Dodaj do ulubionych

Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY??

24.09.04, 16:00
siema !!
szukam amerykanskich nachos- DORITOS - niestety w Krakowie nie moge ich nigdzie
znalezc:(( moze ktos wie, gdzie mozna je kupic, bo podobno w Polsce sa. a moze ktos widzial
w innym miescie- tez prosze o info ! inne marki raczej mnie nie interesuja, casa fiesta sa
wszedzie, a chio to szajs:)
Obserwuj wątek
    • Gość: warszawiak a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:11
      i ja sie tez dolacze do pytania, chociaz z innego miasta. jesli ktos wie gdzie w
      warszawie mozna kupic doritos, to tez prosze o informacje.
    • Gość: marghe_72 Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? IP: *.acn.waw.pl 24.09.04, 17:26
      z ciekawosci - jak wygladaja/ smakują Doritos? Bo jam wierna nacos z Casa Fiesta
      • Gość: 7 Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 20:30
        hmm, nie umiem ich porownac;) doritos jem "od swieta" jak ktos ze znajomych wraca ze
        stanow- czyli kilka razy w roku, trudno mi porownac z casa fiesta, ktore mi juz dosc
        spowszednialy...

ps. BARDZO mi zalezy na tych doritosach, jestem nawet gotow sprowadzic z drugiego konca
        polski, wiec jesli ktos je widzial u siebie w miescie to prosze o kontakt;) to sprawa wrecz zycia i
        smierci:P
      • Gość: Ela Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 24.09.04, 21:28
        > z ciekawosci - jak wygladaja/ smakują Doritos? Bo jam wierna nacos z Casa
        Fiest

Jesli mowimy o tych samych Doritos to one sa: cieniutkie, duze trojkaty, biale
        (z bialej kukurydzy?). One mi tez najbardziej smakuja.
      • Gość: Pichciarz Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 22:12
        A tak:
        www.elmachips.com.br/site/marcas/doritos/img/doritos_r2_c1.gif
    • seven Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? 25.09.04, 17:19
      no tos mnie zmartwil, bardzo nawet ... ale tak latwo sie nie poddam;) moze jednak gdzies sa?;)
      • Gość: gh nie ma nadziei??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:53
        oj na pewno gdzies musza byc, tylko gdzie? to nic nie znaczy, ze nie sa
        oficjalnie sprowadzane. przeciez platki kellogs tez nie sa a w niektorych
        miejscach mozna kupic. czy ktos widzial doritos?
        • Gość: seven Re: nie ma nadziei??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 20:08
          hmm tez mi sie wydaje, ze mimo wszystko gdzies je mozna wyczaic- szukalem troche po necie,
          sklepu nie znalazlem, ale na wielu blogach ludzie o nich pisza. zakladam, ze nie kazdy
          sprowadzal je z usa na wlasna reke - musieli gdzies u nas kupic !!!
        • ela.tu-i-tam Re: nie ma nadziei??? 25.09.04, 23:15
          We Francji mozna kupic Doritos w kazdym Champion czy Auchan (i pewnie innych,
          ale ja glownie w tych dwoch - narobiliscie mi smaku, wiec rano przy zakupach
          dolozylam jedna paczke, sa tam jak napisalam, z bialek kukurydzy) - moze
          zerknac te supermarkety w Polsce?
          • Gość: 6 Re: nie ma nadziei??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 05:23
            nachosy sa w kazdym supermarkecie- chodzi o takie chipsy z maki kukurydzianej,
            drube , chrupkie?? nawet w leader price maja swoje ...
            • Gość: 6 Re: nie ma nadziei??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 05:25
              www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/040/4051.jpg
              to np z internetowego leclerca
            • Gość: gh Re: nie ma nadziei??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 07:26
              to ze nachosy sa nie podlega dyskusji :) nam chodzi o nachosy marki doritos.

Elu- u nas w wymienionych przez Ciebie sklepach nie ma
              • Gość: 6 Re: nie ma nadziei??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 07:45
                aaaaaaaaaaaaaaa

a to sluchaj, przejde sie w poniedzialek na polna, oni tam maja rozne kurioza
                ze stanow to moze i doritos bedzie
                • Gość: seven Re: nie ma nadziei??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 12:11
                  >
                  > a to sluchaj, przejde sie w poniedzialek na polna, oni tam maja rozne kurioza
                  > ze stanow to moze i doritos bedzie

moze sie glupio pytam, ale o jakim miescie mowisz- o Warszawie??
                  • Gość: 6 Re: nie ma nadziei??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:53
                    tak, to w wawie ... no wlasnie zapomnialem sie przejsc ale jutro za dnia na
                    pewno napisze jak to tam stoji z temi czipsami
                    • seven Re: nie ma nadziei??? 29.09.04, 12:03
                      bylbym wdzieczny (pewnie nie tylko ja;) !
                      • Gość: 6 Re: nie ma nadziei??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 03:20
                        niestety
    • Gość: 7 Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 15:02
      podbijam, moze ktos cos wie?? wczoraj szamalismy z kolega casa fiesta z braku innych opcji, ale
      smak na doritosy pozostal ....
      a moze gdzies w krakowie jest sklep z "artykulami spozywczymi za ameryki" (lol) - wiem, ze jest
      cos takiego, ale z wloskimi (chyba na starowislnej), moze wiec i taki sie znajdzie...?
      • pinos Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? 28.09.04, 15:09
        Warszawa:
        Sklepik przy Emilli Plater (pomiedzy DC a Emilka)
        Deliaktesy Senator w CH Promenada
        • seven Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? 28.09.04, 15:47
          pinos napisała:

> Warszawa:
          > Sklepik przy Emilli Plater (pomiedzy DC a Emilka)
          > Deliaktesy Senator w CH Promenada

o_O DZIEKI !
        • marghe_72 Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? 29.09.04, 13:05
          Ten przy Emilii nie istnieje.
          Jesli myslimy o tym samym..
          • Gość: seven Re: Gdzie kupic AMERYKANSKIE NACHOSY?? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 22:51
            hmm, a to cos w 'promenadzie' dziala i sa tam naprawde doritosy?:) prosze kogos o
            potwierdzenie, zanim wysle znajomego z warszawy na drugi koniec miasta po zakupy ;)
    • marghot a może... 28.09.04, 15:27
      ... skontaktuj się z jakims barem/knajpka meksykańska w wawie i zapytaj czy
      maja nachos interesującej Cię firmy.
      Jeśli gdzies je znajdziesz, to uzyskasz dane do hurtowni lub dystrybutora...
      Po prostu troszkę od innej strony poszukaj :)
      Powodzenia
      • Gość: goldi Re: a może... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:45
        Tego sklepiku na Emili Plater juz nie ma, a byl to sklep firmy De Care ktora
        jest wylącznym importerem na polske miedzy innymi produktow Casa Fiesta.W
        meksykanskich i Tex-Mex restauracjach w Wawie tez maja tylko Casa Fiesta lub
        ostatnio coraz czesciej spotykane Poco Loco(belgijskie).W sieci delikatesow
        Senator(Promenada,Metropolitan i Milenium Plaza)maja rozne ekskluzywne produkty
        zagraniczne,ale w tej kategorii rowniez oferuja tylko produkty Casa
        Fiesta.Sproboj tych Poco Loco pozatym w Carefour maja jeszcze jakies inne nie
        pamietam nazwy znacznie smaczniejsze od Casa Fiesta.Pozatym wszystkie dostepne
        na naszym rynku to tortilla chips maja trójkątny kształt natomiast nachos sa
        okrągłe i takich u nas nie sprzedają.
        • Gość: Pichciarz Re: a może... IP: *.proxy.aol.com 30.09.04, 04:13
          A na jakiej podstawie twierdzisz, że nachos MUSZĄ być okrągłe?...
          images.google.com/images?q=nachos&ie=ISO-8859-1&hl=en&btnG=Google+Search
    • Gość: wlodar doritos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.15, 18:46
      Jesli tak ich pragniesz nie pozostaje nic innego tylko zamowic karton na ebay. Bedziesz mial na dluzej, tylko koszt wysylki drogi
      • go-jab Re: doritos 19.01.15, 06:52
        Zwlaszcza po 11 latach...
    • Gość: Kacperomania Kup doritosy gdzie indziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.15, 19:43

Allegro się nie liczy? Może masz ciotecznych z zagranicy to możesz ich poprosić o parę paczek serowych doritosów . Podobno sprzedają się wszędzie tylko nie w Polsce . Nawet gdybyś chciał poszukać we wszystkich sklepach Polski to ich nie znajdziesz . Pojedź za granicę , poproś zagranicznych albo kup na Allegro (jedna paczka 25 zł) . Mam nadzieję że pomogłem ^^
      • angazetka Re: Kup doritosy gdzie indziej 17.11.15, 11:03
        Pomogłeś. Po 11 latach. Tia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka