Gość: Asia IP: *.upc-g.chello.nl 09.04.04, 19:07 Czym sie zywicie w czasie postu, w piatek i sobote? Ja mialam dzisiaj nalesniki ze szpinakiem i sosem serowym. A jutro to nie mam jeszcze pojecia co zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka pomy 09.04.04, 19:14 liłaś kolejność :) w wielki pt je sie śledzia z ziemniakami w mundurkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: pomy IP: *.upc-g.chello.nl 09.04.04, 21:47 Sledzia z ziemniakami w mundurkach to sie u nas jje w wigilie Bozego Narodzenia :) Ale z tymi ziemniakami w mundurkach to niezly pomysl. Takie pieczone w folii, potem z maselkiem i sola sa pycha. Moze jutro beda, i do tego jakies warzywka. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Co na obiad w czasie postu?? 09.04.04, 22:20 Heheh, makaron:) Dziś farfalle z cukinia i pomidorami. Jutro moze z krewetkami:) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Co na obiad w czasie postu?? IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.04.04, 22:33 ziemniaki w sosie koperkowym i sadzone jajko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Co na obiad w czasie postu?? IP: *.proxy.aol.com 10.04.04, 00:05 Grzyby na różne sposoby. Także z jarzynami, np. kapusta z pomidorami (z puszki) i grzyabami. Tofu. Wszelkie potrawy wegetariańskie, a jest ich niesamowita ilość, pasują także jako postne. Podać linki? Chyba poniewczasie, Wielki Post zaczął się w lutym w Środę Popielcową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Co na obiad w czasie postu?? IP: *.upc-g.chello.nl 10.04.04, 00:24 masz racje Pichciarzu, wlasciwie to caly tydzien sie wielki nazywa i powinno sie poscic przynajmniej w tym tygodniu. No coz, ja poszcze w piatek i w sobote. Chcialabym jutro zrobic lazanki, ale jakos mi sie nie chce :) Zobaczymy, cos wymysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Co na obiad w czasie postu?? IP: *.proxy.aol.com 10.04.04, 00:52 www.vege.pl/str.php?dz=60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Co na obiad w czasie postu?? IP: *.proxy.aol.com 10.04.04, 01:51 www.cerkiew.pl/hours/kuchnia.php Odpowiedz Link Zgłoś