ada296 24.04.04, 01:32 dla mnie smutna gdy tutaj się rozczytuje w przepisach ROBIĘ OD RAZU GŁODNA ale i tak czytam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: smutna prawda o forum;-) 24.04.04, 01:36 a mnie jeszcze dopada refleksja, że moja lodówka to taka pusta dosć istotka i nie ma w niej ani jednego składnika, który by mi się akurat przydał. Poza martini 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: smutna prawda o forum;-) 24.04.04, 01:45 ale martini jest dobre na wszystko :-) !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: smutna prawda o forum;-) 24.04.04, 01:46 Jak siedze przy komputerze i pracuje, i jak robie sie glodna, to zaczynam czytac, i juz nie moge przestac... Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 znowu mnie sssssssie 16.05.04, 01:22 nie będę tutaj zagladać nocką (tyle razy sobie to obiecywałam ale mam w "ulubionych" i znowu jestem ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieta4 Re: smutna prawda o forum;-) 16.05.04, 04:53 Jestem niewyobrazalnie zajeta, i teraz tak juz ze mna bedzie:( Nawet pojecia nie macie, Liski, Camille, Pichciarze, Gieziki i Wszyscy moi /rowniutko:) Ukochani, jak mozna cierpiec z tesknoty za Wami!!! Wy, ktorzy emanujecie najzdrowsza energia i wysylacie w Swiat piekny obraz naszej rodzinnej kultury - trwajcie w tym co robicie najdluzej jak sie da. Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: smutna prawda o forum;-) 17.05.04, 09:20 Kwietko! Nie daj się robocie, to MY mamy nią dyrygować, a nie ona nami :))) Jak znajdziesz wolniejszą sekundę, to wykorzystaj ją z pożytkiem i pokaż się tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś