Gość: Ania IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 05.07.04, 11:38 mam prosbe jesli zna ktos dobrty prezpis na shake do picia prosze pisac (chodzi mi io takie shake jhak sa w mc donald's). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wicio Po polsku to koktajl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 11:49 Najprostszy przepis: kefir, maślanka lub zsiadłe mleko plus owoce (jakie i ile zależy od Ciebie), ewentualnie troche cukru (jeśli owoce kwaśne). Wszystko wymieszać w mikserze (po amerykańsku w blenderze). Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 a taki ja w donaldzie... 05.07.04, 12:21 to chyba nic innego jak zmiksowane lody-ale tez wolę ten polski w wersji z kefirkiem+jagody...pyyyyyyyyyycha Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: a taki ja w donaldzie... 05.07.04, 13:28 skay5 napisała: > to chyba nic innego jak zmiksowane lody I duza ilosc chemicznych zagestnikow (np. celuloza), stabilizatorow, utrwalaczy i wzmacniaczy smaku. Tablica Mendelejewa. Tez wole swojski koktajl: kefir lub zsiadle mleko z owocami i ew. troche miodu lub cukru. Mniam, rozmarzylam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: SHAKE do picia 05.07.04, 15:18 Zajrzyj tutaj www.topsecretrecipes.com/recipes/mcshakes.htm Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: SHAKE do picia 05.07.04, 15:38 www.recipezaar.com/ Wystarczy wpisac "shake", a potem wybierac. Wyprobowane i dobrze ocenione zaznaczone sa gwiaadkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: SHAKE do picia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 00:01 Hehehehe Jak im lody nie schodzą zanim się przeterminują to robią z nich szejki. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Lassi, absolutnie IP: *.proxy.aol.com 06.07.04, 00:50 www.kuchnia.3miasto.pl/5688.htm Odpowiedz Link Zgłoś