roseanne Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 07.10.04, 01:08 wredna i uparta koza, czyli swinka, czyli jablon... dalej nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
cat-lover Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 07.10.04, 06:16 Ryba! Lubie ryby....ale wole inne mieso, szczegolnie dobrego krwistego steaka.....mmmmmmm.... No i przy okazji-teraz juz wiem skad moja corka taki smakosz od urodzenia-bo skorpion!!!!! A Was, skorpionkow tu sie placze najwiecej...... Camille Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 07.10.04, 08:56 ja jestem blizniakiem majowym;)) bo czerwcowe to zupelnie inne sa;)) Spis dla blizniakow w zasadzie sie zgadza - zwlaszcza jesli chodzi o przyprawy, mieta wanilia kardamon.... poza tym nabial w kazdych ilosciach i pod kazda postacia, warzywa no i slodycze;))) mieso nie, ale jesli juz, to wlasnie drob Odpowiedz Link Zgłoś
kozercia Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 07.10.04, 13:29 Baranki lubią jeść pyszne i wykwintne jedzonko! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_d1 Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 07.10.04, 13:35 skorpion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: 192.39.188.* 07.10.04, 13:48 Wodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: *.upc-g.chello.nl 07.10.04, 15:05 Jestem miesozernym Lwem/smokiem/dzika roza. I przepadam za slodkosciami, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: wir Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 21:16 Ja jestem koziorożcem - szczurkiem. Uwielbiam wszystko co jadalne i chrupiące. Pieczywo z przed kilku dni obsuszone lub podpieczone w tosterze. Chrupiące mięso, białe grapefruty- bo gorzkie, buraki w każdej postaci- ale nie ćwikła, szpinak z czosnkiem i jajkiem, zielenina. z ziół tymianek, mięta, świeża bazylia,sery pleśniowe najbardziej rokpol, ryba po grecku, chrupiące paszteciki z kapustą i grzybami, z napojów tonik, tonik + gin, czerwone wytrawne wino i piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ewa też to mi pasuje 08.10.04, 13:40 ...że też zapomniałam o rybie po grecku na mojej liście TOP2000! Dzięki też za paszteciki z kapustą i grzybami - wciągam. Często też łażą za mną pierogi ruskie - ale takie pieczone i posypane parmezanem zmieszanym z czosnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolla byk/smok IP: 212.161.95.* 08.10.04, 13:49 ja jak wyzej byk/ smok jest nas dwoje bo mam brata blizniaka a i maz byczek, a synek baranek :)) niezly zwierzyniec co? maz jest bykiem raczej miesozernym ja raczej roslinozerca ,choc wolowinka (heh ) nie gardze syn w zaleznosci od nastroju, pozdrawiam inne byko-smoki p.s. czy jestescie moze rocznik 76? najwspanialszy na świecie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lysyjarek Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 08.10.04, 13:43 a ja jestem zodiakalna lysa :) waga ludzie pomuszcie mi mam problem a mianowicie taki ogladalem program Roberta Maklowicza ktory przygotowywal placki ziemniaczane z cynamonem prosze wiec napiszcie mi dobrzy ludzie bo nie zapisalem tego przepisu moja poczta: lysyjarek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: 217.153.47.* 08.10.04, 15:25 Waga mam zaraz urodzinki hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
wiosen_na Re: Skorpiony górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 11.10.04, 13:47 To ja jeszcze dorzucę siebie : j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
opiumm Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 12.10.04, 14:23 A ja mam dziś urodziny - więc jestem Waga i ponad wszystko kocham czekoladę!!! K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: *.bb.online.no 12.10.04, 14:25 Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta BYK IP: 81.15.254.* 13.10.04, 09:33 Spotkałam się z opinią, że Byki lubią truskawki. Ja jestem BYkiem i ich wcale nie jadam. Ale za to mój mąż jest spod znaku Panny i też nie lubi truskawek. Czyli co? Byki i Panny nie lubią truskawek?:) Odpowiedz Link Zgłoś