Dodaj do ulubionych

Dziwne potrawy

• skinny_florida_bebe Re: Dziwne potrawy 17.12.10, 16:14
      Ja w zyciu bym niczego tutaj nietknęła -wybredna jestem. jak cos nawet wygląda jakos dziwnie to choćby nie wiem jak smaczne miało być to tego nie tknę

Ale moja babcia (ma gospodarstwo rolne, więc co jakis czas zabija świnię i przerabiają ją na mięsko itp) zawsze jadła świński mózg gotowany w jakiś tam przyprawach- nie pamiętam jakich bo nie mogłam na to patrzeć nawet. Ale dla niej to rarytas :)
    • jej_torebka Re: Dziwne potrawy 24.02.11, 13:47
      kanapki z żółtym serem i dżemem ( niektórzy uważają ze za dziwne)
      gulasz z kurzych serc ( jedno z ulubionych dań z dzieciństwa)
      grzanki ze śmietaną i cukrem ( jadałam jako dziecko)
      gotowany bób (ze skórką) w sosie z zielonego Lazura, awokado i jogurtu naturalnego.
    • nadia_m Re: Dziwne potrawy 25.02.11, 18:07
      ciasto drozdzowe posmarowane maslem a na to plaster szynki- ja jako dziecko

chleb maczany w truskawkach z cukrem (truskawki wczesniej zasypane cukrem, tak by poscily sok)- moja tesciowa
    • Gość: Marek W sumie chyba już standard, ale nie każdy zje IP: *.unitymediagroup.de 03.08.13, 22:10
      Połączenie słodkiego z ostrym: Dżem z dodatkiem ostrych papryczek, albo ciasto z takowymi.

Poza tym, ale to trochę "po kwaśniewsku" a trochę "żeby się nie zmarnowało": Smażę mięso na oliwie, a pozostałą oliwę wypijam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka