Dodaj do ulubionych

grzybki lesne, szybko

06.09.04, 10:07
Blagam pomozcie! Jak je zrobic szybko latwo i przyjemnie ( :) )?
Jestem w Niemczech, mam ograniczony dostep do marketow i kasy :(
Z gory dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: siostra Heli Re: grzybki lesne, szybko IP: 157.25.138.* 06.09.04, 10:58
      1. jajecznica z grzybami (cebula + grzyby + maslo + jaja)
      2. Grzyby w smietanie (cebula + grzyby + maslo + smietana)
      3. Omlet (grzyby + jaja + tluszcz)
      Najprostrsze!
      • quazi Re: grzybki lesne, szybko 06.09.04, 11:01
        ...a wiesz ze nigdy nie jadlam omletu z gzybami... koniecznie musze sprobowac,
        dzieki
        • irena_ochodzka Re: grzybki lesne, szybko 06.09.04, 11:07
          polecam tartę z grzybkami, mniam mniam, dobrutkie, ale potrzebujesz do tego
          piecyk oraz jakas godzine...
          • Gość: siostra heli Re: grzybki lesne, szybko IP: 157.25.138.* 06.09.04, 11:15
            No pewnie, maozna jeszcze pierogi, zupe grzybowa, rozne pasty z wariacjami
            grzybowymi, kulebiak, terina itp. Mialo byc prosto i niedrogo. Juz sie nie moge
            doczekac, kiedy wreszcie pojawi sie prawdziwy wysyp grzybow w tym roku.
            • Gość: Hela Re: grzybki lesne, szybko IP: *.bb.online.no 06.09.04, 11:38
              To zapraszam znowu do mnie, siostro, wysyp grzybowy jest tak okrutny, ze jak w
              ciagu 10 minut zebralam koszyk grzybow, to z sie przeleklam tego urodzaju!
              • Gość: siostra heli Re: grzybki lesne, szybko IP: 157.25.138.* 06.09.04, 12:14
                Tam nikt grzybow nie zbiera w tej Norwegii to ci latwiej, tak jak w Niemczech.
                U nas juz wszyscy w bloczkach startowych, czekaja z otwartmi scyzorykami, zeby
                grzyki ciachnac i do koszyczka.
                • Gość: grzedzia Re: grzybki lesne, szybko IP: *.gsi.de 06.09.04, 14:51
                  tak, tak tutaj , w Niemczech nikt nie zbiera grzybow ... akurat.
                  Za duzo Polakow i Rosjan, zeby grzyby w lasach sie ostaly :)

Ale tak serio, to latwo sie je zbieralo ... a teraz trzeba zrobic. ;)
                  A moze macie przepi na jakis sosik?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka