izabelski 10.01.13, 23:20 wieki temu uzywalam, ale nei wiem czy nadal mozna kupic jesli kots uzywa - to czy maja w skladzie pietruszke korzeniowa? bo ze moga miec pasternak to sie domyslam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_m66 Re: warzywa suszone w Polsce 10.01.13, 23:27 gugiel mowi ze sa, nie szukalas? www.ecotrade.com.pl/warzywa-suszone-100gdary-natury.html firma jest mi znana i b. ja lubie. jest w sumie dosc latwo dostepna w sklepach. izabelski napisała: > wieki temu uzywalam, ale nei wiem czy nadal mozna kupic > jesli kots uzywa - to czy maja w skladzie pietruszke korzeniowa? bo ze moga mie > c pasternak to sie domyslam :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: warzywa suszone w Polsce 12.01.13, 12:03 ocywiscie, ze sa www.google.co.uk/search?q=warzywa+suszone&aq=f&oq=warzywa+suszone&sugexp=chrome,mod=3&sourceid=chrome&ie=UTF-8 tylko ktore sa najlepsze i ktore daja dobry aromat w gotowaniu zup Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: warzywa suszone w Polsce 12.01.13, 16:02 firmy "dary natury" przeze mnie podlinkowanej. znaczy produkt, a nie firme podlinkowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: warzywa suszone w Polsce 12.01.13, 21:13 Od lat używam Sys i bardzo sobie chwalę. Ale nie znam Darów natury i nie umiem porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: warzywa suszone w Polsce 12.01.13, 21:36 shiva772 napisała: > Od lat używam Sys i bardzo sobie chwalę. Ale nie znam Darów natury i nie umiem > porównać. a ja nie znam sys :) chyba ich tez nigdzie nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_zielona Re: warzywa suszone w Polsce 13.01.13, 01:03 hej, - polecam obie firmy - Daty natury i sys - obie sprawdzone. Mam jeszcze trzecią równie dobrą AWB susze, ale nie wiem gdzie można je obecnie dostać :) Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: warzywa suszone w Polsce 13.01.13, 11:10 Z Darami Natury z Korycin na Podlasiu sie przyjaźnię wiec polecam; będą na Targach Medycyny Naturalnej w Warszawie w hali "Warszawianki" za 2 tygodnie; Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: warzywa suszone w Polsce 14.01.13, 09:57 W Auchanie można dostać suszoną włoszczyznę firmy Cykoria. Wg tego, co jest napisane na opakowaniu, pasternaku w tym nie ma. Jest dość smaczna, stosuję często. Odpowiedz Link Zgłoś