Gość: madzia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 18:18 czy ktoś może podać mi jakiś dobry przepis na łososia, ale nie wędzonego. I jeśli mogę prosić to jeszcze taki, którego nie trzeba zapiekać w piekarniku, bo mi nawalił :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: łosoś IP: *.acn.waw.pl 23.09.04, 18:22 Makaron gotować Łososia bardzo drobno pokroić..a własciwie posiekac:) na patelnie wlac odrobine oliwy, ciut czosnku, dodac łososia. Poddusic. Wkroić ze 2 pomidory (be skóry byłoby najlepiej) - ew,. mogą byc koktajlowe. Chwikę poddusić. Doprawić. Wrzucić posiekaną natkę. Dodac ugotowany makaron Gotowe:) ale pewnie Tobie nie chodziło o sos... To zamarynuj drtania w oliwie i cytrynie a potem usmaz. Skrop sokiem pomaranczowym i voila' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: łosoś IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 18:28 ależ właśnie chodzilo mi o łososia do makaronu, czyli jak najbardziej może być sos łososiowy!!!! Mega wielkie dzieki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: łosoś 23.09.04, 22:37 Ja kupuję filet, kroję na 'paluszki', obtaczam lekko w mące i smażę na patelni ze wszystkich stron do zrumienienia. Makaron. Sałata z oliwą i octem. Białe wino. Usz! Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: łosoś 23.09.04, 22:41 Gotowany łosoś w pomarańczach, miodzie i winie Czas przyrządzania (gg:mm): 00:40 Kategoria: Ryby. Ilość porcji: 4 Składniki: starta skórka z pomarańczy Odpowiedz Link Zgłoś