saop1 18.01.10, 14:36 Co mozna zrobic z takicz szparagow.Widze ich pelno na sklepowych polkach ale niemam pojecia co z nich przyzadzic.Macie moze jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Szparagi w sloiku 18.01.10, 14:40 Mozna ich nie kupować, bo są niedobre i w smaku ani konsystencji nie maja nic wspolnego ze swiezymi gotowanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: Szparagi w sloiku 18.01.10, 14:49 zielonych mozna np uzyc do dekoracji polmiska zimnych wedlin. w biale ludzie zawijaja szynke i polewaja majonezem. czy dobre nie wiem, bo ogolnie przychylam sie do opinii przedpiszczyni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daleka_droga Re: Szparagi w sloiku 18.01.10, 15:05 osobiście nie polecam, jak przedmówcy-twarde są... ewentualnie do skrojenia do jakiejś majonezowej sałatki, ale też bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x w Niemeczech te w słoikach i puszkach są miękikie, IP: *.unitymediagroup.de 18.01.10, 15:34 niesmaczne. Za to bardzo dobre są mrożone, bo nie trzeba ich obierać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Szparagi w sloiku 18.01.10, 15:59 A ja kiedyś natrafiłam na dobre! Położyłam je na ugotowanych ziemniakach pokrojonych w plastry, polałam śmietaną, posypałam serem i zapiekłam. Wyszło pierwszoklaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś