mysiulek08 29.11.04, 16:30 ale gorace slonko nie rozlozylo, wiec cos lzejszego by sie zdalo. Przemysliwuje maron z tunczykiem, puszkowym jakby kto pytal, i jakos brak mi polaczen. Pomidory, tunczyk, bazylia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hela Re: nie rozlozylo, tylko mnie rozlozylo:) IP: *.bb.online.no 29.11.04, 18:01 Moja Siostra robi pyszny sos tunczykowo-smietankowy z cebula itp, musze ja zwerbowac, zeby znowu wpisala, bo wart jest tego! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: nie rozlozylo, tylko mnie rozlozylo:) 29.11.04, 18:04 Do smietany brak dostepu, to co nazywaja smietana ma w sobie wszystko, tylko nie smietane.A z jogurtem nie bedzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: nie rozlozylo, tylko mnie rozlozylo:) 29.11.04, 18:05 Ponawiam pytanie mysiulku: z jakiego strasznego kraju piszesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: nie rozlozylo, tylko mnie rozlozylo:) 29.11.04, 18:13 Opowiedzialam przy kotletach:) Nie on taki straszny. Przecudny, spokojny, bezpieczny. Znajdziesz wszystko co chcesz: wysokie gory, ocean, wulkany, gorace zrodla, lodowce, lasy deszczowe, pustynie, troche stepu, wodospady, gwiazdy, o ktore nieomal zaczepiasz glowa... Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Musaka dzis byc miala 29.11.04, 18:08 Mysiulku, plączesz się w zeznaniach - co forum, to inny obiad - "Przy stole" mówiłaś o pizzy. :) To pewnie z tego gorąca. A poważnie, to zajrzyj do Almanachu, tam jest dużo sosów, z tuńczyka też. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24121&w=16833707 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Musaka dzis byc miala 29.11.04, 18:10 Nobull, pizza jest dla MD, ktory lada chwila wroci zzijany, a musaka miala byc na normalny wieczorny obiag, gdy trzeci smakosz wraca na lono rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś