Dodaj do ulubionych

Figa - mam paste!!

18.12.04, 13:54
Po trudnym dniu spedzonym na przedswiatecznych zakupach - mam. To sie teraz
sprytnie nazywa mild mint i na 95% jestem pewna ze to to (nie kupilam z
prostego powodu posiadania zapasu past w domu na najblizsze kilka miesiecy).
Stalam przy polkach w Geancie i wachalam i cos mi sie dziwnie ludzie
przygladali bo musialam sobie przy tym pocmokac zeby sobie smak po zapachu
wyobrazic:)
I to jest chyba blend-a-med (a jednak dobrze pamietalam) jedna z tym zeby na
7 czy cos takiego a druga mild mint action bodajze. 5,75 kosztowaly:) UFF,
mowilam ze mi sie uda. Daj potem znac w razie co czy to na pewno to.
Obserwuj wątek
    • Gość: figa Re: Figa - mam paste!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:27
      Cześć,jesteś niesamowita!Dzięki serdeczne za pomoc.Jak tylko kupię i spróbóję
      to dam Ci znać.Widocznie dla ludzi był to widok niecodzienny...fajny masz
      charakter że się nie przejmujesz takim rzeczami i to prawda jak się wierzy że
      się uda to tak jest-tylko się nie poddawać!Jeszcze raz dziękuję!!!
    • Gość: figa Re: Figa - mam paste!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:32
      Dzięki już kupiłam tą pastę blend-a-med z 7 mild mint.Smaku super ,rzeczywiście
      jak spearmint tylko inaczej się nazywa.Będę z tej pasty częściej korzystać tak
      mi smakuje,a przynajmniej zęby skorzystają.Jeszcze raz Ci dziękuję za
      poświęcenie i olecam tą pastę!
      • Gość: pejsik Re: Figa - mam paste!! IP: 62.69.200.* 20.12.04, 11:54
        No to ja chyba tez sprobuje.
        Spoko, na moim miastowym forum potraktowali to co doceniasz za wade. Nie tylko
        mezczyzn ocenia sie po tym jak koncza:)

Znalazlam w domu zapas tic-tacow na dluuuuuugo ale bialych. Kurcze. A wziely
        sie stad ze kiedys byl jakis konkurs i moja matka nakupowala tego mnostwo a
        potem rozxbrajala paczki. Chyba zeby cos tam wyslac. A aqrat za bialymi nie
        przepadam.

Pozdrawiam i wesolych Swiat zycze.
        • Gość: figa Re: Figa - mam paste!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:53
          Spróbój,ciekawe jak Ci smakuje?Wszystko co nie jest standartem jest wadą?...
          Ciekawi mnie ile paczek tic-taców znalazłaś w domu i na jak długo Ci starczą?
          Białe są za mocne choć czasem właśnie wolę takie.A Ty najbardziej lubisz
          zielone? i ile mogłabyś zjeść dziennie?Pozdrawiam i życzę zdrowych świąt.
          • pejsik Re: Figa - mam paste!! 20.12.04, 22:41
            mam przesypane do takiego pudelka po niemieckich orzeszkach, traka tuba, co
            utrudnia noszenie ich ze oba a wdomu to nie czuje jakos potrzeby. mysle ze tych
            paczek jest tak ok. 12 -15. Zielonych ile bym zjadla? Z paczke na posiedzenie
            spokojnie. Nie chce myslec ile pomaranczowych.

Moze pojemy po wigilii na swiezy oddech??
            • Gość: figa Re: Figa - mam paste!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:09
              Hej,!2-15 paczek tp super - szkoda że to nie zielone lub POMARAŃCZOWE.Ja też na
              jedno posiedzenia zjadam paczkę spokojnie jeśli nie kilka paczek.A ile paczek
              pomarańczowych mogłabyś zjeść w ciągu dnia?
              Na święta muszę mieć zielone i białe żeby lepiej trawić,bo tic-taci miętowe
              taką pełnią rolę poza pysznym smakiem.
            • Gość: figa Re: Figa - mam paste!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:06
              Cześć czytałaś odp. ode mnie?
            • Gość: agif (dawna figa) Re: Figa - mam paste!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 21:04
              Cześć,musiałam zmienić logo bo okazało się że się zdublowałam.więc jestem od
              dziś agif.Trzymajmy się tictacowo.Pozdrawiam i życzę zdrowych świąt.
              • pejsik Re: Figa - mam paste!! 23.12.04, 22:41
                o, fajnie, bo jak ostatnio wlasnie napisalam cos jakiejs fidze apropos naszego
                watku to mi napisala ze ona to nie Ty:)

tak wiec milo mi:)

ja ide po tic-taca niezmiennie robisz mi na nie ochote!!

ile dziennie pomaranczowych? nie mam pojecia. azby mnie nie zemdlilo albo
                pieniazki w portfelu nie skonczyly:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka