Gość: malinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:35 ja lubię jogurty onken - własnie skonczyłam truskawkowo-rabarbarowy 0,3% tłuszczu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: im Re: jakie lubicie jogurty? IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 01:23 BAKOMA ,-LEŚNY MALINOWY , kokos ,kawa, rafaello mniam Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: jakie lubicie jogurty? 26.09.04, 02:08 astro, bioyogurt - waniliowy albo naturalny 1% Odpowiedz Link Zgłoś
delari Re: jakie lubicie jogurty? 26.09.04, 10:22 Onken jest swietny:) i ma takie super smaki... jest tylko jedno co mnie smuci, w Niemczech jest duuuzo wiekszy wybor ich jogurtow i takich super serkow a unas nic tylko 3 smaki z seri zimowej i ze 3 z ziarnami:( (banany i banany:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: jakie lubicie jogurty? IP: 81.210.88.* 26.09.04, 11:11 BAKOMA Duo o smaku gruszkowym...miesza się go samemu.Dla mnie pyszny, słodziutki, bo ja nie lubię kwasiołów! Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowamay Re: jakie lubicie jogurty? 26.09.04, 13:37 Delari, jak ja cię rozumiem:) Też uwielbiam Onkena, ale robię w Niemczech zakupy, to nie wiem za co się łapać, najchętniej to wszystko włożyłabym do koszyka (i nie mówię tu tylko o jogurtach, ale też np. o słodyczach, które uwielbiam). Z niemieckich Onkenów (których u nas nie uświadczysz) smakował mi bananowo- wiśniowy,wanilia z maliną i wanilia z kiwi i mandarynkowo-cytrynowy. Poza tym zajadam się pomarańczowo-marcepanowym i kokosowym. Lubię też Jogobellę, zwłąszcza muesli winogronowy i bananowy. Szkoda, że w Polsce nie ma niemieckich jogurtów i deserów mlecznych Muller, które uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynight mueller, mmmmm IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 21:59 codziennie wcinam jogurt - kacik mueller'a . Byl czas, ze bylam uzalezniona od bezsmakowego ryzu na mleku tejze firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: jakie lubicie jogurty? IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.09.04, 14:08 Ja ostatnio preferuję jogurty Bakoma Premium. Są takie kremowe, ale nie za tłuste, slodkie w sam raz i mają duże kawałki owocków. Ulubione smaki to ananasowy, gruszkowy i brzoskwinia z marakują. Pyyyyycha. Dobre są też Premium Duo, czyli warstwa galaretki owocowej i warstwa białego kremowego jogurtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: jakie lubicie jogurty? IP: 150.254.115.* 26.09.04, 14:22 Ja jadam głównie jogurty naturalne Danone (z cukrem i bez cukru) - są najlepsze. Nie lubię jogobelli, która mimo że ma bardzo duży wybór smaków jest za słodka, wręcz mdła. Onkena najlepszy jest figowy z ziarnami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: jakie lubicie jogurty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:32 uwielbiam wisniowy jogobelli, najlepiej 500g naraz :) i onkena sa pyszne, czasem pojawia sie pyszny, truskawkowo-waniliowy, gesty serkowaty w smaku. lubie wsypywac don platki owsiane bo mi przyjemnie chrupie w zabkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: jakie lubicie jogurty? IP: *.wroc.zigzag.pl 26.09.04, 19:53 tez lubię jogobellę! Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: jakie lubicie jogurty? 26.09.04, 20:36 wszystkie jogurty firmy Zott, ale ten naj... to "zabajone" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łakomczucha Re: jakie lubicie jogurty? IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 26.09.04, 21:52 Ostatnio w Tesco odkryłam słowackie jogurty "Pierrot" - (3 smaki)pyszne i kremowe, zwłaszcza czereśniowy. Na pewno mnóstwo kalorii ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikado movenpick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:05 movenpick, strasznie drogi! niesamowicie gęsty, kremowy, pyszny owocowy smak (jagódki).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna BAKOMA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 00:42 Jogurty Bakoma są pyszne i zdrowe, natomiast Zott jest pyszniutki, ale żadnej bakterii jogurtowej nie uświadczysz w jogurcie, ktory ma 3 i pół miesiąca terminu ważności, tak na zdrowy rozum. Tak więc Jogobella to po prostu łakoć, bez dobroczynnych właściwości jogurtu. Test - spróbujcie Jogobellą zakwasić mleko, żeby się przerobiło na domowy jogurt. Pomijam fakt, że właśnie mam w lodówce 3 Jogobelle light anansowe... Odchudzam się, a one smakują prawie jak lody... :( Jeśli chodzi o wybór Onkena to polecam Bomi w Klifie w Warszawie - bardzo duzy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: termin waznosci 28.09.04, 09:50 Kultury jogurtowe sa na poczatku, potem z kazdym dniem jest ich mniej. Na szczescie czekanie z jedzeniem do konca terminu waznosci nie jest obowiazkowe. Ja kupuje jogurty zawsze z tzw. "tylu lodowki". Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: jakie lubicie jogurty? 28.09.04, 01:37 najlepsze: bakoma naturalna onken kawa (genialne ze świeżymi truskawkami!) jogobella truskawka/śliwka muesli i ze zbożami jogobella light ananas jogobella z limetką (jak lody!) fromako 'jogurt śniadaniowy' polecam! jogurt jest b. gęsty, jak naturalny bakomy a i tak w ogóle wolę maślankę truskawka-rabarbar (nie pamiętam czyja, jakos tak 'Farmer'?) przyjemnie orzeźwia Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: jakie lubicie jogurty? 28.09.04, 11:56 Uwielbiam Onkena, te sezonowe: jesienne, wiosenne itd, sa przepyszne kombinacje smakowe, duzo ziaren, geste, i taki duzy jogurt to dla mnie jak obiad. poza tym Bakoma - kremowy- kawowy - przypomina mi pewien socjalistyczny serek nie wiem tylko czy kawowy, czy mial byc kakaowy i tez od czasu do czasu sobie zjem. mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: jakie lubicie jogurty? IP: *.sci.wmid.amu.edu.pl 28.09.04, 12:13 Tylko jogurty naturalne. Polecam Danone naturalny bez cukru, lub jego odmianę - łagodny z cukrem. Oba aksamitne i pyszne jako samodzielna przekąska albo z musli, płatkami. O niebo lepsze od Zott i Bakomy naturalnych, które w porównaniu z Danone są zbyt kwaśne. Odpowiedz Link Zgłoś