Dodaj do ulubionych

Kasza pęczak z sosem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:14
tylko jakim? Gulaszowy odpada, inny z miesem także. Coś z fasolą w
strączkach? Czy za dużo błonnika by to już było? Jak myślicie?
Pozdro.
S
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Kasza pęczak z sosem 13.10.04, 15:17
      a z sosem grzybowym?
      może z pomiodrami, czosnkiem, cebulką i czerwona fasolką? ja dodaję mieso, ale
      jak nie chcesz, to zrób bez mieska
      • Gość: Sqka Re: Kasza pęczak z sosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:21
        A grzybowy z pieczarek wyjdzie? Czy będzie za "słaby" do kaszy? Nie mam grzybów
        suszonych ani świeżych, na targ już nie zdążę. Jak myślisz?
        • Gość: Renata Re: Kasza pęczak z sosem IP: 192.39.188.* 13.10.04, 15:41
          Pieczarkowy mocno pieprzny (pieprz, oczywiście, tylko świeżo zmielony!) będzie
          doskonały.
          • Gość: Sqka Re: Kasza pęczak z sosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:43
            I natka pietruszki, rzecz jasna..
            • Gość: Renata Re: Kasza pęczak z sosem IP: 192.39.188.* 13.10.04, 15:45
              Masz rację. Natka musi być. Już czuję ten smak. Chyba jestem już głodna na coś
              ciepłego.
        • marghot Re: Kasza pęczak z sosem 13.10.04, 15:42
          Oczywiście, że wyjdzie :)) pieczarki ze śmeitaną.
          Robiłam nadzienie kaszowo-pieczarkowe do kaczki - pycha. Solo też będzie
          dobre :)
    • Gość: Sqka Re: Kasza pęczak z sosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:47
      O kurczę, zadzwoniłam do Męża z propozycją, coby właśnie tę kaszę i ten sos
      zrobił, a on od razu pyta na którą będę, bo robi.. wielką ogromną pizzę! i chce
      żeby była gotowa w sam raz. No i jak mu tu powiedzieć o tym sosie? Dwóm takim
      obiadom rady nie damy.
      • saiss Re: Kasza pęczak z sosem 13.10.04, 16:20
        Jutro tez jest dzien :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka