brunosch 23.04.04, 14:33 do zobaczenia w Europie! Biorę kilka dni wolnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziółko Re: No to... IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.04, 17:36 ...miłego leniuchowania :) polecam południowe Niemcy, jezioro Bodeńskie, wyspa Mainau, Konstancja i wodospady na Renie w Szwajcarii... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: No to... IP: *.proxy.aol.com 23.04.04, 20:02 Happy Journey! Bring back new recipes! Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: No to... 23.04.04, 20:14 Miłych wakacji i przeszmugluj parę nowych przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: No to... IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 23.04.04, 23:35 Czekamy na relacje co dobrego jadles! Baw sie dobrze!/ja tez juz skreslam dni na kalendarzu do swoich europejskich wakacji/ Odpowiedz Link Zgłoś
kwieta4 Re: No to... 24.04.04, 02:11 poki tu jeszcze jestem, a Wy ciagle przed podroza za Ocean - polecam homeopatyczne drazetki na zachowanie dobrej kondycji po zmianie czasu na europejski. wczesniej polecalam pacjentom, bo znalam z teorii. wypraktykowalam na sobie rok temu i potwierdzam skutecznosc dzialania. ani dnia nie 'stracilam' po dotarciu do Mamy:), a z powrotem zaraz poszlam do pracy - bez zadnych sennych sensacji. podobnie moj syn. troche, przepraszam:) upierdliwe lekarstwo, bo trzeba ssac w podrozy co godzine, ale warto. nie obede sie juz bez tego nastepnym razem. zawsze bralo mi rowny tydzien dostosowanie sie do nowego rytmu, spalam za dnia, po nocy buszowalam swiezutka jak ostatnie dziwadlo:) szkoda wakacyjnego czasu!! Odpowiedz Link Zgłoś