quazi 06.09.04, 10:07 Blagam pomozcie! Jak je zrobic szybko latwo i przyjemnie ( :) )? Jestem w Niemczech, mam ograniczony dostep do marketow i kasy :( Z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siostra Heli Re: grzybki lesne, szybko IP: 157.25.138.* 06.09.04, 10:58 1. jajecznica z grzybami (cebula + grzyby + maslo + jaja) 2. Grzyby w smietanie (cebula + grzyby + maslo + smietana) 3. Omlet (grzyby + jaja + tluszcz) Najprostrsze! Odpowiedz Link Zgłoś
quazi Re: grzybki lesne, szybko 06.09.04, 11:01 ...a wiesz ze nigdy nie jadlam omletu z gzybami... koniecznie musze sprobowac, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
irena_ochodzka Re: grzybki lesne, szybko 06.09.04, 11:07 polecam tartę z grzybkami, mniam mniam, dobrutkie, ale potrzebujesz do tego piecyk oraz jakas godzine... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra heli Re: grzybki lesne, szybko IP: 157.25.138.* 06.09.04, 11:15 No pewnie, maozna jeszcze pierogi, zupe grzybowa, rozne pasty z wariacjami grzybowymi, kulebiak, terina itp. Mialo byc prosto i niedrogo. Juz sie nie moge doczekac, kiedy wreszcie pojawi sie prawdziwy wysyp grzybow w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: grzybki lesne, szybko IP: *.bb.online.no 06.09.04, 11:38 To zapraszam znowu do mnie, siostro, wysyp grzybowy jest tak okrutny, ze jak w ciagu 10 minut zebralam koszyk grzybow, to z sie przeleklam tego urodzaju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra heli Re: grzybki lesne, szybko IP: 157.25.138.* 06.09.04, 12:14 Tam nikt grzybow nie zbiera w tej Norwegii to ci latwiej, tak jak w Niemczech. U nas juz wszyscy w bloczkach startowych, czekaja z otwartmi scyzorykami, zeby grzyki ciachnac i do koszyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzedzia Re: grzybki lesne, szybko IP: *.gsi.de 06.09.04, 14:51 tak, tak tutaj , w Niemczech nikt nie zbiera grzybow ... akurat. Za duzo Polakow i Rosjan, zeby grzyby w lasach sie ostaly :) Ale tak serio, to latwo sie je zbieralo ... a teraz trzeba zrobic. ;) A moze macie przepi na jakis sosik? Odpowiedz Link Zgłoś