Dodaj do ulubionych

Sokowirówka

06.03.11, 20:41
Jaką polecacie kupić sokowirówkę, podobno są takie że można owoce bez obierania wrzucać.
Obserwuj wątek
    • chudaropucha Re: Sokowirówka 06.03.11, 21:14
      Polecam philipsa; od 5 lat mam niedużą tej marki, ale działa bez zarzutu; wprawdzie muszę owoce na drobniejsze części kroić, ale nawet patyczki od jabłek jej nie zepsuły.
    • bunia_kania Re: Sokowirówka 07.03.11, 00:29
      aniuta68 napisała:

> Jaką polecacie kupić sokowirówkę, podobno są takie że można owoce bez obierania
      > wrzucać.

Goopie pytanie: sa jakies sokowirowki, ktore wymagaja obierania owocow????

• aniuta68 Re: Sokowirówka 07.03.11, 21:15
        tak, ja mam taką mała sokowirówkę, do której musze obierac owoce bo np.skórki od jabłek sie nie scierają, no i chce kupic jakąś większą i mnij wymagającą :)
    • mirszy Re: Sokowirówka 31.03.11, 15:32
      Podpinam się pod wątek. Na razie mam taką 11 letnią pożyczoną "na spróbowanie". W sumie jest ok, tylko wydaje mi się, że w tych odpadach jest jeszcze za dużo soku. Czy to zależy od mocy czy od nowszych technologi? I po drugie, czy w tych nowszych ten sok wychodzi bardziej klarowny, czy też z takim miąższem?
      Dzięki za podpowiedzi.
      • glasscraft Re: Sokowirówka 31.03.11, 15:38
        Mam te www.amazon.co.uk/Philips-HR1861-Aluminium-Juicer-Cleaning/dp/B0007XHGHA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1301578502&sr=8-1

Owoce (np jablka) wrzucam cale :-)
        Imho sok jest klarowny, chociaz wiekszoc moich sokow i tak konczy jako "smoothies", wiec akurat dla mnie to nie ma znaczenia. A odpady sa bardzo suche.
    • qubraq Re: Sokowirówka 01.04.11, 15:33
      "Julita" Zelmer'a :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka