Dodaj do ulubionych

Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, Błażuk

20.12.07, 15:46
Moja babcia pochodzi z Tajenka koło Augustowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: bARTŁOMIEJ kOSIŃSK Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.89.174.89.cable.satra.pl 29.12.07, 06:20
      MOJA MAMA JEST Z RODU ROZMYSŁOWICZÓW Z ZIEM WOŁYŃSKICH, POTEM OPOLSKICH, MAM DRZEWO NA MOIKREWNI.PL, KOSINSCY@O2.PL
      • Gość: lilit1967 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: 213.226.51.* 15.02.10, 11:57
        Witaj moj dziadek jest Rozmyslowicz lmaslinkova@hotmail.com
    • Gość: adamzet78 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 18:29
      Zapraszam do naszej klasy, do której się zapisałem.
      Adam Rozmysłowicz, Warszawa
      • oksana300 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 06.02.08, 14:08
        Dziękuję za zaproszenie. Oczywiście skorzystam :)
        Moja Babcia ma na imie Teresa, z domu Rozmysłowicz, z Tajenka koło
        Augustowa,
        • Gość: dziadek Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:12
          Mam 66 lat a moja babcia ze strony ojca była z domu Rozmysłowicz
          Leonarda,córka Macieja i Anieli-Anny z Sajenka koło
          Augustowa.ur,13.02.1879r.
          W roku 1907,w Koluszkach wyszła za mąz za Henryka Maurin,aptekarza.
          Zmarła w 1951r. w Golubiu.
      • elkomi Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 15.03.17, 06:30
        Mój pradziadek nazywał się Rozmysłowicz. Z opowieści mojej babci wiem, że ta rodzina pochodziła z szlachty litewskiej. Jaki mieli herb? Bardzo proszę o pomoc. Mirosław Kozłowski
    • Gość: Chris Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.ual.com 31.01.08, 04:07
      Ja nazywam sie Rozmyslowicz - jestem z Augustowa
      • oksana300 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 06.02.08, 14:12
        Moja Babcia pochodzi z Tajenka , ma na imie Teresa.
        Może rodzinką jesteśmy?:)_
        • Gość: Chris2Rock Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.ual.com 07.03.09, 01:28
          Moze... Moja rodzina pochodzi z Augustowa idac do tylu 2/3 wieki
          Ja mieszkam w usa ale rodzinka w dalszym ciagu jest w augustowie i
          warszawie
    • Gość: Chris Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.ual.com 27.02.08, 03:47
      Ja mam na nazwisko Rozmyslowicz pochodze z Augustowa
    • Gość: maretzky Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.pup-wroclaw.pl 28.10.08, 10:35
      Mój dziadek nazywał się Błażuk, pochodził z Porojścia na Litwie (okolice Lidy)
    • Gość: maretzky Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.pup-wroclaw.pl 28.10.08, 10:37
      Ja nazywam się Błażuk i pochodzę z Wrocławia, ale rodzina trafiła na Dolny Śląsk
      w latach 40-tych ubiegłego wieku z pogranicza Litwy, Polski i Białorusi
      • Gość: A. Rozmysłowicz Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.12.08, 16:34
        To ciekawe... nazywam się też Rozmysłowicz, a rodzina mojego taty
        została przesiedlona z terenów Litwy w okolice Dolnego Śląska oraz
        woj. lubuskiego (dokładnie Świebodzin)
      • oksana300 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 27.12.08, 12:55
        Czy może z łozowa koło Dąbrowy białostockiej, 2 km od różanegostoku?
        • Gość: Błażuk Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: 94.254.143.* 07.05.09, 08:32
          oksana300 mam na nazwisko Błazuk moja babcia Genowefa pochodzi z bylego juz
          Folwarku remzy - Bialorus. Panienskie nazwisko to Mikułko wyszla za maz za
          Bronisława Blażuk. Wiem ze w okolicach Bialegostoku mamy rodzine ale dokladnie
          niestety nie. A mieszkamy w Olsztynie.
          • oksana300 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 04.06.09, 08:40
            WITAM, DAWNO TU NIE ZAGLĄDAŁAM. ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM DO DOŁĄCZENIA SIĘ DO
            KRĘGU MOICH ZNAJOMYCH NA NASZEJ KLASIE : AGATA KAMIŃSKA LAT JUŻ 31. POZDRAWIAM
    • Gość: elwis Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 19:53
      Moja prababcia nosila takie nazwisko i pochodzila z okolic Augustowa
    • Gość: rozmysłowicz Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 10:59
      Może pochodzi z Sajenka to jest to tagże moja rodzina.
      Rozmysłowicz Stanisław Węgorzewo
      • misiaczek85 Re: Czy znajdę kogos o nazwiskach:Rozmysłowicz, B 20.01.11, 00:31
        witam
        moj dziadek nazywal sie Rozmyslowicz, Edward, ur. 25-05-1933, wiem, ze pochodzil gdzies z Litwy (zawsze, gdy zjezdzala sie rodzina stamtad mowilo sie, ze "jada z Wilna", ale nie jestem pewna, ze w samym Wilnie mieszkaja.)
        do dzisiaj "pod Wilnem" mieszka brat sp. dziadka, niestety nie pamietam jego imienia :( widzialam go ostatni raz na pogrzebie dziadka 13 lat temu...
    • Gość: nowy rozmysłowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.15, 15:35
      Moja mama ma nazwisko panieńskie Rozmysłowicz i przyjechała do Nysy ze Świebodzina a do Świebodzina przyjechała z okolic LIDY ( chyba ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka