pure_sweetness 10.07.04, 18:24 kukurydza rzodkiewka pomidory ogórki zielone cebula czosnek w zamrażalniku jest też indycze mięcho sporo przypraw, makaron, feta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: co mogę z tego zrobić? IP: *.upc-g.chello.nl 10.07.04, 19:01 Az sie prosi o salatke z tego co masz do tego grilowanego indyka I ryz jak masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: co mogę z tego zrobić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 19:36 ugotuj makaron. Indyka na patelnie wrazz przyprawami, dodaj kukurydze, cebule i czosnke, podlej lekko woda, niech sie dusi. wrzuc fete, zrobi sie sosik. Mozesz dodac pomidora. Przypraw. A z ogorka i rzodkiewki salatke do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: co mogę z tego zrobić? IP: *.proxy.aol.com 10.07.04, 19:46 Indyk i kluchy to nie bardzo... Lepiej kus-kus lub nawet ryż. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: co mogę z tego zrobić? 11.07.04, 09:44 Kluchy na pewno nie. Makaron owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: co mogę z tego zrobić? 11.07.04, 11:08 makaron ugotowac indyka usmazyc,pokroic w kawalki zmieszac z w/w skladnikami...pycha salatka Odpowiedz Link Zgłoś