Gość: krzys IP: *.131.7.140.Dial1.Chicago1.Level3.net 22.08.04, 06:38 Witam, Chcialbym ,abyscie podzielili sie ze mna swoimi "sekretami" na temat rozpalania grilla i utrzymywania ognia .Ostatnio kupilem wegiel ,ale chyba jest niepalny:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olsza Re: GRILL IP: *.net.autocom.pl 22.08.04, 19:39 byle by nie brykiety :) ja osobiście polecam dobrą rozpałkę, a jak już rozpalisz to zawiń w folię aluminiową ser typu cammebert, po dłuższej chwili wspaniale zmięknie, do tego bagietka lekko zgrillowana ( ja smaruję bagietkę masłem i dopiero kładę na ruszt przez co nie wysycha tak bardzo ) - hm... po prostu pycha :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: GRILL 23.08.04, 10:04 Gość portalu: olsza napisał(a): > byle by nie brykiety :) A wlasnie, ze brykiety - trudno sie rozpalaja, ale jesli sie juz rozgrzeja, nie trzeba wcale dbac o palenisko - cieplo utrzymuja nawet i pare godzin, mozna sie zajac rozmowa i salatkami :-) zet Odpowiedz Link Zgłoś