Gość: ciekawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.04, 00:06 Możecie skomentować zawartość? Może znów zaoszczędzę kilka złotych? A może tym razem WARTO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mag jeszcze się wstrzymaj IP: *.pl 01.06.04, 10:58 POczekaj jeszce kilka dni. Jak kupię to Ci powiem czy wartio. ja ją jeszcze kupię, no bo jak mam jej wszystkie numery, to jeszce ją posprawdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
literki mnie się podoba 02.06.04, 22:41 jest sporo na grill z różnych krajów (mnie bardzo się spodobało), fajne desery kawowe (np. galaretka kawowa - dla mnie nowość), coś tam o "smakowitych ziołach" z łąki (typu mniszek lekarski), coś o kuchni królowej angielskiej, trochę o truskawkach, bardzo fajne menu na kinderbal, dwa przepisy z kalafiorem, trochę o róznych serkach-twarożkach, coś o zlewach ceramicznych (: a na koniec nadziewana kapuściana głowa (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: A co powiecie o nowym numerze "Kuchni"? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 22:48 Ujdzie. Chyba. Pewna bede jak dokładnie przestudiuję a najlepiej przetestuję organoleptycznie:) M. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Warto. Uzasadnienie> 03.06.04, 00:31 Warto. Nie wiem czy wszystkie numery tak wygladaja, ale jesli tak to zaczne kupowac. Elegancja, piekne zdjecia i PROSTE, ale wytworne przepisy. W tym numerze migdalowe. Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: Warto. Uzasadnienie> 03.06.04, 08:15 czyżby redakcja po 3 mies. poszla po rozum do głowy? (moze trzeba sprawdzić stopkę, jakie zmiany zaszły ;) ale fakt tu takie prościutkie pomysły, bez specjalnego zadęcia: kobieta.gazeta.pl/kuchnia/1,54047,2096019.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag a korekta jest? IP: *.pl 04.06.04, 16:05 Nie kupiłam jeszcze, ale trzeba sprawdzić stopkę, czy już mja korektę, bo przedtem był bida Odpowiedz Link Zgłoś