Dodaj do ulubionych

blogi kulinarne

• Gość: foodoflovee Re: blogi kulinarne IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.13, 22:25
      foodoflovee.blogspot.com/
      Dopiero zaczynamy, ale mamy głowę pełną pomysłów.
      Może zainteresują pieczone banany? :)
    • thiessa Re: blogi kulinarne 08.08.13, 22:35
      Watek reklamowy sie zrobil, czy jak?
    • Gość: ja Re: blogi kulinarne IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.13, 22:15
      Ciekawe przepisy... można zaczerpnąć inspiracji.
      foodoflovee.blogspot.com/
      Próbuję wypróbować te przepisy w domu...
      no i oczywiście kwestia smaku :)
      • Gość: gosc Re: blogi kulinarne IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.13, 00:11
        wysłałaś żebraninę o wejścia na beznadziejny własny blog dwa razy w jednym wątku spod tego samego IP-wyjdź stąd zdesperowany trollu,nawet z trollowaniem sobie nie radzisz więc nie dziwne że blog żałosny jak autorka...
    • cooklife Re: blogi kulinarne 24.09.14, 16:42
      Zapraszam Was wszystkie na mój nowy blog cooklife.blox.pl Znajdziecie na nim przepisy na pyszne i proste dania razem ze zdjęciami. Z racji mojego zawodu bardzo zwracam uwagę na otaczający nas świat więc na blogu będę przemycać treści związane z przedmiotami, które w kuchni są użyteczne ale też cieszą nasze oko.
      Zapraszam Was!!!
      • squirk Re: blogi kulinarne 24.09.14, 16:58
        cooklife napisała:

> Zapraszam Was wszystkie na mój nowy blog

Zaprezentuj, "zalatana architekt", coś ambitnego i w większej ilości, póki co szkoda czasu, tam jest jeden słaby, banalny, nijaki przepis. Wstyd zapraszać na takie coś.
        • babcia_kasi Re: blogi kulinarne 28.09.14, 23:07
          ciesze się, że podajecie adresy blogów, ja bardzo skorzystałam (i korzystam), nawet wnuk mnie chwali, że "nowoczesne" potrawy robię.Ja jestem wdzięczna wszystkim blogowiczom, jakie dla mnie fajne czasy nastały, mogę "wszystko'', i jeszcze sie czasem pośmieję, np.paei100, jak skacowany robil sobie jajecznicę i popijał wodę, taki był zmarnowany, ależ sie uśmiałam!
          Dziękuję im wszystkim!
    • tropicielesmaku Re: blogi kulinarne 06.10.14, 12:46
      Zapraszam na naszą stronę, znaleźć można na niej proste przepisy, z którymi radzi sobie nawet facet :P

adres strony: tropicielesmaku.pl

• Gość: kasia Re: blogi kulinarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 12:46
      Bardzo proste, smaczne przepisy, fajne zdjęcia i garść porad. Bardzo dobrze się go czyta :) I dodam, że przepisy są bardzo prosto napisane i już kilka potraw robiłam i wyszły pyszne :)
      cooklife.blox.pl/html
      • ania_m66 Re: blogi kulinarne 12.11.14, 14:01
        zerknelam.

jesli pani architekt, ktora wlasnie "odkryla" tu swojego wlasnego miernego blogusia tak miernie i sztampowo domy projektuje jak gotuje, to ja z gory dziekuje.

Gość portalu: kasia napisał(a):

> Bardzo proste, smaczne przepisy, fajne zdjęcia i garść porad. Bardzo dobrze się
        > go czyta :) I dodam, że przepisy są bardzo prosto napisane i już kilka potraw
        > robiłam i wyszły pyszne :)
        > cooklife.blox.pl/html
      • ania_m66 aaa, cooklife dalej nachalnie zebrze o wejscia 12.11.14, 14:10
        no prosze, nie zauwazylam, ze ta oslica juz tu spamowala tym swoim beznadziwejnym blogusiem.
        taka z niej "archiekt", jak z koziego tylka trabka.
        ludzie wyksztalceni nie musza sie tak osmieszac i ponizac, bo sa na to za inteligentni.
    • mikael0 Re: blogi kulinarne 13.11.14, 16:03
      Zapraszam na mój blog: prawdziwejedzenie.blogspot.com
      Zamieszczam na nim również przepisy które dzielę z Brytyjską gazetą Daily Express.
      • squirk Re: blogi kulinarne 13.11.14, 16:46
        mikael0 napisał:

> Zapraszam na mój blog:
        > Zamieszczam na nim również przepisy

Ten na jajeczko zapiekane w miseczce z kiełbaską, śmietanką i spinaczem też?forum.gazeta.pl/forum/w,718,152592075,155496462,Re_Cos_smacznego_na_sniadanie.html -
        To takie męskie i ambitne.
    • Gość: anjaa93 Re: blogi kulinarne IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.15, 17:30
      Polecam zapoznać się z blogiem niebojem.pl przepisy są łatwe do wykonania, a potrawy pyszne.
    • Gość: gość Re: blogi kulinarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.15, 22:26
      Od niedawna zacząłem się interesować gotowaniem, bo sytuacja mnie do tego zmusiła... Mogę polecić dobry blog z którego często korzystam i jest dla mnie w sam raz. Wszystko mi smakuje może i ktoś z was go polubi bo jest tam dobre jedzenie, już wiele razy gotowałem. okruszka.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka