Gość: Kasia IP: 195.245.217.* 05.07.04, 13:58 Moze Ktoś z Was nagrywa ten program na video? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuchara Re: Pascal "Po prostu gotuj" 05.07.04, 14:24 Nie pomogę w sprawie kasety, bo nie nagrywałam tego programu. Ale wydaje mi się, że zaczęły sie letnie powtórki, ponieważ w dzisiejszym "Dużym Formacie" nie ma, jak zawsze, kolejnego odcinka. Niestety, nie oglądałam Pascala w ostatnią sobotę, więc nie jestem tego pewna. Może ktoś lepiej zorientowany potwierdzi (lub zaprzeczy)? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: Pascal "Po prostu gotuj" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.04, 14:26 Potwierdzam. Puszczają stare odcinki m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Pascal "Po prostu gotuj" IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 05.07.04, 14:28 ja mam nagrane dwa programy :) ten z sufletem czekoladowym i ten z jagodowymi pankejkami!! Odpowiedz Link Zgłoś
coco.channel Re: Pascal "Po prostu gotuj" 13.07.04, 12:38 juz niebawem na DVD wszystkie odcinki i bonusiki ... Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Pascal "Po prostu gotuj" 13.07.04, 22:37 ja nagrywam,ale nie na video.Moge ew.napisac cos co zapomnialas.Mam nagrane jagodowe pancakes i ostatnie hamburgery i ciasto ananasowe. Swoja droga to te hamuburgery musza byc smaaaczne....A ja sie odchudzam :(( Odpowiedz Link Zgłoś