie nazywa sie barbara ptak i pochodzi z tych stron o ktorych piszesz moze to rodzina ktorej szukasz ale ta ma 18 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Szukam siostry IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.08, 12:37 SZUKAM SIOSTRY PRZYRODNIEJ -ZNAM TYLKO NAZWISKO PANIESKIE BEDNARCZYK :CÖRKA STANISLAWA BEDNARCZYKA URODZONEGO 1942 -GRUDZIEN -KALINOWO :PROSZE O POMOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Szukam siostry IP: *.icpnet.pl 25.06.14, 17:48 Witam, zapewne zbieżnośc nazwisk, ja poszukuję biologiczne matki - Bożeny Bednarczyk zamieszkałej w Siedlcach w latach '80. Odpowiedz Link Zgłoś