Gość: Minutka IP: *.vx.pl / *.vx.pl 07.07.04, 22:24 Zostałam obdarowana kilogramem. Macie pomysł, jak ją wykorzystać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Re: kalarepa 07.07.04, 22:37 kalerepa w ziołach sałatka z kalarepy kalarepa nadziewana mięsem kalarepa faszerowana rakami kalarepka duszona z marchewką i małą cukinią widziałam jeszcze kalarepę panierowaną z migdałami, ale na mniammniamie... niedostępna dla mnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica tu też coś znajdziesz: 07.07.04, 22:39 kuchnia.gery.pl/cms/index.php?id=28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minutka Re: tu też coś znajdziesz: IP: *.vx.pl / *.vx.pl 07.07.04, 22:51 Interesujące. Jutro przetestuję, o ile przetrwają ni tknięte do wieczora. A swoją drogą, jak miło spotkać się z tak szybką reakcją... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: kalarepa 07.07.04, 22:56 Jeiśli młoda to na surowo: obrać i chrupać jak jabłko. Odpowiedz Link Zgłoś
edeka5 Re: kalarepa 07.07.04, 23:06 Ostatnio robiłam zapiekankę z ziemniaków i kalarepki z Uczty Wegetariańskiej: uczta.vege.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś