joahnak 06.11.08, 18:28 Poszukuję matki biologicznej , mieszkała w Piotrkowie Trybunalskim nazywała sie Ewa Krystyna Woźniak, obecnie ma 52 lata. Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czesc Re: poszukuję matki biologicznej! IP: *.almel1.ov.home.nl 06.11.08, 22:57 A kiedy sie urodziles??? Czy mozna wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
joahnak Re: poszukuję matki biologicznej! 07.11.08, 00:11 1974r, wiem jak sie nazywała bo mam zupełny akt urodzenia , na którym widnieje jej nazwisko i adres tyle ze 34 lata temu... Nikt pod tym adresem nie pamięta takiej osoby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesc Re: poszukuję matki biologicznej! IP: *.almel1.ov.home.nl 07.11.08, 11:46 Ja tak samo mam na imie jak twoja mama tylko ze jestem mlodsza. rowniesz poszukuje mojego syna tylko on jest mlodszy od Ciebie. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paschalina Re: poszukuję matki biologicznej! IP: *.home.otenet.gr 23.11.08, 20:32 ja poszukuje syna...zycie powodzenia i odnalezenia matki Odpowiedz Link Zgłoś
missan Re: poszukuję matki biologicznej! 07.07.09, 19:47 Witam! Joahnak, podaj na moj e-meil wiecej danych osobistych Twojej biologicznej matki. Sprawdze w szwedzkim registrze ewidencji ludnosci czy jest taka osoba zamieszkala na stale w Szwecji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esierotka poszukujiwania matki biologicznej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 16:27 nie trac czasu na macanie rzeczywistosci, wal prosto do Urzedu Stanu Cywilnego swojego miejsca urodzenia - proś podaniem o swoją PEŁNĄ metrykę urodzenia, tam miejsce urodzenia mamay, i w USC jej miejsca urodzenia- jej pełną metrykę. nastepnie podanie do Centralnego Biura Adresowego w stolicy, aby otrzymac jej adresy zamieszkania i jesli zyje i zechce z Toba nawiazac kontakt wtedy ją poznasz. moj adres esabra na tlenie... zapewniam, jesli boisz się - masz prawo do wiedzy o mamie, choc nie masz prawa jej oceniac. przyjmij prawde taką jaka ona jest, rozumiem Twoja potrzebe doskonale, bo jestem na tej samej drodze co Ty... pamietaj, ze towarzyszą zderzeniu się z prawdą i tabu rodzinnym ogromne emocje i dobrze miec kogos przy sobie zaufanego, rozumiejacego Twoja potrzebe dotarcia do korzeni po kądzieli. a po mieczu, czyli po ojcu? powodzenia. napisz do mnie. ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: poszukujiwania matki biologicznej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 10:03 Istnieje jeszcze w Urzedach Gminnych/Miejskich/Dzielnicowych cos takiego, co sie nazywa "KOPERTA DOWODOWA" czyli fizycznie kopetra z dokumentami, kolejno dokladanymi, potrzebnymi do wyrabiania dowodu osobistego, powinna byc tam, gdzie osoba ostatnio wyrabiala dowod osobisty, jesli Twoja mam mieszkala kiedys w Piotrkowie Tr., tamtejszy wydzial dowodow osobistych lub Wydzial Ewidencji Ludnosci powinien Cie naprowadzic, gdzie sie przeniosla dalej, a moze jest nadal w Piotrkowie. Dosc czesto mile Panie z Urzedu przekazuja czesc nietajnych informacji przez telefon /trzeba umiec odpowiedziec na ich pytania dot. daty i miejsca ur. osoby poszukiwanej, imion jej rodzicow, adresu..../, jesli nie da rady przez telefon dowiedzic sie chociazby, gdzie wyrabiala ostatni swoj dowod, bo w tym miejscu jest ta magiczna koperta, o ktorej napisalam na poczatku, to trzeba sie wyprawic do Piotrkowa, powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joachnak Re: poszukujiwania matki biologicznej! IP: *.pabianice.msk.pl 25.07.09, 00:03 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY NAPROWADZILI MNIE NA DOBRE ŚCIEŻKI POSZUKIWAŃ.. JAK JĄ - MATKĘ BIOLOGICZNĄ ZNAJDE- NAPISZE TUTAJ,DZIĘKUJE JESZCZE RAZ Odpowiedz Link Zgłoś
joachnak Re: poszukujiwania matki biologicznej! 25.07.09, 00:09 Witam! Dziękuję bardzo za naprawdę pomocne dane, oczywiście,ze pojadę i sie bede dowiadywac. Wiem juz dośc dużo o Niej, ale muszę Ją zobaczyć, Podane informacje kolejnych krokow są dla mnie bezcenne, Dziękuję raz jeszcze, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś