Gość: aksiak IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 13:02 kupiłam pierwszy raz barszcz czerwony w kartonie.doradzcie mi jak go doprawic i czy w ogole nalezy nalezy to robic. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: zupy w kartonach IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 13:04 POjecia nie mam. Od pól roku zalega mi w szafce :) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: zupy w kartonach IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 13:11 sprawdz date waznosci moze trzeba wyrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1f Re: zupy w kartonach IP: 81.210.22.* 09.11.04, 13:42 Podgrzewaj w garnku i dodaj sok z polowy cytryny, cukier i sol (lub sos sojowy - ja biore zamiast soli). Do tego pieprz i szczypte imbiru w proszku. Jak sie zagrzeje dobrze, to troszke cynamonu i gozdzika - na czubku noza. Wychodzi pysznie taki dosmaczony... Ja mam, to przed podaniem - na gorący taki wlewam kieliszek porto, mniam. I to juz naprawde uszlachetnia nieszczesna kartonowa zupkę :-) Mozna tez dodac jak kto lubi garsc majeranku. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś