oksana300 20.12.07, 15:46 Moja babcia pochodzi z Tajenka koło Augustowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bARTŁOMIEJ kOSIŃSK Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.89.174.89.cable.satra.pl 29.12.07, 06:20 MOJA MAMA JEST Z RODU ROZMYSŁOWICZÓW Z ZIEM WOŁYŃSKICH, POTEM OPOLSKICH, MAM DRZEWO NA MOIKREWNI.PL, KOSINSCY@O2.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilit1967 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: 213.226.51.* 15.02.10, 11:57 Witaj moj dziadek jest Rozmyslowicz lmaslinkova@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamzet78 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 18:29 Zapraszam do naszej klasy, do której się zapisałem. Adam Rozmysłowicz, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
oksana300 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 06.02.08, 14:08 Dziękuję za zaproszenie. Oczywiście skorzystam :) Moja Babcia ma na imie Teresa, z domu Rozmysłowicz, z Tajenka koło Augustowa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:12 Mam 66 lat a moja babcia ze strony ojca była z domu Rozmysłowicz Leonarda,córka Macieja i Anieli-Anny z Sajenka koło Augustowa.ur,13.02.1879r. W roku 1907,w Koluszkach wyszła za mąz za Henryka Maurin,aptekarza. Zmarła w 1951r. w Golubiu. Odpowiedz Link Zgłoś
elkomi Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 15.03.17, 06:30 Mój pradziadek nazywał się Rozmysłowicz. Z opowieści mojej babci wiem, że ta rodzina pochodziła z szlachty litewskiej. Jaki mieli herb? Bardzo proszę o pomoc. Mirosław Kozłowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.ual.com 31.01.08, 04:07 Ja nazywam sie Rozmyslowicz - jestem z Augustowa Odpowiedz Link Zgłoś
oksana300 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 06.02.08, 14:12 Moja Babcia pochodzi z Tajenka , ma na imie Teresa. Może rodzinką jesteśmy?:)_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris2Rock Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.ual.com 07.03.09, 01:28 Moze... Moja rodzina pochodzi z Augustowa idac do tylu 2/3 wieki Ja mieszkam w usa ale rodzinka w dalszym ciagu jest w augustowie i warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.ual.com 27.02.08, 03:47 Ja mam na nazwisko Rozmyslowicz pochodze z Augustowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maretzky Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.pup-wroclaw.pl 28.10.08, 10:35 Mój dziadek nazywał się Błażuk, pochodził z Porojścia na Litwie (okolice Lidy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maretzky Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.pup-wroclaw.pl 28.10.08, 10:37 Ja nazywam się Błażuk i pochodzę z Wrocławia, ale rodzina trafiła na Dolny Śląsk w latach 40-tych ubiegłego wieku z pogranicza Litwy, Polski i Białorusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Rozmysłowicz Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.12.08, 16:34 To ciekawe... nazywam się też Rozmysłowicz, a rodzina mojego taty została przesiedlona z terenów Litwy w okolice Dolnego Śląska oraz woj. lubuskiego (dokładnie Świebodzin) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana300 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 27.12.08, 12:55 Czy może z łozowa koło Dąbrowy białostockiej, 2 km od różanegostoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błażuk Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: 94.254.143.* 07.05.09, 08:32 oksana300 mam na nazwisko Błazuk moja babcia Genowefa pochodzi z bylego juz Folwarku remzy - Bialorus. Panienskie nazwisko to Mikułko wyszla za maz za Bronisława Blażuk. Wiem ze w okolicach Bialegostoku mamy rodzine ale dokladnie niestety nie. A mieszkamy w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana300 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 04.06.09, 08:40 WITAM, DAWNO TU NIE ZAGLĄDAŁAM. ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM DO DOŁĄCZENIA SIĘ DO KRĘGU MOICH ZNAJOMYCH NA NASZEJ KLASIE : AGATA KAMIŃSKA LAT JUŻ 31. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwis Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 19:53 Moja prababcia nosila takie nazwisko i pochodzila z okolic Augustowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmysłowicz Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 10:59 Może pochodzi z Sajenka to jest to tagże moja rodzina. Rozmysłowicz Stanisław Węgorzewo Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 20.01.11, 00:31 witam moj dziadek nazywal sie Rozmyslowicz, Edward, ur. 25-05-1933, wiem, ze pochodzil gdzies z Litwy (zawsze, gdy zjezdzala sie rodzina stamtad mowilo sie, ze "jada z Wilna", ale nie jestem pewna, ze w samym Wilnie mieszkaja.) do dzisiaj "pod Wilnem" mieszka brat sp. dziadka, niestety nie pamietam jego imienia :( widzialam go ostatni raz na pogrzebie dziadka 13 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy rozmysłowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.15, 15:35 Moja mama ma nazwisko panieńskie Rozmysłowicz i przyjechała do Nysy ze Świebodzina a do Świebodzina przyjechała z okolic LIDY ( chyba ). Odpowiedz Link Zgłoś