tabeletka 13.12.11, 01:28 rzuccie prosze jakims pomyslem na salatke z majonezem, chodza za mna od paru dni takie salatki z lat 90tych. bylo cos z czerwona fasola albo z ananasem, kukurydza, podzielcie sie to jutro po majonez pojde :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wersja_robocza Re: salatka z majonezem 13.12.11, 08:15 Najprościej to chyba puszkowana fasola, groszek, kukurydza, tuńczyk i trochę cebuli czerwonej albo pora. A potem majonez.:P Albo kurczak, ananas, ryż. Albo brokuły, surimi, jajko na twardo. Albo tradycyjna jarzynowa. Albo wyszukiwarka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ty-i-ja-razy-dwa Re: salatka z majonezem 13.12.11, 09:39 Ryż, usmażona pierś kurczaka w przyprawach, ogórek korniszony, kukurydza. Pokroić, sól i pieprz do smaku. Do tego majonez. Pycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: salatka z majonezem 13.12.11, 11:50 dzieki za siostre anastazje, potem przejrze dokladnie i dziekuje pozostalym za ich podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: salatka z majonezem 13.12.11, 12:30 tuńczyk + ananas + kukurydza + ryż + majonez + dużo pieprzu, czosnek, sól To samo tylko zamiast tuńczyka podsmażona pierś kurczaka. Zamiast ryżu można dać makaron. Można też dodać starty żółty ser i natkę pietruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: salatka z majonezem 13.12.11, 12:38 Albo tradycyjna z gotowanych warzyw, może? Za dużo roboty. :P Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: salatka z majonezem 13.12.11, 15:10 za duzo roboty, ale na swieta na pewno zrobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: salatka z majonezem 13.12.11, 16:48 fasola, ananas, seler marynowany, ser żółty. opcjonalnie kukurydza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag_79 Re: salatka z majonezem IP: *.torun.mm.pl 16.12.11, 17:39 A ja jadłam ostatnio taką oto sałatkę: por pokrojony, kukurydza z puszki, banany (!) i majonez właśnie. Brzmi dziwnie, a smakuje wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: salatka z majonezem 17.12.11, 01:05 iiiiiiii. brzmi naprawde beee. moze ktosmi zrobi, a ja zamkne oczy i zjem :D Odpowiedz Link Zgłoś