Gość: m&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:05 dwoje mają po 23 lata i proszą o propozycje w miarę łatwych i smacznych dań :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: sylwester we dwoje 19.12.04, 20:33 a co dwoje lubią? i na ile Ich stać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: sylwester we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:49 dwoje lubią lekkie dania, coś włoskiego lub francuskiego, jakaś ryba lub drób, fajna sałata, pasta i ciekawy deser... mamy dużo dobrego wina (piwniczka rodziców) z kasą nie muszą się za bardzo liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
giezik pasta 19.12.04, 20:51 rybna, jajeczna czy moze to cos co w polskim jezyku znaczy co innego (no offence ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: pasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:00 może być jajeczna, byle by była fajnie przyprawiona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: pasta 19.12.04, 21:05 na okazje taką sylwestrową i dwoje osób to moze pasta z awokado? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: > ja w waszym wieku nie jadłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:19 w taką noc w tym wieku we dwoje .... pomyślności ! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: ja w waszym wieku nie jadłem 19.12.04, 21:25 No, Gościu, moze chociaz oficerskie śniadanko-kolacyjka...wtedy byla, jesli dawnooo Jeden szampan (no, dwa, bo jeden zeby strzelic o polnocku:-)), jeden kawior, dwie cytryny w czasteczkach, jedna łyżeczka mała do kawioru..., pieczywa brak! I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: sylwester we dwoje IP: *.acn.waw.pl 19.12.04, 21:11 makaron z sosem krewetkowym co by w temacie zostać.. - krewetki z czosnkiem z grilla.. albo z patelni (wsio ryba nomen omen :)) jakas sałata z interesujacym dressigiem na deser tarta cytrynowa (wszystko znajdziesz tu na forum - autorzy rózni) Głodna sie zrobiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: sylwester we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:42 dziękuję :) czuję się zainspirowana :) a propos kawioru: czarny ma być drobny, a czerwony jak najgrubszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecile Re: sylwester we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:39 może zamówcie sobie jakieś super potrawy w dobrej resturacji. jedzenie będzie z pewnością ciekawe, wykwintne a na 2 osoby nie zapłacicie zbyt dużo Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: sylwester we dwoje 20.12.04, 09:50 Tak jest :-) czarny drobny, a czerwony grubiutki. A pomysł z zamówieniem czegoś z rest tez jest niezły. Polecam roomservice.pl - Obsluguja w W-wie niezle restauracje, mozna zamawiac przez Inter, i za dowoz biora jakies 10 zł tylko. :-) Powodzenia dla Dwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: sylwester we dwoje 20.12.04, 10:33 jezu czemu ja mieszkam na takiej prowincji:((((((((( bomba z tą stronką www.roomservice.pl/ ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larisa Re: sylwester we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:10 podbijam wątek, moze ktos cos jeszcze wymyśli? Odpowiedz Link Zgłoś