Gość: zazuzi30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 09:37 Nie mam pomysłu co zrobic z tą flądrą. Nie chce juz robic standardu - mąka - jajko - bułka tarta. Może ktoś z Was ma jakieś pomysły jak zrobić fajnie, lekko taką rybkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x flądra tylko w mące IP: *.unitymediagroup.de 07.05.14, 11:32 i na masełku. Bez bułki tartej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Filet z flądry - co z tego zrobic? 07.05.14, 11:38 wywalić do śmieci,fladra zbiera cały syf z Bałtyku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Zgadza się. IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.14, 13:08 Żaden szanujący się rybak jej nie ruszy. Ryba dla łatwowiernych turystów. Bąble od wojennej chemii i wrzody to norma. Zanim pójdzie do sprzedaży trzeba ją solidnie wyszorowań. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Zgadza się. 07.05.14, 15:39 znajomy po flądrze dostał zakazenia organizmu,konkretnie to miał coś w rodzaju jakiś owrzodzeń w jamie ustnej,potem dostało sie to cholerstwo do krwi i wylazło przy paznokchach,leczył sie 3 tygodnie...................długo grzebał w necie i znalazł artykuł wałsnie o fladrze,jak byłam w Jastarni to miły rybak powiedział,zebym nie kupowała flader:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu ryba śmieć? 08.05.14, 16:21 wywalić do śmieci,fladra zbiera cały syf z Bałtyku:/ --------- a węgorze jedzą kawior? jeep Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Filet z flądry - co z tego zrobic? 07.05.14, 16:10 Usmażyć bez panierki i zjeść... A potem chyba tylko się poczołgać na cmentarz ;) Możemy się poczołgać razem, mniej więcej co tydzień jem flądry... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Filet z flądry - co z tego zrobic? 09.05.14, 12:49 a twoja córka to pewnie nie polaczeK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik On pewnie myśli, że jest Baskiem... :-D IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.14, 13:04 Mój pies przebywając z dwoma kotami też myśli czasami, że jest kotem. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x pies jest lepszy od pana, IP: *.unitymediagroup.de 09.05.14, 13:13 przynajmniej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Od Ciebie na pewno. IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.14, 13:30 Ciebie by zeżarł, strawił i wypluł. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: oj chłopcy,spokojnie:) nt 09.05.14, 15:39 Moja córka nie jest Polka -------- jakby byłą prawdziwą Polką to by nie lubiła ruskich....... pierogów :-) jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yon Re: oj chłopcy,spokojnie:) nt IP: *.85-87-46.dynamic.clientes.euskaltel.es 09.05.14, 15:45 Ruskie ... czasami. Bardziej, jej matka (Baska). Zajadasie. ;-) Dajcie spokuj ludzie. Plastuga (rodaballo) to jedna z najlepszych ryb. Yon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yon Re: Ryby IP: *.85-87-46.dynamic.clientes.euskaltel.es 09.05.14, 16:00 Wg. prac badawczych w UMCS (lata 90's), w których uczestniczylem, rosliny maja "dusze" i sa istotami. Stad, jedzenie roslin jest niemoralne. Odpowiedz Link Zgłoś