Gość: giezik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:19 Ze wzgledu na tygodniowy odwyk od interentu (czyli w duzej mierze od forum )pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. I bez zbytnich szaleństw prosze (z wyjątkiem kulinarnych ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bruno Re: tydzien bez forum IP: 217.11.133.* 23.07.04, 13:24 Wypoczywaj owocnie*) i z nowymi siłami**) wróć. *) warzywnie, drobiowo, mięsnie, sosowo, makaronowo, czyli DOBRZE **) przepisami, recepturami, pomysłami i wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozumiejąca Re: tydzien bez forum IP: 213.17.230.* 23.07.04, 13:25 Na początku lipca przeżyłam tak dwa tygodnie. Mijałam kawiarenki internetowe dzielnie się trzymając. Ale za to po powrocie ile czytania... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: tydzien bez forum 23.07.04, 17:25 Nowa tu jestem, więc może mi przejdzie - a może nie, bo dawno się tak nie zakochałam w zadnym facecie jak w tym forum, czyli od pierwszwego wejrzenia - i w tej chwili pracuję w przerwach czytania forum zamiast czytać w przerwach od pracy. Tygodnia BEZ sobie w tej chwili nie wyobrażam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: tydzien bez forum IP: 81.210.125.* 23.07.04, 19:59 Gieziku, miłego odpoczywania i wracaj nam tu szybko. Serdeczne pozdrowienia L :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen Re: tydzien bez forum IP: 204.79.89.* 24.07.04, 05:54 ja wlasnie pare dni temu wrocilem z wakacji tez przez ponad tydzien nie zagladalem, Przezylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini3 Re: tydzien bez forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 08:17 Giezik pewnie już wypoczywa. Jeśli nie jest na absolutnym odludziu odezwie się. Możemy spodziewać się nowych ispiracji kulinarnych. Czy pamiętacie jak żegnaliśmy Bruna? I nie wytrzymał! Giezik też nie wytrzyma. A ja wszystkich jadących na południe zachęcam do odwiedzenia giełdy w Sandomierzu. Trwa wysyp moreli- handlarze grymaszą i nie mają zbytniej ochoty kupować po 50 groszy. Można zaopatrzyć się w naprawdę piekne i zdrowe owoce i warzywa za bezcen. Przyjemne z pożytecznym - równocześnie odbywa się duża impreza - Szantomierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik wytrzymalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:05 heheh, wytrzymalem. sie zaangazuje zaraz po tym jak oczyszcze skrzynki ze smieci Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: tydzien bez forum 24.07.04, 09:25 Rozumiem, że wyruszasz na urlop i po powrocie podzielisz się z nami nowymi przepisami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: tydzien bez forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:49 I ja bylam na odwyku ;-) I oczywiscie nie moglam sie oprzec i zajrzalam natychmiast tuz po powrocie zamiast spac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
barba50 Re: tydzien bez forum 26.07.04, 00:58 Z przyczyn ode mnie zupełnie niezależnych prawdopodobnie spędzę to lato bez urlopu. Ale nic to - od niedawna odkryłam forum /i wogóle internet/ i myśl, że mogę codziennie do Was /wybaczcie, że tak "tykam"/ zajrzeć trzyma mnie w równowadze psychicznej. Będę zaglądać o ile dzieciaki dopuszczą mnie do komputera. Wszystkim, którzy zażywają wypoczynku od codzienności życzę dużo słońca Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: tydzien bez forum IP: *.bb.online.no 31.07.04, 04:26 Wlasnie wrocilam z odwyku odinternetowego, bylo ciezko, przezylam tylko dlatego, ze pobyt wakacyjny obfitowal w przezycia kulinarne! Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: tydzien bez forum 31.07.04, 11:34 To forum to moja strona startowa.Przyznaję się,jestem uzależniona;) Tydzień temu miałam 4 dni przerwy i chyba tylko dzięki temu,że wyjechałam w zasadzie do pracy i nie miałam nawet czasu pomyśleć o internecie,to wytrzymałam.Ale za to po powrocie ile czytania:) A teraz zabieram się do drylowania 10 kg wiśni.... Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Giezik dzieki za ciasto na pizze!!! 31.07.04, 17:50 milego wypoczynku,pozdrawiam Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: tydzien bez forum 02.08.04, 07:44 W takim razie dziś wracasz! Jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tydzien bez forum IP: 213.17.230.* 02.08.04, 11:12 No właśnie. Jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: tydzien bez forum 02.08.04, 12:27 Tygodniowy wypoczynek upłynął na jedzeniu - głownie rodzimym (poza jednorazowym uzyciu sosu sojowego do jarmużu), hasła kluczowe: bób, kurki, zioła z działki (szałwia rules), pomidory i potrawy z rusztowania. Do tego ksiązki z lat przeszłych "Kucharka litewska" (1850) i "Kuchnia jarska" (1929) ( "Wprawdzie w uzyciu są rydze, podpieńki it.d nie licząc trufli, których u nas jest kilka gatunków" ?!?!?! Wiedzieliscie o tym???? Trufle, w naszych rodzimych lasach ) Do tego absolutne byczenie sie, bez myslenia o czymkolwiek zawodowym Efekt jest banalny w tym tygodniu same jarzyny, by powrocic do mojej normalnej wagi. PS. Kotleciki z bobu wg. Pióro fantastyczne, jak napisał Dr A.Tarczyński "Bób to pokarm naszego ludu, ale jada go chętnie niejeden inteligent. Wyróżnia się korzystnie pomiędzy strączkowemi tem, że jego grubych łup nikt nie połyka, ale musi wysysać, więc unika się wzdęcia po łupach. NIegdyś sprzedawano w zimie goracy bób na ulicach." Odpowiedz Link Zgłoś