Dodaj do ulubionych

chińskie ciaseczka

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 23:05
Cześć wszystkim. Bardzo pilnie potrzebuje namiarów na miejsce gdzie można
kupić tzw. chińskie ciasteczka (takie z wróżbą w środku). Najlepiej w
okolicach Warszawy, ale nie koniecznie. Jak ktoś cokolwiek wie, to proszę o
cynk. Pozdrawiam, hubert.
Obserwuj wątek
    • Gość: figa Re: chińskie ciaseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:29
      WOLKA KOSOWSKA okolice W-wy
      Centrum Chinskie
      • Gość: Cynamoon Re: chińskie ciaseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:35
        W sklepach z herbata na wage zazwyczaj bywaja.
      • Gość: hubert Re: chińskie ciaseczka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 11:05
        niestety nie maja nic takiego. juz nie wiem jak szukać, bo jak sie okazuje to w
        żadnym azjatyckim fastfoodzie nie ma. TRAGEDIA !!!
    • Gość: Nobullshit Re: chińskie ciaseczka IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 19.08.04, 12:10
      A może, jak ładnie poprosisz, sprzedadzą Ci (albo dadzą) w chińskiej
      restauracji?
    • madziara_pl Re: chińskie ciaseczka 19.08.04, 15:20
      a moze sam zrobisz? :)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=12434267&a=12434267
    • ewa_z_drzewa Re: chińskie ciaseczka 20.08.04, 10:07
      Bywają w sklepach ze zdrową żywnością również i tych "ekologicznych". No i
      faktycznie w herbacianych (przynajmniej niektórych). Pozdrawiam, miłego dnia!
      • Gość: Cynamoon Re: chińskie ciaseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:18
        Acha, przypominam sobie ze w Warszawie w okolicach tylow Galerii Centrum )tych
        na Marszalkowskiej) byl (nie wime, czy jeszcze jest bom nie z Wawki) sklepik z
        herbatami, ciastkami i roznymi cudami typu kubki, akcesoria feng shui itp. I
        tam byly tez chinskie ciastka.
        • Gość: Nobullshit Re: chińskie ciaseczka IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 20.08.04, 10:34
          Sklep isnieje nadal, w pasażu za domami centrum, vis a vis kina Relax.

(Chińskich ciasteczek tam nie widziałam - ale i nie rozglądałam się za nimi,
          bo przychodziłam po miód.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka