Dodaj do ulubionych

Makłowicz

IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 11:33
ooo....
szykuje się najlepszy program
uwaga na brudną podkoszulkę i marchewkę julienne!
Obserwuj wątek
    • masia27 Re: Makłowicz 01.02.04, 11:49
      no i jeszcze lobster czyli po polsku langusta... :o/
      • Gość: pn Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 12:45
        zwykle zazdrosnice pofrustrowane przy zapyzialych kuchiach
        • Gość: stefan Re: Makłowicz IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 13:33
          nie rozumiem czego pn broni
          KOLOSALNEJ nieznajomości kulinarnego angielskiego Makłowicza, czy obrzydliwie
          przepoconego lub roznegliżowanego tłuściocha, który niby to ma być apetyczny?
          sfrustrowane kury domowe poprostu domagają sie odrobiny estetyki i kompetencji
          w ogólnopolskiej telewizji.
      • Gość: miau25 Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 12:46
        bleeeee...
        przez ta koszulke i pokaz picia prosto z orzecha kokosowego stracilam apetyt na
        obiad. to bylo obrzydliwe. tlusty, spocony facet z kabziochem oblewa sie
        sokiem jak dziecko i klnie. tylko brakowalo, zeby beknal.

ps. lobster = homar
        • Gość: tamatka Re: Makłowicz IP: *.proxy.aol.com 01.02.04, 13:40
          calkowicie sie z toba zgadzam,jego program jest beznadziejny i nieapetyczny
          • Gość: stefan Re: Makłowicz IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 13:46
            co tydzień będę rozpoczynać taki wątek
            wiem, że wielu z nas go tak nie znosi, że i pisanie o nim, choćby
            sadokrytyczne, może stać się przykre ale ja jak sobie poczytam, że nie tylko ja
            go nieznoszę to od razu mi lżej
            no... oczywiście znajdą się też obrońcy :o/
    • Gość: pn Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 14:08
      obudzcie sie zobaczcie co wy robicie w kuchni, niejedna ma prawdziwy syf... lap po wyjsciu z kibla nie myjecie... capi z nejednej waszej lodowki, macie "zasmarkane" kuchenki a obruszcie sie ze mial koszulke pochalpana, escetki kurcze, od siedmiu bolesci. Kucharze tylko w reklamowkach maja snieznobiale fartuchy, normalnie sa zapaski i sie w nie rece wyciera tak jak i w szmatke przytroczona do fartucha, oczywiscie ze pierze sie to i znienia codziennie. Kuchnia to nie labolatorium, to ze palec oblizuje jak smakuje potrawy, albo cos reka chwyci to dla was niehigieniczne od razu, bez przsady, otowrzcie oczy tak sie gotuje. Program jest na luzi, z polotem z pomyslem, ajak was az tak to razi to poprostu zmiencie kanal i uczcie sie kuchni brytyjsiej z bbc...
      • Gość: stefan Re: Makłowicz IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 14:13
        ja tam nawet sram na trawniku przed domem ale NIE POKAZUJĘ TEGO W TELEWIZJI
        • Gość: kolo Re: Makłowicz IP: *.aster.pl 01.02.04, 14:18
          ludzie co wy za kablowki macie????
          ja w pakiecie podstawowym mam 10 programow po polsku i jak mi sie cos nie
          podoba to nie ogladam.

a Makłowicz jest spoko koles
      • Gość: lusia Re: Makłowicz IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 14:29
        ja tam lepiej gotuję dla swojego psa
        • Gość: Voltaire Re: Makłowicz IP: *.icpnet.pl 01.02.04, 15:02
          Maklowicz jest swietny, za to pan J. Olivier to jest dopiero pajac !!!
          • masia27 Re: Makłowicz 01.02.04, 15:14
            Gość portalu: Voltaire napisał(a):

> Maklowicz jest swietny, za to pan J. Olivier to jest dopiero pajac !!!

ile masz lat?
            • Gość: Mortal Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 16:21
              A co cię to obchodzi ile on ma lat?
              Litości, to było jedyne w miarę kulturalne forum, a teraz zamienia się w
              kolejny ring dla frustratów. Nie podoba się- nie oglądaj, nikogo nie obchodzi,
              że może pan Makłowicz obraża twoje poczucie estetyki. Mojego nie obraża, ma
              poczucie humoru i dystans do tego co robi. Czy jesteście masochistami?
              Dlaczego oglądacie cos, co się wam aż tak bardzo nie podoba? Chyba tylko po
              to, żeby mieć na co później pluć.
              • Gość: Stefan Re: Makłowicz IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 16:32
                Dokladnie wlasnie po to, zeby miec na co pluc...
                Mamy dosyc gownianych programow w telewizji, gownianych ulic, politykow.
                Widocznie ty nalezszy do tych, ktorzy potrafia sie przyzwyczaic do wszystkiego
                i nie zauwaszasz miernoty wokol siebie
                • Gość: Mortal Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 16:43
                  Ale chyba w takim razie pomyliłeś forum. Na tym nie rozmawia się o pluciu.
                  • Gość: stefan Re: Makłowicz IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 16:46
                    a o kulturze to już można?
                    ja napisałem to po to, żeby odróżnić kuchnię dobrą od złej
                    • Gość: Mortal Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 16:49
                      Jakiej "kulturze"? Dajesz dowód swojej kultury pisząc, że oglądasz coś tylko
                      po to, żeby później opluwać to na forum, bo jesteś sfrustrowany otaczającą
                      rzeczywistością. Hmmm...
                      • Gość: stefan Re: Makłowicz IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 16:56
                        eh... ręce opadają
                        o co ci chodzi?
                • Gość: kali Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:22
                  A może zmień kraj zamieszkania,albo zostań niegównianym politykiem,albo stwórz
                  rewelacyjny program kulinarny dla sobie podobnych,bo dla mnie program
                  Makłowicza JEST rewelacyjny,prowadzący również,ale aby docenić jego zalety
                  poczucie humoru,błyskotliwość i klasę potrzeba troszkę szerszych
                  horyzontów,których niektórym bardzo wyrażnie brakuje.Tylko współczuć.
                  • Gość: stefan Re: Makłowicz IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 17:30
                    Robert, daj juz spokoj.
                    Po prostu postaraj sie robic lepszy program, zamiast poswiecac sie dyskusjom z
                    krytykantami.
                    • Gość: Mortal Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:43
                      Po pierwsze, od kiedy jesteś z panem Makłowiczem na "ty"?
                      Po drugie, podejrzewam, że nie chciałoby mu się wchodzić w dyskusję z kimś
                      takim jak ty.
                      Po trzecie, chodzi mi o to, że ten wątek jest bezsensownym przykładem typowo
                      polskiego krytykanctwa typu "zjadę kogoś, kto budzi we mnie kompleksy i od
                      razu czuję się dowartościowany".
                      Po czwarte, do "pn": ja też jestem babą i poczułam się urażona oskarżeniem o
                      flejowatość. Czy sugerujesz, że pod nickiem "Stefan" kryje się
                      przedstawicielka mojego rodzaju (tzn. żeńskiego ;>), bo to on jest tu głównym
                      krytykantem i inicjatorem wątku?
                      • antoniusz_bam Re: Makłowicz 01.02.04, 18:12
                        Gość portalu: Mortal napisał(a):

mialem sie nie wlaczac do dyskusji, ale po tym twoim poscie nie wytrzymalem

> Po pierwsze, od kiedy jesteś z panem Makłowiczem na "ty"

brak mi slow

> Po drugie, podejrzewam, że nie chciałoby mu się wchodzić w dyskusję z kimś
                        > takim jak ty.

Tez podejrzewam, ze nie wlaczalby sie do dyskusji, moglby nie miec argumentow.

> Po trzecie, chodzi mi o to, że ten wątek jest bezsensownym przykładem typowo
                        > polskiego krytykanctwa typu "zjadę kogoś, kto budzi we mnie kompleksy i od
                        > razu czuję się dowartościowany".

ulala, ales ty przenikliwa!
                        dobrze, ze wreszcie napisalas o co ci chodzi

> Po czwarte, do "pn": ja też jestem babą i poczułam się urażona oskarżeniem o
                        > flejowatość. Czy sugerujesz, że pod nickiem "Stefan" kryje się
                        > przedstawicielka mojego rodzaju (tzn. żeńskiego ;>), bo to on jest tu główny
                        > m
                        > krytykantem i inicjatorem wątku?

wspolczuje twojemu mezowi, o ile wogole udalo ci sie jakiegokolwiek zlapac
                        nie wiem czy wiesz, ale faceci, wbrew obiegowym opiniom, bardzo cenia
                        intelignecje u kobiet
                        • Gość: czajnik_do_herbaty Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 19:36
                          Buahahaha, ale jej dowaliłeś Antoniusz, w końcu pokazałeś, jaki bezlitosny
                          twardziel z ciebie! Teraz pewnie siedzi i łyka gorzkie staropanieńskie łzy,
                          powiesiła się w stajni na szelkach albo katuje swój wibrator. Żałosny burak z
                          ciebie. I ty na pewno nie znasz nawet znaczenia słowa inteligencja, nie mówiąc
                          o posiadaniu czegoś takiego.
                          • zyglis Re: Makłowicz 09.02.04, 17:14
                            Ludzie! Na Boga! Czy ta duskusja musi być na pożiomie rynsztoka? Opanujcie się.
              • masia27 Re: Makłowicz 01.02.04, 16:37
                Gość portalu: Mortal napisał(a):

> A co cię to obchodzi ile on ma lat?
                > Litości, to było jedyne w miarę kulturalne forum, a teraz zamienia się w
                > kolejny ring dla frustratów.

Styl w jakim Voltaire wlaczyl sie do dyskusji skonil mnie do zadania pytania o
                wiek, PANIE KULTURALNY.
            • Gość: Voltaire Re: Makłowicz IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 01.02.04, 17:45
              A ty ile masz wzrostu? :-)
              Załosna jestes.
    • Gość: pn Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:26
      jeszcze dodam do tych wszystkich estetek: polskie baby w kuchni to przewaznie flejtuchy... a a dodatku jak widac hipokrytki bo razi je w miare pomyslowe gotowanie, z milym komentarzem i widokami; poprowadzone na luzie i z "jajem", po co nam wiecej sztywnicatwa i garniturkow, pogladajcie sobie program polityczny jakis lub reklamy kucharka tam pan ma snieznobialy faruch i krawat...
      • Gość: kali Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 18:18
        Ja również jestem babą,choć przed chwilą odebrano mnie jako Roberta
        Makłowicza .Myslę że niesłusznie zwracasz się do kobiet jako krytykantek i
        hipokrytek,gdyż punkt widzenia odnośnie programu zależy nie tyle od płci co od
        podejścia do życia.Ja fleją nie jestem, ale nie cierpię sztywniactwa w żadnym
        przejawie i bardzo cenię sobie luz,swobodę naturalność i charakter,jednym
        słowem jak to nazwałeś "jajo".Dzięki temu życie ma smak!Po co wtłaczać się w
        sztywne ramy? Ja chętnie pooblewałabym się sokiem z Makłowiczem w karaibskim
        słońcu.Łammy schematy w życiu i w kuchni!
        • Gość: pn Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 18:38
          i takich Babek wiecej trzeba, napisalem ze niektore wiec jestes wyjatkiem. Oczywiscie ze Maklowicz ma podroze bardzej lub mniej udane, ale np. ja pamietam jeszcze jakies gotowanie na ekranie na 2 ce w niedziele pare lat temu, to byla zenada dopiero, Zycze Maklowiczowi wielu fajnych podrozy smakowych i niech nam przybliza zwyczaje kulinarne z innych regionow...
          • Gość: Linn Re: Makłowicz IP: *.dialup.tiscali.it 02.02.04, 10:18
            Zobaczymy, czy muzyka lagodzi obyczaje:

www.acidplanet.com/artist.asp?PID=336439&T=4608

/Byc jak Maklowicz / Muzyki malo, Maklowicza duzo, warte posluchania.
            • Gość: kali Re: Makłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 10:50
              Dzięki,świetne!
    • Gość: Gośka ale to już było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 18:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=9919516
      napij się stefciu meliski, na forum "telewizja" się wyżyj a z "kuchni" wyjdź
      jak najprędzej
    • Gość: Tomek Re: Makłowicz IP: 62.233.233.* 18.02.04, 06:14
      Najlepsze jest mieszanie w garnku i próbowanie smaku tą samą łyżką,
      feeeeeeeee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka